- 23 Haziran 2019
- 9.257
- 41.936
- 548
- Konu Sahibi candy_candy
-
- #1.121
Geçmiş olsun. Artı çıkmasına da sıkma canını artıları yavaş yavaş vereceğiz inşallah yılmak yıoookkkBugün +700 Gr. Verdiğim partinin sonucu
Tek öğün yaptım. Bir dolu tabak kısır, az yumurtalı ıspanak, az balık, iki dolu yemek kaşığı süt kaymağı ( tereyağı kıvamında)
Yarım saat yürüdüm. Rahatsızım biraz ve çok uykusuz. Yoksa yarım saat Leslie yapmak isterdim
Sanada geçmiş olsun. Şişkinlik gıcık ya. Ben çok yaşamıyorum. Ben yarın iki öğün yapcam inşallahRegl sancılarım başladı yine ama olmama 1 hafta var 1 haftada regl sürüyor ayın yarısı ağrı çekiyorum ve şişkinlik maalesef. Aç karnına ağrı kesici de içemiyorum ki mecbur kalmadıkça içmem ama günüm çok zor geçti. Yine de yılmayacağım elimden geldiğince tek öğün beslenmeye devam...
Yalnız IF diyeti topiğini daha hareketli bekliyordum 2 kişiyiz buraya yazan kalabalık yapabilsek keşke ne güzel olurdu.
Spor çok iyi. Muhtemelen verirsin haftada 1 kilo. Oğlumun doğum gününe 6 hafta kaldı. Bende her hafta 1 kilo versem yani toplamda 6 kilo muhteşem olur72,8 olarak başlamıştım, bugün 69,4 ü gördüm. 2 si ödem olsa biri yağdan gitmiştir diye avutuyorum kendimi.
fazlasında gözüm yok haftada 1 kilo gitse yeter diyorum, saat 8 de yemek yemeyi bırakıyorum ertesi gün saat 10-11 gibi ilk öğünümü yapıyorum bir de haftanın 5 günü spora gidiyorum.
Merhaba ben de pazartesi başlamayı düşünüyorum nasıl yapıyorsunuz fikir verir misinizArkadaşlar meraba bende dün başladım if beslenmesine ama günde 2 öğün yapıyorum
Merhaba. İf aralikli beslenme demek. Genelde 16/8 yapılıyor. Akşam en geç 7 de akşam yemeğini bitirin. Ertesi gün saat 12-12 30 arası kahvaltı. Akşam 7 de yeniden yemek. İki öğün arasında birşey yemeyin ki zayıflama hormonu leptin salgilansin.Merhaba ben de pazartesi başlamayı düşünüyorum nasıl yapıyorsunuz fikir verir misiniz
Ben şuan araştırıyorm da pazartesi iş başlayacak da sabah limonlu su içsem diyorum öğlen 12de de yemek yesem diyorum 3 gibi bir elma veya yoğurt 6 da akşam yemeği ile kapatsam diyorum nasıl olurMerhaba. İf aralikli beslenme demek. Genelde 16/8 yapılıyor. Akşam en geç 7 de akşam yemeğini bitirin. Ertesi gün saat 12-12 30 arası kahvaltı. Akşam 7 de yeniden yemek. İki öğün arasında birşey yemeyin ki zayıflama hormonu leptin salgilansin.
Ben arada tek öğün yapiyorum. Sabah 10 gibi filtre kahve içiyorum. Öğleden sonra yeşil çay içiyorum.
Birde face de Ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar grubunu incelemeni tavsiye ederim. Birinci seviye ile if aynı şey
İf yapacaksanız ara öğünlerde süt ayran yoğurt tercih etmeyin derim. Dediğim gibi leptini sekteye uğratırBen şuan araştırıyorm da pazartesi iş başlayacak da sabah limonlu su içsem diyorum öğlen 12de de yemek yesem diyorum 3 gibi bir elma veya yoğurt 6 da akşam yemeği ile kapatsam diyorum nasıl olur
Selammm ben bu akşam fazla kaçırdım;
Yarım porsiyon patatesli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
Bir dilim ıspanaklı börek
2 parça revani
Midem çatlayacak gibi ağrıyor oysa o kadar da açlık hissetmiyordum nasıl bu kadar kıtlıktan çıkmış gibi yedim hayret ediyorum. Demek midem hiç küçülmüyor benim yaaa. Yarın artı çıkacak galiba tartıda pffff
[/QUOTE
Afiyet olsun. Ben bugün ekşi çıktım ama yarında aynı şekilde gorunce inancam ins
Aynen dediğiniz aklımdaİf yapacaksanız ara öğünlerde süt ayran yoğurt tercih etmeyin derim. Dediğim gibi leptini sekteye uğratır
IF’nin işe yarama sebebi, uzunca aç kaldığımız dönemde vücudumuz yağ yakımı için daha müsait bir konuma geçiyor.Nasıl yani, ramazan orucu gibi mi?
Aynen, hem de yeme zamanını sen belirliyorsun, yemediğin zaman da su içmek serbest!
Ama ben egzersiz yaparken çok halsiz hissediyorum?Uzun süren açlığı, egzersiz yapmakla bir tutabilirsiniz. Egzersiz yaptığımız anda yükselen yağ yakan hormonlar, açlığa da aynı şekilde tepki veriyor. Egzersiz esnasında da katabolik olduğumuz için enerjimiz hiç olmadığı kadar yüksek oluyor.
Genellikle doyana kadar kısmı yanlış anlaşılabildiği için tekrar vurgulamak istiyorum: eğer inatla diyeti istismar etmeye çalışırsanız, elbette kilo vermeniz mümkün olmaz. Hatta kilo alabilirsiniz de.
IF sadece diyet yapmayı, daha az ve sağlıklı yemeyi sizin için kolaylaştıran bir araçtır. Bir hile, büyü olarak bakarsanız bu kuralları uygulamanız mümkün olmaz.
Söyle soyleyim sade türk kahvesi, filtre kahve, maden suyu, şekersiz bitki çayları olur sadeceAynen dediğiniz aklımdaelma nasıl olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?