intikam soguk yenen bir yemektir...

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler.
Hayir tabiikide hayatimda hic kimse yok, sirf catlasin diye oyle soyledim.
Belki yaptigim cok yanlisti, ama beni cok sevmedigini biliyorum, sebebsiz yere ayrilsaydim bu ona koymazdi, ama isin icine ucuncu bir sahisi katinca delirdi, zaten suratima patlattigi tokat bunun kanitiydi.

Tesekkur ederim :))))
O an o tokati yiyince pek bisey anlamadim acikcasi ama eve gelince benimde icim icimi yedi valla. Ama o tokat onun o an gercekten catladiginin ispati aslinda :)

Sanki sen 17 yaşındaymışsın gibi olmuş.
Ve tam tersine o onyedi yaşındaki kız yaş farkını düşünerek ayrılabilme olgunluğu göstererek 23 gibi davranmış.
Evet haklisiniz belki ama o 17 yasindaki kiz gercekten olgun olsaydi eski defterleri acmazdi, fikrinin arkasinda dururdu. Sevgilisi oldugunu bildigi halde sevgilimle konusmaya devam etmis sonrada ortaligi karistirdigini anlayip silmis. Ama onemli degil, sevgilim o kizdan daha suclu, cunku eminim o kiz degilde baska bir eski sevgilisi olsaydi eminim sevgilim yine ayni tavirlari sergileyecekti. Karaktersiz sonucta.

"Yeni bir ask insani muhtesem yapiyor valla"

dan sonrası kopmuş.Oraya kadar iyi gidiyordu.

Gereksiz insanlar icin gereksiz eforlar...

Bunu yaparak bisey kazandiginizi düşünmüyorum aksine koca 6 ayinizi kaybetmissiniz, gerek yoktu. Affedemiyorum bitti deseydiniz bence daha çok koyardi....

Sanki sen 17 yaşındaymışsın gibi olmuş.
Ve tam tersine o onyedi yaşındaki kız yaş farkını düşünerek ayrılabilme olgunluğu göstererek 23 gibi davranmış.
Bu konu sahibini bam telinden vurup üzecek bir yorum olmamış mı
genelde size hak verirdim yorumlarınızda bu sefer üzüldüm..

Konu sahibi arkadaşım bu gibi duygusal konularda mantıklı karar vermek zor o yüzden biraz yoğun duygularla hareket etmişsin bence ama seni rahatlatmış mı önemli olan o
değerini düşürmemek adına birçok kadınının yapamadığını yapıp böyle bir adamı terkettiğin içinse seni kutluyorum valla tebrikler..

Geri döndüğünde "üzülme ama" diyerek alsaydın bu intikamı tebrik ederdim. Ama bu intikam olmamış pek. Tokadı çarpmış suratına gitmiş. Senin yapman gereken de sadece buydu...

esas intikamı sana ilk döndüğünde yapıp reddetseydin yapardın. bu bence oyun olmuş ama sen affettiğinde terk ederim diye affetmemişsin. ben sanırım ilk geldiğinde reddederdim.

"Benden onceki sevgilisi (aslinda sevgili degillermis, bir sure takilmislar) birden tekrar karsisina cikmis, ve bana ilgi vermedigi o 3 gun boyunca o kizla konusmus hep. Saatlerce telefonlasmalar falan yazismalar. Ayrilma sebebleride aralarindaki 10 yas farkiymis. Kiz 17 sevgilim 27 yasindalardi (ben 23). Sevgilim bana acik acik 'sanirim onu hala seviyorum' demisti. Yikilmistim. Cok ustune gittim ama nafile. Sonra benimle bir sure gorusmek istemedigini soyledi bende tamam dedim koseme cekildim. Birde piskin piskin 'uzulme ama' demisti."

İyi yapmışsın..
O adama hiç acımadım,haketmiş.

Hadi ama yapma dostum hiçbir kadın bu kadar uzunsüre beklemez intikam için.

Şunu itiraf et sen sevdin ve affettin ve bu sürecte intikam duygusu aklına gelmedi.taki ondan soğuyana kadar.

sen ondan soğuduğun için terkettin intikam için değil.kaldı ki hiçbir adam 6 ay bir kız tribi cekmez.bak 6 ay diyorsun.sürekli iyim ,evet,saol ...falanla ilşki yürümez böyle yapsaydın coktan bitmişti adam seni bırakmıştı.şu son bir haftada belki yaptın bunları şimdi gelmiş 6 aylık bir senaryodan bahsediyorsun.
Gerceklik payı yok denecek kadar az.üzgünüm.
Sevmişsin yaltığını unutamamışsın çekmişsin belli tamam ama İntikam almak için cok gec kalmışsın..boşuna harap etmişsin kendini

O yuzden bu defa güldürmedi

bende diğer arkadaşlar gibi başka biri var demenin hata olduğunu düşünüyorum keşke gerçek sebeplerini anlatsaydın hem hatasını anlar hem de pişman olurdu seni kaybettiği için..

Eski flört, hala hayatındayken de 17 yaşında mıymış?16-26/15-25 seçenekleri falan var da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…