- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Bir süredir bir çocuk ile görüşüyorum. Henüz sevgili değiliz ama ilişkimiz sanki o yolda ilerliyor. Yalnız, bir konu var ki beni benden alıyor: Onun instagram üyeliği ve benim kıskançlığım. Onu şimdiden çok kıskanıyorum, instagram'da takip ettiği her kadınla ilgili kafamda kuruyorum: Acaba takip etmenin ötesinde yazışıyorlar mıdır, birbirlerine fotoğraf gönderiyorlar mıdır, vs. Kurdukça da deliriyorum.
Evet, daha çok yeniyiz, çok iyi tanımıyorum bu çocuğu. Şu an bu şekilde güven bunalımı yaşamam normal mi yoksa bende mi var anormallik?
Sorum şu: Olur da ilişkinin rengi belli olursa, bu rahatsızlığımı ilk etapta uygun bir dille dile getirmeli miyim sizce? Bu bir nevi hayatına karışma mı olur? Zamanlamada hata mı yapmış olurum? Hayatında müdahale hakkını kendimde görmüyorum, bunu kendime yakıştıramıyorum bile ama kıskanıyorum işte.
Yok mu bunun orta yolu?
Evet, daha çok yeniyiz, çok iyi tanımıyorum bu çocuğu. Şu an bu şekilde güven bunalımı yaşamam normal mi yoksa bende mi var anormallik?
Sorum şu: Olur da ilişkinin rengi belli olursa, bu rahatsızlığımı ilk etapta uygun bir dille dile getirmeli miyim sizce? Bu bir nevi hayatına karışma mı olur? Zamanlamada hata mı yapmış olurum? Hayatında müdahale hakkını kendimde görmüyorum, bunu kendime yakıştıramıyorum bile ama kıskanıyorum işte.
Yok mu bunun orta yolu?