- 29 Eylül 2015
- 222
- 59
- 13
- Konu Sahibi takintiliiii
-
Farkındaysanız değilim görüşmedim, etmedim. Bir iki telefon konuşması dışında. Siz kaç yaşındasınız? İnsanları böyle aşağılamak ne kadar da hoşunuza gidiyor, hayatlarını bilmeden etmeden yargılamayın; bilseniz de yargılamayın. Seviyesiz ve mide bulandırıyorsa; benimle de muhatap olmazsınız.Yeni nesil ilişkilerin seviyesizligi midemi bulandiriyor
Azıcık gurur ve birazcık da kendinize saygı lütfen
bu tarz bir durumun içinde olmayı nasıl kabullenebiliyorsunuz
Gelmesi konusunda eminim ama bunu yapmayacağım. Aynı şehirde olduğumuz ve görüşmek istediği halde gitmemezlik edemem, en iyisi hiçbir şekilde umursamamakUmursamayan erkekten istesende intikam alamazsın zaten..senin lafınla da hiçbir yere gelmez
Gelmesi konusunda eminim ama bunu yapmayacağım. Aynı şehirde olduğumuz ve görüşmek istediği halde gitmemezlik edemem, en iyisi hiçbir şekilde umursamamak
Bir şey soracağım; gerçekten onun yanında en mutlu olduğum geceyi yaşadım. Eğer bunaltmasaydım devam edecekti de. Saygı göstermedim hayatına. Lütfen whatsapp olayına takılma, sürekli beni takip etme çıt çıt mesajlaşmayalım her an, ilişkimizin uzun sürmesi için dedi. Ama ben buluşmadan sonra da yaptım baskıyı. O da ayrıldı.Unut onu. .
Uzak dur. .
Arama, sorma. .
Atamıyorum ki kafamdan. Sanki karşımda o varmış gibi konuşuyorum zihnimde ve bunları onun yüzüne söylemeyi çok istiyorum. Belki sinirlenir çeker gider ama ben rahatlarım sankiBir insanın canını yakmak ya da merak uyandırmak istiyorsan yapabileceğin tek şey var ; umursamamak
Ne yazik ki seni umursamayan,değer vermeyen birinin canını ne yaparsan yap yakamazsın ama merak uyandırabilirsin.Ben olsam bu adamın adını bile ağzıma almazdım
Öyle dramatik bir olay yok. Lakin ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zihnimde onunla konuşuyorum sürekli. Görüşsek söylesem her şeyi sonra da çekip gitsem ya da o gitse.O sana ümit verip başkasına mı gitti?Konunun özeti bu mu?Eğer öyleyse sen hiçbirşey yapma.Allah yapar yapacağını.Bu dünya da kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz.Örnekleri çok.Kendine saygın olsun
aman bende senin gibi dusunuyodum,o mesaji atiyim su mesaji atiyim soyle yapiyim boyle yapiyim diye.Sonucta kimsenin umrunda bile olmuyosun.Kendini dusurmekten baska birsey olmuyo.Bunu tabi uzerinden biraz zaman gecip aklin basina gelince anliyosun.Simdi cok hirslisin ondan boylesin.Seni onemsemeyeni sen alaturka isler yaparak onemsedigini gostermis olursun.Yani dustukce dusersin.Öyle dramatik bir olay yok. Lakin ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zihnimde onunla konuşuyorum sürekli. Görüşsek söylesem her şeyi sonra da çekip gitsem ya da o gitse.
Ben ondan ilişki falan istemiyorum ki hatta hayatımda onu istemiyorum yemin ediyorum. Çok zor bir hayatım var, tedavi olmalıyım. Birbirimizi kaldıramayız o istese de. Ama bi görmek içimi göstermek istiyorum. En son beni gördüğü görüntüyü bilseydiniz emin olun görüşmemi isterdiniz.aman bende senin gibi dusunuyodum,o mesaji atiyim su mesaji atiyim soyle yapiyim boyle yapiyim diye.Sonucta kimsenin umrunda bile olmuyosun.Kendini dusurmekten baska birsey olmuyo.Bunu tabi uzerinden biraz zaman gecip aklin basina gelince anliyosun.Simdi cok hirslisin ondan boylesin.Seni onemsemeyeni sen alaturka isler yaparak onemsedigini gostermis olursun.Yani dustukce dusersin.
Sonuna kadar haklısınız, özel hayatı beni ilgilendirmez tabii.Planınız kendinizi daha küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz. Kaldıki adama en baştan söylemiş siniz ben senle evlenemem vs diye. Oda başka birini bulmuş bulduğu kişi evli yada boşanma aşamasında buda sadece onu ilgilendirir.
Bence öyle değil, kadına değer veriyor ve belli ki seviyor da. Yoksa bahseder miydi sanki? Onunla arasının bozulmasından korkuyor, aramamdan mesaj atmamdan. Hatta bana 'senin yanında da arayıp, mesaj atabilirim' dedi. Bence cinsellik sadece onların paylaşımları. Bana da ağır gelen bu yaadam, o evli kadınla da sadece cinsellik için beraber zaten...
sen de cinselliğe ok deseydin bak nasıl gelirdi kuzu kuzu..
ama yapma böyle bişeyi asla, aklından da kalbinden de hayatından da çıkar at onu...
Bir şey soracağım; gerçekten onun yanında en mutlu olduğum geceyi yaşadım. Eğer bunaltmasaydım devam edecekti de. Saygı göstermedim hayatına. Lütfen whatsapp olayına takılma, sürekli beni takip etme çıt çıt mesajlaşmayalım her an, ilişkimizin uzun sürmesi için dedi. Ama ben buluşmadan sonra da yaptım baskıyı. O da ayrıldı.
Sonrasında mesajlaştığımızda karnıma kramplar giriyor, sesini duyduğumda dizlerim titriyordu. O geceyi her zerresine kadar hatırlıyorum ki hafızam kuvvetli değildir.
Bu son olay biraz can sıkıcı oldu, kendimi değersizleştirdim. Ama ona kendimi hiç anlatamadım. Görüşüp bunu yapmak istiyorum.
Sizce takıntı mı bu?
Şubat ayında bir de Ramazan Bayramı'nda konuştuk dedim.En güzeli tüm iletişimi kesmek.
Birde anlamadığım şubat ayındaki Ramazan Bayramı? ? Nasıl oluyor bu? Olaylar yeni değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?