Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi ya :)35 yaşındayım gururla umutla,
evli değilim.
hatta sevgilim benden 6 yaş küçük.
O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
![]()
Sende sıkıntı yok inan. Sadece kismet. Kismette nedense bekleyince gelmez, hic beklemedigin zaman gelir seni bulur.Ne güzel yazmişsiniz çok mutlu oldum ay nekadarda güzel aşikmişsiniz anlamiyorum ya siz onun için o kadar fedakârlık yapmışsiniz en önemlisi çok sevmişsiniz ya ne yani rahatlık mi batmiş adama sinir oldum.Aslında evlenince her sıkıntı elbet bitmeycek inanin farkındayım mutlaka sorunlar olcak ama yalnızlıkta o kadar zorki insan sevmek sevilmek istiyor işte Bi hayat kurmak ama işte nasipten òte yol yok bazen düşünüyorum bendemi sıkıntı var yeri geliyor kendimi eleştiriyorum sıkıntı ney bulamiyorum bende sizi öpüyorum sizde çocuğunuzla çok çok mutlu olun hem kimbilir yine çok aşik olur ve bu sefer sizi hakeden birisiyle olursunuz
Arkadaşım 46 yaşında ilk bebeğini doğurdu geçen ay. Saçma sozlere canını sıkma.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
![]()
Ben size iyi niyetli seyler yazdim.Kadinlar meslek yapmali ama annelik cok onemli bir gorev ve kolay degil cennet analarin ayaklari altinda madalya da neymis.
Bu devirde saglikli cocuk yetistirmek basari bakiniz sonra psikopat insanlar yetisiyor.
Çok teşekkür ediyorumSende sıkıntı yok inan. Sadece kismet. Kismette nedense bekleyince gelmez, hic beklemedigin zaman gelir seni bulur.
Evlenmek icin belirli bir ozellik tasimak gerekmiyor. Yani evlenenlerde belirli bir ozellik yok. Kendinde kusur arama lutfen.
Cok mutlu olmani dilerim. Sevdiginle ama en onemlisi seni seven biriyle...Sadece sevmek yetmiyormus gordum cunku...opuyorum.
Çokkk teşekkür ederim bazı yorumlar gözümden kaçabiliyor geç cevap yazıyorum ne güzel içten yazmişsiniz çok sağolunSana bişey diyimmi insanlar hep konuşur susturamazsın bırak konuşsunlar eminim okadar güzelsinki herşeyede layıksın hiç ağlayıp kendini üzme herşeyin bi vakti var daha çok gençsin canım rabbim istesin yeter herşey olur şimdi kulaklarını kapat herkese ve dua et herşeye benimde hakkım var diyerek inan hepimizin sorunları var ve bu dediklerin sorun bile dğl insan isteyince herşeyi elde eder seninde olucak inşallah hadi gül şimdisevgiyle kalll
Sorun dğl sende takma kafana cnmÇokkk teşekkür ederim bazı yorumlar gözümden kaçabiliyor geç cevap yazıyorum ne güzel içten yazmişsiniz çok sağolun
Kim dedi onu kimlerden eş anne oluyorda senden neden olmasın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah böyle şeyleri takmayı kafaniza nasip.31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Harikasın canım böyle mutluluk verici umut kaynağı paylaşımlar olsa keşke
Allah evlatlarınızla huzur ve mutluluk versin her daim.... çok tatlısınızAy valla etrafınızdakı ınsanlara oha bence:))
22 de evlendım sımdılı aklım olsa hıc evlenmezdım :))30 da dogurdum kımse oha demedı hıc bır drda gec kalmıssın falanda demedı
Ablam 43 de 2 kez anne oldu 7 aylık mınnosumuz
Kımse onada oha demedı:))