- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
tamam da sen iftira yalan katmadan onun yaptıklarını ortaya dök o zaman.Bu kişi büyük iftiralar attı . Akıllara gelmeyecek şeyler söyledi . Aslında bi nevi böyle bi olayda gerçek yüzü çıktı ortaya .
En güzeli bence de zamana bırakmak , iletişimi kesmek muhatap olmamak .Benimde başıma geldi benzer bi olay.
Çocuk benle nişanlısının görüşmesini istemiyodu onu kötü yönlendiririm diye halbu ki evli bi erkekle ilişkisi olan ve benide bu duruma alet etmeye bu pis ilişkilerine dahil olmamı isteyen kişi kendi sevgilisiydi
Arkadaşımla sevgilisi nişanlandı ben tabi ki o arkadaşımla görüşmeyi kestim ama hiç bişey söylemedim. O önyargılı kişiyi boynuzları ile başbaşa bıraktım. Yani kız arkadaşım zaten allahından bulmuş çocukta bana o şekilde davranmasaydı onu o yoldan çevirirdim ama bende böyle intikam aldım kendimce
Eğer doğru olan birşeyi söylediyse sana karşı bi iftira birşey yoksa o kişiyle bağlantını kesersin , daha da güvenmezsin bunun intikamı budur . Kafana takmaya değmezYok iftira değil . Gerçek doğru olan bişey bu . Kız sevgilisine doğru olan bişeyi söylüyor .
Katılıyorum size .
Yok ben değilim . Benim tanıdığım iki insan arasında geçti bunlar .''erkeklerle çok muhatap olduğu için yasak ilişkiler yaşadığı için ilişkiye burnunu çok soktuğu için''
Bu arada bu yakıştırmalar yapılan kişi siz misiniz anlamadım orayı?
Yani ne yapardınız mesela ?Immm bilemedim
ama altta kalmayacagim kesin..
Yok ben değilim . Benim tanıdığım iki insan arasında geçti bunlar .
Bugünde öğrenince bu olayları .
Bilmiyorum insanlar intikam ateşiyle dolup taşmışlar
Karşı tarafın gözü dönmüş gibi .Daha çok yeni. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Boşversin gitsin bence.
Evet doğru çamur atarsan ellerinde izi kalır demişler .Ben onlarla ilişkimi keser, hayatıma odaklanırım. Aksi durumda çamuru sıçrar illaki, illaki sinirimi bozarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?