intikam soguk yenen bir yemektir...

bence siz zaten bir ilişki yaşamıyormuşsunuz.takılıyormuşsunuz.düşünsene durduk yere kuru kru cevaplar hadi onu geçtim falanca kişiyle bara gidiyom diyeceksin sevgilinde doğru durust tepkı vermıcek ha hıç oyle erkek duymadım.adam bariz vakit geçirmiş senle...
intıkama gelince intıkam almayı severım ama boyle yapmazdım dank dıye ortada bırakırdım.çunku bı yandan kendi kalitenızı düşürmüşsünüz.gerek yoktu....boşuna 6 ayınızı harcamışsınız

Yeşilçam filmleriyle içli dışlı bi milletiz tabi.

Herkesin kendi dönen koltuğundan kalkıp "Bir zamanlar sana deliler gibi aşıkken aldattığın bi kız vardı hatırladın mı?" demek istediği bi an gelir.

Ha sizin intikam olmuş mu? 10 üzerinden 6 veririm. Yani bi tarzı var tabi ama özellikle aldattım demeniz ve üstüne tokat yemeniz hiç şık değil.

Haftaya daha tarz bi intikamla bekliyorum sizi bizimle deyılsiniz

canım niye bu sübyancı kafasındaki adamla bu kadar uğraştın ki. için rahatlamış ama sana da tokat atmış.
benden uzak, cehenneme direk olsun.

Iyi olmamis keske sana seni sevmiyorum Dedigi anda ve o 3gün boyunca kizla yazismalarini duyunca bitirseydin Ben olsam yüzüne bakmazdim isterse yirtsin kendini bu davranis zaten onu mahfederdi.

ben olsaydım,
açıkçası 6 ayımı bu planı yapmak için harcamazdım
hadi harcadım diyelim o sonundaki yeni aşk harika bir şey temalı aldattım seni fikrini vermezdim. benim gururum o'nun kendini yemesinden daha mühim çünkü.
ve o tokadı yedikten sonra hala aldım intikamımı demezdim. bu çok ağır bir şey.
keşke o kızla konuşmayı kestiği anda siz tokadı çarpsaydınız, çok daha yerinde olurdu.
sonrası anlamsız ve gereksiz aksiyon.

her ne olursa olsun bence böyle yapmamalıydın. zten affederek en basında hata yapmıssın. sonrada devam etmişsin. en güzeli güzel bi şekilde kaliteni düşürmeden bitirmekti. hayırlısı artık

iyimi yaptınız sanki. suçsuzken suçlu duruma düşürmüşsünüz kendinizi. yanlış olan şeye yanlışla cevap vermek güzelmi.
yada ahlaksızca yapılan şeye aynı ahllaksızlığı bende yaptımla misilleme yapmak.
bu intikam değil,kendini küçük düşürmek olmuş. oysa haysiyetinizle affetmeseydiniz. defetseydiniz bence en güzel hareketi yapmış olurdunuz. kısaca hiç hoş olmamış

6 ay boyunca intikam planlari kurmadim elbette. Dedigim gibi benibtemmuz ayinin sonlarinda aldatti ve agustos baslarinda geri dondu. Ilk 1 - 2 ay ben hic bir sey dusunmedim, cunku bana donmesinin mutlulugunu yasiyordum saf saf. Sonradan basladi icimdeki intikam duygulari. Beni gercekten cok uzdu cunku. Gectigim ekim ayindan beri ona genellikle soguk ve mesafeli davranmaya basladim. Tabii sadece yuz yuze gorustugumuz zaman iyi davranirdim, ayni onun bana yaptigi gibi. Gectigimiz persembe gunude iste bu olaylar oldu.

esas intikamı sana ilk döndüğünde yapıp reddetseydin yapardın. bu bence oyun olmuş ama sen affettiğinde terk ederim diye affetmemişsin. ben sanırım ilk geldiğinde reddederdim.
Dogru valla o yuzden affetmedimz aslinda, ben birde bana dondukten sonra salak salak evlilik hayalleri kuruyordum zavalli gibi :) sonradan dankladim kafama

Bir kac sey daha soylemek istiyorum,

Ona acik acik 'beni aldattigin icin seni af edemeyecegim bu yuzden ayriliyorum' deseydim inanin bu ona kesinlikle koymazdi. Cunku o beni zaten bir kere gozden cikarmisti. Bana daha aldattigini aciklarken bile onun icin cok degerli oldugumu ve daha iyilerini hak ettigimi soylemisti dalga gecer gibi. Ayrica oyle egoist oyle bencil bir insan ki asla yaptigi hatayi gormez, gorse bile uste cikar hep. Sirf bu yuzden ona anladigi dilden konusmayi tercih ettim, yoksa bende isterdim guzelce arkadasca ayrilmak. Sagda solda benim hakkimda neler der veya demez umrumda bile degil. Akli varsa zaten adimi bile almasin agzina, ben ne kadar aldatan kiz olsamda o da halki dilinde artik benim gibi bir boynuzlu bunu goze alarak haraket etsin. (kaba tabirim icin kusura bakmayin ama o bunu hak ediyor).

Ikinci soylemek istedigim, eski sevgilim ile ortak bir arkadasimiz var. Aslinda daha cok onun arkadasi ama onun sayesinde bende arkadas olmustum. Dun gece bana mesaj atmis neden ayrildiniz diye. Bende eski sevgilime sormasini soyledim, ve adam bana 'hic bir sey anlatmiyor 2 gundur suratindan dusen bin parca ne zaman senden bahsetsem suratinin sekli degisiyor' dedi.

eski zamanlarda olsaydı evet güzel yapmışsınız diyebilirdim..ama bu zamanda birşeyleri yanlış yapmışsınız gibi geliyor..o kadar kadınna şiddet haberleri okurken ,ya bunu gurur yaparsa,ya başka kötü şeyler düşünürse direk deseydin.senin yaptığını unutamıyorum,hazmedemiyorum..bu şekilde devam edemeyeceğim

oh cok iyi olmus bence beni sevmiyordu demissin oyüzden öyle ayrılıyorum deyip ayrılsan takmazdı ama simdi ici icini yer eminim ben değerini bilmedim baskası bildi baskasına gitti falan diye kıymete binmissindir eminim adama karsı.arkadaslar yanlıs falan demis ama sen sonucta kimseyi aldatmamıssın adamın sana yaptığı terbiyesizliğin intikamını almak icin söylemissin adam senin gururunu ayaklar altına almıs eski sevgilimi seviyorum demis sende simdi ona daha beterini yaptın oh beter olsun sürüm sürüm sürünsün haketmis hepsini

Başka biri var demeseydin daha iyi olurdu bence pek sebep vermeseydin o zaman daha çok aklını kurcaladı.Binevi iyi yapmışsın.

Başka biri var demeseydin daha iyi olurdu bence pek sebep vermeseydin o zaman daha çok aklını kurcaladı.Binevi iyi yapmışsın.
Hayır o zaman umrunda olmazdı. Bu tarz insanlar bencil ve egoist oluyor. Guzellikten anlamazlar. Akıllarında kalmak için egolarini yaralamak gerekir

Hayır o zaman umrunda olmazdı. Bu tarz insanlar bencil ve egoist oluyor. Guzellikten anlamazlar. Akıllarında kalmak için egolarini yaralamak gerekir

Orası öyle tabi ama biraz onun yaptığını yapmış oldu.Yani bu yüzden tokat da yemiş.İntikam isteniliyorsa en iyisi umursamazlık,önemsiz olduğunu hissettirmek.

Son düzenleme:
HELAL OLSUN SANA !
HELAL OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…