İntikam ateşiiii :)

Sizce o kadını seviyor ve ona değer veriyordur değil mi?
Benden yüz bulmuş olabilir evet.
Beni asla bulamaz, benden intikam alamaz.
Benim anlamadığım; gayet hoş ve karizmatik bir erkek. Kızlar biz yan yanayken ona acayip bakıyorlardı. İstediğiyle yatabilir neden hala bu açlık anlamış değilim.

istediğiyle yatabilir ama asıl istediği ile yatamazsa o da takıntı yapar bunu sonuca ulaşmak ister. değişik bir psikoloji. benim de bir arkadaşıma bir manken oyuncu unlü biri yazıyordu bayagı da karizmatik. bir hafta konuştular adam sonunda yatmak istemiş. kız istemedi adam diretti kız en sonunda gelecegim diyip gitmedi adam da çıldırdı. reddedilmeyi hazmedemiyor bazıları.

ha bu arada diğer kadına değer verdiğini de düşünmüyorum. açık ve net. onunla da yatmak icin takılıyordur

O halde o söylediğimi yapayım mı? İki üç kere buluşuruz diye konuştuk sonra ben istemedim de takıntı oldu bende de işte.
Adamı arıyorum buluşalım tamam diyor, haftaya buluşamayız diyorum. O da delirsin değil mi

aslında ben olsam hiç uğraşmazdım iyice takıntı yapacaksın cünkü, kendini düsün bırak ne hali varsa görsün, böyle ucuz insanlardan intikam almaya bile değmez

aslında ben olsam hiç uğraşmazdım iyice takıntı yapacaksın cünkü, kendini düsün bırak ne hali varsa görsün, böyle ucuz insanlardan intikam almaya bile değmez
Görüşmeyi çok istiyorum Redvelvetcake, bir kere göreyim takıntı mı değil mi öğreneyim valla rahatlayacağım

Yavrum dunyada erkekmi kalmadı salla sana taze kan lazım

ama görüştüğünüz zaman senin ona olan zaafından faydalanabilir benden söylemesi, daha cok uzulursun, seni kandırabilir
En azından sevdiğim adamla oldu derim, belki de ilk defa 'nolur dur, yapma' demek yerine,'seni seviyorum' diyebilirim. Bilmiyorum aklım oldukça karışık, hastalıklı halim bitmiyor ki

En azından sevdiğim adamla oldu derim, belki de ilk defa 'nolur dur, yapma' demek yerine,'seni seviyorum' diyebilirim. Bilmiyorum aklım oldukça karışık, hastalıklı halim bitmiyor ki
öyle bir şey yapma, öyle bir insana seni seviyorum diyip sevgiyi aşkı anlamsızlaştırma. ne olur kendine öyle bir yanlış yapma. kendini kandırma canım lütfen. kendine haksızlık olur bu. sen çok değerlisin, ona karşı hissettiklerin de çok özel ama bu onları hak etmiyor. sen onu senin kendi aklındaki çerçeveye oturtmuşsun, o senin düşündüğün gibi biri değil, oyle olsa sana sadece yatmak icin cinsellik icin yaklaşmazdı. sen bir geceliğine yatacağı öylesine değersiz bir kız değilsin, aksine bak ne kadar derin güzel hislerin, duyguların var. bunu değmeyecek bir insan icin harcama, kendine haksızlık etme olur mu?

Kızlaaaaar, son karar ne olsun? Sadece görüşüp konuştuktan sonra çekip gitmek mi yoksa umursamamak mı? Umursamasam da içim içimi yiyecek, en 2 yıl zihnimi meşgul eder. Konuşsam gitsem olmaz mı?

İlk defa bir konu da adama kızamadım .Açık sözlü ben buyum diyor çünkü . Bana senin ki takıntı gibi geliyor . Buluşucam diyorsun . Sonra seni daha üzecek konularla ilgili konular açmazsın umarım .

Çok teşekkür ederim, bu mesajın öyle kalbimi ısıttı ki. Ondan olağanca uzak durmaya çalışacağım, gerekirse telefonu kapatırım, kaçarım. Bir şey yaparım. Bak kötü biri değilim valla bak, ondan sonra kimseyle olmadım. Aklımda o var diye. Kimseye ısınamadım, bir şey hissetmedim. Tanışma aşamasında bile uzak durdum erkeklerden. Ondan başka da kimse yok zaten. Ki artık o da olmayacak.

Valla konusursan yada bulusursan zaten kendi kuyunu kendin kazmis olursun.hadi rastgele...

Amannnn bırak sorunlu adamları iyice psikolojini bozar, amaç intikam ise uzaklaş asla iletişime geçme bu zaten zamanla ona koyar. Bırak su saçma adamları o takılsın o kadınla. Ki onun da devam edeceğini düşünmüyorum. Kaldırma adamın poposunu, yol ver bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…