intikam soguk yenen bir yemektir...

Bence cok guzel yapmissin.
Ama keske bi baskasi var seni aldattim demeseydin.
Simdi sagda solda aldatan kiz olarak anilma ihtimalin yuksek.

O değil de boş yere tokadı yediğinle kalmışsın bide boş yere arkandan konuşacak sağda solda tahmin edersin sana artık nasıl hitap edeceğini. intikam alayım derken zararlı çıkmışsın

2 aya donersin tekrar cunku ilkinde de,simdi de hala unutamadım diyorsun.

hak etmiş bence..fakat başka biri var diye yalanmı söyledin..bu sefer kendi aldatığını değil..senin kendisi aldatığını birdaki sevgilisine anlatacak..ama diğer türlü ayrılmakla aferin sana..

Hiç gerek yok intikama. Altı ay da asıl sana zehir olmuştur muhtemelen.
Ayrıca canımı yakana Allah'ın verecegi ceza daha büyükken intikam alıp niye bundan mahrum kalayım ki? Biri gercekten canını yaktı ise o ahla zaten beli dogrulmaz.

sonu olmamış ya. keşke sadece ayrılsaydın saygıyla.

17 yaşındaki kıza sevgili gözüyle bakabilen 30 una merdiven dayamış bir sapıktan kurtulmuşsun daha ne

Son düzenleme:
Afferim kiz sana...aldattim demeseydin de keske senden sIkIldIm deseydin daha vurucu olurdu...kendini sorgulardi hem de..bdv de boyle hikayelerin artmasi dilegiyle....

Cathy,
Üzmek amacıyla yazmam genelde. Fakat radikal olmakta fayda görürümm.
Konu sahibinin yaptığını onaylamadım ne yazık ki.

vallahi tebrik ederim...Geç seviyeyi falan...Erkek aldatırken iyide kadın yapıncamı ortalık karışacak boşver kuzum Rabbim karşına çok çok iyilerini çıkarsın mutlu olasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…