- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
bence siz takıntı haline getirmişsiniz yaş sadece bir sayıdır. insanın nasıl hissettiği önemlidir. ama siz özellikle kötü hissetmek ve kendinizi yok yere üzmek için çaba harcıyor gibisiniz . bu sizi olduğunuzdan daha karamsar olmakla birlikte daha yaşlı gösterir . bence pozitif olup şükredecek şeylerinize odaklanmanız daha mantıklı bir karar olacaktır. sonuçta yaş hep ilerleyen bir şey ve 35 e geldiğinizde gene mi üzülüp gecen yıllarınıza odaklanacaksınız. 40 ınıza geldiğinizde keşke 30 larda olsaydım mı diyeceksiniz . hayatınız hep geçmişe bakıp ağlamakla mı geçecek ? tercihinizi yapın. ya önünüze bakın fırsatlarınızı değerlendirin halinize şükredin yarınlarınızı güzelleştirin ya da geçmiş içinde boğulup olan yaşınıza ağlayın.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
![]()
kendinizi genç hissedin umudunuzu yitirmeyin kendinizi mutlu edin . başkasından bir şey beklemeyin. yarınlar ve güzel günler önünüzde onların hayalini kurup rüyadan uyanın harekete geçin daha pozitif daha samimi daha kendinden emin yaşayın.