İntikam almaya çalışıp böyle şeyler yapar mıydınız sizde ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar anlatacağım konuyu biraz yüzeysel anlayacağım .
Eğer karışık olursa şimdiden özür dilerim .
Düşünün ki sizin uzun zamandır dostum dediğiniz , yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi arkadaşınız var .
Siz bu arkadaşınıza bi sırrınızı söylediniz .
Sonra arkadaşınız (kötü niyetle olmasada) sevgilisine sizin bu sırrınızı söylemiş .
Bi zaman sonra arkadaşınızla aranız açılmaya başladı ve arkadaşınızın sevgilisi zaten onun sizinle görüşmesini istemiyordu (erkeklerle çok muhatap olduğu için yasak ilişkiler yaşadığı için ilişkiye burnunu çok soktuğu için ) vs .
Sevgilisi gelip size 'sen zaten böyle böyle birisin artık onunla görüşmenizi istemiyorum' diyor .
Siz bunu duyunca hemen intikam planları yapar mısınız ?
Karşı tarafı aşağılamak için sevgilisine o da böyle yaptı şöyle yaptı diye yalanlarla karışık şeyler anlatır mısınız ?
Kısacası böyle bi durumla karşı karşıya kalsanız ne yapardınız ?
Umarım konu anlaşılmıştır

aynısı değil ama çok sevdiğim dostum dediğim insan her şeyimi bilen insan aram açılınca kendisiyle arkamdan düşmanımla dost olup sırlarımı söylemiş, ama ben onu Allaha havale ettim, zaman geçtikçe özürler diledi tekrar barışmak istedi ama barışmadım, yani Allaha havale et uzak dur, allah gerekeni yapar zaten, diğer türlü onun kalitesine inmiş olursun

Otu b.ku sevgilisine anlatan insana dostum demem..
Benle görüsmesini istemeyen sevgiliye haddini bildiremiyorsa yine dostum demem..
Kimsenin iliskisine burnumu zaten sokmam..
Iki taraf da hatali.. Hatta uc taraf da hatali.
Yalana basvurmam. Dürüstce halledilmesi taraftariyim..

Bende böyle düşünüyorum . Herşeyi oluruna bırakmak en mantıklısı .

İntikam almak nedir ya . Olayları tekrar tekrar deşmekten başka birşey değil intikam dediğiniz şey.
Bana karşı bir iftira atılmadıysa hiç polemiğede girmem yoluma bakarım.
Ama sizin dediğiniz gibi intikam için millete iftira da atmam vebaldir bu.

Olayı anlatsaniz daha iyi anlaşılırdı. o kız gerçekten yasak ilişkiler yaşadı mı yoksa kız mı sevgilisine öyle anlattı ? Sevgilisi olan kız sütten çıkma ak kaşık mı? Vs vs.. Eğer sevgilisi olan kızında yaptıkları varsa ben olsam anlatirdim. Iftira atmazdim ama bende onun yaptıklarını anlatırdim kesin. O kızında sevgilisine anlatması oldukça basit bi karekterde olduğunu gosterir. Oglanin gidip kızla muhattap olması ayrı bi saçmalık. Yani kız ne yapsa hakkıdır bu saatten sonra.

intikam almak isterim fakat işin içerisine iftira yalan karıştırmam.

Evet iki tarafta da hatalar var .

Benimde başıma geldi benzer bi olay.
Çocuk benle nişanlısının görüşmesini istemiyodu onu kötü yönlendiririm diye halbu ki evli bi erkekle ilişkisi olan ve benide bu duruma alet etmeye bu pis ilişkilerine dahil olmamı isteyen kişi kendi sevgilisiydi
Arkadaşımla sevgilisi nişanlandı ben tabi ki o arkadaşımla görüşmeyi kestim ama hiç bişey söylemedim. O önyargılı kişiyi boynuzları ile başbaşa bıraktım. Yani kız arkadaşım zaten allahından bulmuş çocukta bana o şekilde davranmasaydı onu o yoldan çevirirdim ama bende böyle intikam aldım kendimce

Ne mi yaparım? Koca bi hiç. . Şu kısa hayatta böyle minik hesaplar içine giremem. .

Yok iftira değil . Gerçek doğru olan bişey bu . Kız sevgilisine doğru olan bişeyi söylüyor .
Katılıyorum size .

İftira yok .Sevgiliye söylenen tamamen gerçek bi durum . .

''erkeklerle çok muhatap olduğu için yasak ilişkiler yaşadığı için ilişkiye burnunu çok soktuğu için''
Bu arada bu yakıştırmalar yapılan kişi siz misiniz anlamadım orayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…