• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram şifresini türlü bahanelerle Vermeyen sevgili?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Biraz kafamı karıştıran bir konu var
Dün sevgilimle otururken O biraz telefonla oynadı benDe gıcıklık olsun diye telefonla oynuyodum Tamam bırak diye elimden aldı refleks olarak elinden almışım hemen
Bana niye sapsarı oldun hemen aldın dedi bende sakladığım bişey yok biranda elimden alınca öyle yaptm istersen insta şifremi hemen şuan verebilirim dedim
Tamam ver bende veririm dedi tamam söyle dedim
Ama benimki faceden bağlanıyo şifremi bilmiyorum dedi tamam değiştirir verirsin dedim
Bugun oldu hiç konusu bile açılmadı
Bende arayıp “ ben senden Şifreni istedim mi ? İstemedim kendi kendine şifreni veriyim diyip de daha sonra basit bahanelerle geçiştirmen oldu mu hiç o an hayatım ben vermek istemiyorum bence gereksiz desen anlarım da neden beni geçiştiriyosun “ dedim
sonra instagramdaki bütün konuşmalarını ekran görüntüsü atmış yeminler etmiş bir mesaj bile silmediğine sözde instagram şifre yenilene bağlantısı mailine gelmiyomuş kaç kere denemiş olmuyomuş fln bende dedim bidaha şifreni almam benden de isteme bana da bu konuyu açma
İnstagramındaki kızları çıkarmıştı bi tek beni takip ediyo genelde telefonu ortada olur fln ama kafam karıştı benim ?

Ben istemedim o an da konusu açıldıgı için söyledim benim için önemli değil diye
Kendi bende veriyim diyip geçistirdi benim takıldıgım o
Ben olsam kimseye İnstagram şifremi falan vermem.
Neden vereyim ki hiç mi özelimiz olmayacak ?

Ayrıca adam ekran görüntüsü vs de atmış daha ne istiyorsunuz ki ?

Vermekten vazgeçmiştir. İlla altında bişey arama bnce pişman olmuştur dediğine. Güvenmiyorsan da ayrıl zaten. Ne gerek var böyle şeylere

Abi adam daha ne yapsın ya.
Tasmasını mı versin elinize?
Benimki karekodla okunan menüyü okuyayım diye elime telefonunu verdiğinde kalp krizi geçirmişti. Bi halt karıştıran adam böyle belli ediyo.
Sizin korkacak bir şeyiniz mi var xx kromozomlu canlı kalmamış zaten instasında.
Töbe yarabbim ne ilişkiler

Gerçi bazı ş.refsizler hak ediyor.
Aman neyse naparsanız yapın:KK51:

Son düzenleme:
Nişanlıyım ne ben onun şifresini istedim ne de o benim birbirimiz telefonunu istediğimiz zaman alıyoruz böyle şeyler aranızda sorun olmamalı

Dün sevgilimle otururken O biraz telefonla oynadı benDe gıcıklık olsun diye telefonla oynuyodum Tamam bırak diye elimden aldı refleks olarak elinden almışım hemen
Bana niye sapsarı oldun hemen aldın dedi bende sakladığım bişey yok biranda elimden alınca öyle yaptm istersen insta şifremi hemen şuan verebilirim dedim
Ama benimki faceden bağlanıyo şifremi bilmiyorum dedi tamam değiştirir verirsin dedim
Bende arayıp “ ben senden Şifreni istedim mi ? İstemedim kendi kendine şifreni veriyim diyip de daha sonra basit bahanelerle geçiştirmen oldu mu hiç o an hayatım ben vermek istemiyorum bence gereksiz desen anlarım da neden beni geçiştiriyosun “ dedim
sonra instagramdaki bütün konuşmalarını ekran görüntüsü atmış yeminler etmiş bir mesaj bile silmediğine sözde instagram şifre yenilene bağlantısı mailine gelmiyomuş kaç kere denemiş olmuyomuş fln bende dedim bidaha şifreni almam benden de isteme bana da bu konuyu açma
İnstagramındaki kızları çıkarmıştı bi tek beni takip ediyo genelde telefonu ortada olur fln ama kafam karıştı benim ?
Bariz sevgilinizin sınırlarına saygı duymuyorsunuz. Sınır aşımı yapıyorsunuz.
Bir insanın özel hayatında sınırlar olabilir,kendi özeli olabilir. Bu illa sizi aldatacağı anlamına gelmez.
Sizi sevgilinize karşı çok güvensiz gördüm.
İnsanların sınırlarına saygı duymayı öğrenmeniz lazım.
Gene size karşı sevgisi var ki, darılmayın diye ekran görüntüsü atmış, yapmayabilirdi.
Sevgilinizin sınırlarına saygı duymayı öğrenmeniz lazım.

Yoksa ilişkiniz çok yıpranır. Ayrıca ilişkide karşı tarafa güvenmeyen bir imaj çizersiniz.

Ben şifresini istemedim tamam bende veriyim demeyip hayatım gerek yok deseydi konu kapanırdı ama şifre vercem diyip sonra bahane bulması saçma
Bariz sevgilinizin sınırlarına saygı duymuyorsunuz. Sınır aşımı yapıyorsunuz.
Bir insanın özel hayatında sınırlar olabilir,kendi özeli olabilir. Bu illa sizi aldatacağı anlamına gelmez.
Sizi sevgilinize karşı çok güvensiz gördüm.
İnsanların sınırlarına saygı duymayı öğrenmeniz lazım.
Gene size karşı sevgisi var ki, darılmayın diye ekran görüntüsü atmış, yapmayabilirdi.
Sevgilinizin sınırlarına saygı duymayı öğrenmeniz lazım.

Yoksa ilişkiniz çok yıpranır. Ayrıca ilişkide karşı tarafa güvenmeyen bir imaj çizersiniz.

şunu belirteyim asla sevmediğim ve kimseye yapmadığım bir durumdur bu.. Özel alanı savunanlardanım. Ama anlatmak istediğini anladım. Belki o bu meseleleri açmasaydı siz hiç açmayacaktınız ya da umrunuzda olmayacaktı bu şifre olayı. Ama sanki sizi bi halt karıştırıyormuş gibi imalarda bulunup iş kendisine gelince geri vites yapması cok manasız.. Çok ılımlı olmayın bu meseleden sonra.

Ben şifresini istemedim tamam bende veriyim demeyip hayatım gerek yok deseydi konu kapanırdı ama şifre vercem diyip sonra bahane bulması saçma
Demek ki vazgeçmiş.
Sonradan vermek istememiş.
Olabilir.
Fazla bu konuyu büyütürseniz ona güvenmediğinizi sanacak.
İlişki zedelenecek.
Vermesin sizde şifreyi değiştirir, yeni şifreyi vermezsiniz.

Herkesin özel alanı olmuş olur.

Ben de eşime vermem şifremi. Telefonumu eline alınca bile geriliyorum ama aldatmıyorum ya da gizli iş çevirmiyorum

Bence birbirinizin hayatına müdahale edip birbirinize olan saygıyı kaybetmeyin , bırakın herkesin bir özeli olsun ...

• Beğen
Reactions: 000
Back
X