İntikam almaya çalışıp böyle şeyler yapar mıydınız sizde ?

En güzeli bence de zamana bırakmak , iletişimi kesmek muhatap olmamak .

Yok iftira değil . Gerçek doğru olan bişey bu . Kız sevgilisine doğru olan bişeyi söylüyor .
Katılıyorum size .
Eğer doğru olan birşeyi söylediyse sana karşı bi iftira birşey yoksa o kişiyle bağlantını kesersin , daha da güvenmezsin bunun intikamı budur . Kafana takmaya değmez

''erkeklerle çok muhatap olduğu için yasak ilişkiler yaşadığı için ilişkiye burnunu çok soktuğu için''
Bu arada bu yakıştırmalar yapılan kişi siz misiniz anlamadım orayı?
Yok ben değilim . Benim tanıdığım iki insan arasında geçti bunlar .
Bugünde öğrenince bu olayları .
Bilmiyorum insanlar intikam ateşiyle dolup taşmışlar

Hayatımdan mittir ederim, etine sütüne de karışmam. Bana camdan bakabilir ancak o günden sonra, kılımı kıpırdatmam valla.

Hiçbişey yapmam.
Yapsam o arkadaştan farkım kalmaz.
Zamanla onların da arası illa ki bozulacaktır. Tıpış tıpış er yada geç gelecektir o zaman tekmeyi sağlam basarım.

Immm bilemedim
ama altta kalmayacagim kesin..
Yani ne yapardınız mesela ?
Onunda bütün sırlarını ortaya mı dökerdiniz yoksa kızla tartışır mıydınız ?

Yok ben değilim . Benim tanıdığım iki insan arasında geçti bunlar .
Bugünde öğrenince bu olayları .
Bilmiyorum insanlar intikam ateşiyle dolup taşmışlar

Daha çok yeni. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Boşversin gitsin bence.

Daha çok yeni. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Boşversin gitsin bence.
Karşı tarafın gözü dönmüş gibi .
Her yolu deniyor aşağılamak için .
Hakaretler iftiralar küfürler neler neler..

Ben onlarla ilişkimi keser, hayatıma odaklanırım. Aksi durumda çamuru sıçrar illaki, illaki sinirimi bozarlar...
Evet doğru çamur atarsan ellerinde izi kalır demişler .
En doğru olan davranış muhatap olmamak

aaaa kendi yaptıklarını nasıl ben yapmışım gibi anlatıyorsun ya ? bu arada beni sevgilinden kıskandığın için böyle yalanlara ne gerek vardı
derim ve kenara çekilirm

Çok damarıma basılmadığı sürece sakin bir insanımdır. Böyle bir durumda da sanki o kişi hayatımda hiç olmamış gibi davranırdım, Allah'a havale ederdim. Hem iftira atmak falan biraz da insanın kendi kalitesini gösteren birşey bence, karşı taraf böyle bir alçaklık yaparak kendi seviyesini göstermiş. Bırakırdım o onun ayıbı, ucuzluğu olarak kalırdı, herkes kendine yakışanı yapar.

kötülüğe kötülükle karşılık verilmez. arkadaşını karşına al. ne ayaksın sen de. istemeden söylediyse özür dilesin. sevgilisiyle seni muhatap etmesin, sevgilisinin aranıza girmesine izin vermesin. eğer söylediğinden pişman değilse, öyle birini hayatınızda tutmayın.
ben olsam, asla yalan bir şey söylemem ama doğru olan bir yanlışını da söylemem. haklıyken haksız duruma düşmek istemem.

Yok mu o kızı alaşağı edebilecek sırları.
De ki "bak ben senin bununu bununu biliyorum şimdiye kadar sükûnetimi korudum ama fazla kaşınma. Sonu senin için iyi olmaz. "

Şansen ben her ne olursa olsun yanlan dolanla ortalığı karıştıracak kadar alçalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…