Intaar ediyorum

hepimiz zaten öleceğiz. ne gerek var intihara! gel bir sigara yakalım beraber :KK14: kendine gelirsin

Bak bu fotoyu derdime tükerim diye paylaşmışlar az bakda utanırsın belki
2016-04-02 22.29.03.webp

anladım canım baya bir ilgisiz kalmışın ki intahar edicem diye forum da bile dikkat çekmeye çalışmışın. Bende ilgisizim arkadaşım beni kıskanan abim annem var mesela düşündüğünde ne saçma dersin ne alaka dersin insan kanından olanı kıskanır mı dersin kıskanıyorlar ama .Sonrasında sürekli erkeklerden kazık yedim secdiğim aşık olduğum insanın beni sevmesi nasıl bid rudygu kaç yaşına geldim bilmem. İş hayatımı hiç sorma zaten hala bir baltaya sap olamadım . Arkadaşlarımın hepsi birer birer kayboldu...Daha sayayımmı .? Bu böyle gider yani .Ama hala bir yerden bir şey diye umut ediyorum . İntihar etmediğini buradaki herkes biliyor .Kalk bir silkin de kendimi nasıl geşiştiriim nasıl sosyalleşirim kendi olanaklarımca diye onu bir düşün . Tamammı tatlım ..

Bızde olek barı bunlr ıcn olurmu yaben bosayasamısım xd benım annm ben 7yasomdaydım öldunde uvey anne elınde buyudum datak ezıyeto bıcım kolevzavra olduk sona lıse bıtızorlaıse sokuldum unı kazandm halde en sonunda gıne sınava gırdm kazndım calstm paralrı bırktrmıstm gızlıden gıttm okudum ordaesmle tanıstm 8 yılk nı beraberlıkos gucderkn evlılk sabretmyı bılmk gerkıo hep sole avundm allah sevdı kularına dertverrmıs dıe sabretm savastm asla lanet etmedım kader rabım bole uygun gormus bunu kımse sınayamaz kul olrak rabımın verdı canı rabımden baskası alamazz , .... Allah tardmcın olsunda don sacma fıkrınden

Bızde olek barı bunlr ıcn olurmu yaben bosayasamısım xd benım annm ben 7yasomdaydım öldunde uvey anne elınde buyudum datak ezıyeto bıcım kolevzavra olduk sona lıse bıtızorlaıse sokuldum unı kazandm halde en sonunda gıne sınava gırdm kazndım calstm paralrı bırktrmıstm gızlıden gıttm okudum ordaesmle tanıstm 8 yılk nı beraberlıkos gucderkn evlılk sabretmyı bılmk gerkıo hep sole avundm allah sevdı kularına dertverrmıs dıe sabretm savastm asla lanet etmedım kader rabım bole uygun gormus bunu kımse sınayamaz kul olrak rabımın verdı canı rabımden baskası alamazz , .... Allah tardmcın olsunda don sacma fıkrınden
Arkadaşım bu nasıl yazmak ya bir düzgün yazın lütfen...

Bu hangi dil canım goole çeviriden çevirdim error verdi :KK14:

Ya saçmalama güzel kardeşim.
Her şeyin bi çözümü var ki yaşın küçük
heralde bunun için insan intihar etmeyi mi düşünür?

Hay Allahım elini neye atsan kurumuş ya. İş yeri iflas etti kısmına çok güldüm,helal et. Böyle sebeplerden cana kıyılmaz. Hatta hiç bir sebepten cana kıyılmaz. Gün doğmadan neler doğar. Önce yazmayı öğren,baktın hiç bir şey düzelmiyor sonra intiharı bi kez daha düşünürsün tamam mı tatlı kız :)

Back
X