- 1 Mayıs 2024
- 518
- 365
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulaysedeniz
-
kesinlikleee bugun ofiste ikram günü incir uyutması diye bi tatlı varmış ondan verdiler ben yemedimmm neden çünkü hedefim var amacım var :)Ay evet evet. Neyse ki daha da gecikmeden aydınlandık ve bu yola baş koyduk allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Süpersinnn! Ayy o tatlıyı da duymuştum daha önce kesin çok seveceğim bişey ama iradene hayran kaldımm bana ikram edilse yerdim sankikesinlikleee bugun ofiste ikram günü incir uyutması diye bi tatlı varmış ondan verdiler ben yemedimmm neden çünkü hedefim var amacım var :)
Ayyy cok iyi mantıklı en azından kist şüphem ortadan kalktı. Gebelik belirtim hiç olmayınca ihtimal vermemiştimde fakat bu lh durduk yere çift çizgi çıkarınca bende kist mi var yeniden mi yumurtluyorum diye düşünmüştüm.Bak yapay zeka ne diyor :)
Güzel haberle inşallahbi kaç güne konu belli olur zaten :) haber veririm :)
Evet evet kist değildir bence deAyyy cok iyi mantıklı en azından kist şüphem ortadan kalktı. Gebelik belirtim hiç olmayınca ihtimal vermemiştimde fakat bu lh durduk yere çift çizgi çıkarınca bende kist mi var yeniden mi yumurtluyorum diye düşünmüştüm.
Maşallah çok iyisin süpersinKan ter göz yasi 400 kalori ayrıca 20 dk eliptik yaptim ve 10.000 adım attim. Guzel bir gündü.
Süpersin ayaklarına saglik masallah bol bol eksi olsun amin.Maşallah çok iyisin süpersinbiz de yemekten sonra biraz yürüdük çok azdı ama olsun :)
İnşallah canımmm Salı günü güzel güzel eksiler görelim inşallah. Sen bu yorulmaya nasıl uyuyup bi de iş için uyanıyorsun bravo valla benim pestilim çıkardı heralde:)))Süpersin ayaklarına saglik masallah bol bol eksi olsun amin.
Eskiden bu felan viz gelirdi banaİnşallah canımmm Salı günü güzel güzel eksiler görelim inşallah. Sen bu yorulmaya nasıl uyuyup bi de iş için uyanıyorsun bravo valla benim pestilim çıkardı heralde:)))
Ay dün başım çok ağrıyodu uyumuşum canım yaa.Eskiden bu felan viz gelirdi bana
Acayip disadonuk hareketli asla yerimde durmazdım:) azala azala anca bu kaldi :)
şifa olsun iyi olmus bende senden sonra biraz kitap okuyup uyudum :)Ay dün başım çok ağrıyodu uyumuşum canım yaa.
Yaa olsun bu başlangıç diyelim. Yine eskisi gibi olmaman için hiç bi engel yok :)
Oh iyi yapmışsın :)şifa olsun iyi olmus bende senden sonra biraz kitap okuyup uyudum :)
İnsallah eski enerjim yavaş yavaş geliyor bakalım :)
Bugün plan ne ?
ooo masallah sabahtan güzel adım bende henüz 3 bin ama akşama yuruyus yapayım diyorum.Oh iyi yapmışsın :)
Bugün de işteyim şimdiden beş bin adım oldu. Bugün hava serinledi baya, rüzgar da var. Akşam yemekten önce leslie yapalım diye kararlaştırdık eşimle çok merak ediyorum nasıl yapacak
Senin planın ne bakalım
yiaaa canım benimmmmm çok tebrik ederim allahım bedenine şifa versin rabbim sağlıkla daha cok eksiler nasip etsin. Güzel ya masallah masallahTamamlarsın 15bine canım. Aa tavuklu salatayı ben de dün yedim bi de bugün tartıldım dayanamadım çok şükür toplamda beş kilo verdim
Ben de bugün omlet yiyeceğim akşam da köfte ve salata:)
Sağol canımmm inşallah böyle eksile eksile fazlalıklarımızı atacağız inşallahyiaaa canım benimmmmm çok tebrik ederim allahım bedenine şifa versin rabbim sağlıkla daha cok eksiler nasip etsin. Güzel ya masallah masallah
Bişi diyim mi başlayıp devam edeceksin unutacaksın günler gelip geçiyor. inan anlaşılmıyor bile. yaptıgın hep yanına kar. Fakat diğer türlü hep başla bırak başla bırak derken bi döngü içinde sıkışıp kalıyoruz. resmen bedenimizle ruhumuzla kavga içindeyiz.
Harekete geçmek gerçekten bereket azmini sabrını tebrik ediyorum. Masallah arkadaşım masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?