İntihar halusinasyonlari, annelik, caresizlik, ic dokus

Yakın arkadaşımın otizmli bir oğlu vardı...aynı Zaman'da ağır epilepsi nöbetleri geçiriyordu....onunda bir kızı vardı....çok zor...Allah yardımcınız olsun....o yediğine içtiğine bile özel tarifler uygulardı....hatta kitap yazdı bu konuda ''umuda mektuplar'' maddi olarak zaten çok iyi değildi durumları...ama yılmadı...her kapıyı çaldı...özel eğitim aldırdı...ölür bu çocuk uğraşmayın diyen sözde doktorlara inat...yasadı Yiğitcan..Hemde cook ıyı ve faal bir hayatı oldu...yazmadan geçemedim...size de umut olsun inş

Ben de hamileyken down testleri yaptirmadim. Olsa da aldirmayacaktim.hep down sendromlu olacak diye korkuyordum.
Dogdugunda normaldi rahatladik, 1.5 yastan sonra yavas yavas anlamaya basladik terslik oldugunu.
Canim test mest hikaye. Şarkıcı Özgün ün oğluna tüm testler yapılmış hicbirsey çıkmamış doğduğunda anlaşılmış ama adam allahtan bir bebek istedik o bize melek gönderdi diyor. Hayat bu sapasaglam doğanlarin sonradan sorun yasamayacagi ne malum. 4 yaş küçük bir yaş çok zorlayıcı yipratici yildirici hayattan bezdirici hatta öleyim de kurtulmayı dedirten bir dönem. Ama işte ama. Ağlasan da güleceğin, üzülsen de sevinecegin, kalbin kırılsa da umut edeceğin bir an bir zaman elbet var. Tüm yükü üstüne alma. Bir bakıcı bir yardımcı belki ise yarar yükünü hafifletir. Kızın kreş yaşında mi kreşe versen. Çok zor ama allah yardimcin olsun yüreğin yangın yeri olduğunda su serpsin ferahlatsin.

Cok uzuldum. Ancak gordugum ruyalardan anlayabilirim evlat acisini. Yuregine nasil ok gibi saplandigini.
Iste bunlari dusune dusune erteleyebildim bu depresyonumu. Normalde cocugunun otizm oldugunu anlayan aileler bir yikilir aglar kilo kaybederler falan ama bende sonra sonra ortaya cikiyor bu durum.
Evlat acisi gostermesin Allah kimseye. Ve sizi cennette kavustursun insallah

Insallah bahsettiginiz gibi oglum da ilerleme kaydeder. Kizim az daha buyuyunce uykularim duzene girecek ve daha sabirli olabilecegim.
Onlari bu dunyaya ben getirdim gucumun yettigince yanlarinda olmak zorundayim.

Yazmadan geçemedim umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur gönlünüzce.

Başka bir konuda daha okudum, başınız sağolsun

Bende hep öyle düşündüm canım.eğer rabbim bunu bana vermek isterse testlerde hiç bişey çıkmaz ama engelli doğar.onun için testleri öylesine yaptırmış olmak için yaptırdım.hiç bi zamanda inanmadım.

Ben de otizmli bir erkek çocuk annesiyim .Ne kadar zor olduğunu ve seni anlıyabiliyorum.Ben de senin gibi hissederdim ama geçti .Onu olduğu gibi kabullendim .Olduğu gibi seviyorum .Beklentilere girmeden seviyorum .Ben rahat olduğum zaman onun da çok rahatladığını gördüm .Bu benim kurtuluş noktam oldu .Umarım sen de kolaylıklar yaşarsın .

Amin Allah razı olsun. Siz bu yeryüzündeki en mübarek Annelerdensiniz. Ömür boyu Annesiniz çok çok zor ama mükaafatı çok güzel. Sabredin ama içinize atmayın. Attıkça maalesef bunlar oluyo. Allah güç kuvvet versin.

Otizm konusunda net bir bilgim yok ama sanırım gelişim gösterebiliyorlar. Hatta Survivor da eski survivorlarda bir adam vardı. Adını hatırlamıyorum ama adam otizmliydi ve rakamları dans ettiriyordu resmen.

Başka bir konuda daha okudum, başınız sağolsun
Normalde anlatmayı sevmiyorum eskiden hep bahsetmek isterdim ama, son zamanlarda açılan konulardan herkeste imtihan var demek istiyorum. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil bazen bu bile teselli oluyo biliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..

Haklısınız, dışardan bakınca güzel görünen hayatların içinde ne dramlar var. Bende kendimden çok örnek veriyorum,tutamıyorum kendimi.

Melek annesi, rabbim yolunuzu bahtınızı hep açık etsin inşaallah.

Peki bu çocuklar psikiyatrik ilaç alıyorlar mi?Bilginiz var mı? Tamamen kendi çocuğum için fikir edinmek için soruyorum.Çünkü ilaç vermeye pek sıcak bakamiyorken şimdi acaba dikkat dağınıklığı için versek mi diyorum.

http://biliyomuydun.com/tip-dunyasinda-ezber-bozdu/ Bu yazıyı çok iyi oku.

Cnm bende tam anlattın gibi intiharımı izliyordum hayalımde sonrasını falan. Yöntemleri arastırıyordum vs.. Hyat o an üstüne üstüne geliyor ve sonsz bi çaresizlik...
Dr gittim ilaç kullandım ilk alısma dönemi bi kaç gün sonrası rahatlık. Bide maneviyat ve şükür...
Allah yardmcın olsun. Geçiyor sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…