- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Kızlar ben telefonuma Pedometre yukledim her gün lesli tarzında yürüyüş yapicam bide adimlarimi sayicam bakalım nolucak
28 Mayıs 2014 te başladım hep diyet yapmadım tabi önce 10 verdim eski yememe geri döndüm sonra bi 10 daha okuduğum herşeyi denedim 3 günden fazla uygulayamadım yemeyi seviyorum akşam 5-6 dan sonra yememek en.iyisi ve Spor tabiki de 3 daha versem yeterli25 kilooooo hey maşallahhh
ne zaman da verdin kiloyu
daha ne kadar vereceksin
Yemedim Canım:)takip ediyorum sayfanı ama neden bu kadar takıntı haline getirdin anlayamadım verirsin bence iste ve sabırlı ol yeterUmarım birsey yememişsindir :)
Çamaşır ipide olur. bu urgan dedikleri inceler oluyor ya onlarda olurBende yapacam ama nasil bi iple baslamaliyim. Karda kista nasil bulayim
Ben ipsiz ip atliyormus gibi yapıyorum . aynı etki merak etme. Ayağının altına 3 4 kat katladığın bir battaniye koy ziplarken . ya ayakkabı yada patik giy ayağına sakatlanmamak içinBende yapacam ama nasil bi iple baslamaliyim. Karda kista nasil bulayim
Ya bi kadın evin içinde yürüyüş yapıyor . tempolu olarak . baya etkiliymiş o daLeslie olayı nedir biri beni aydınlatsın :)
Ya ben mekik yapıyordum ama instagramda bi antrenör bele çok zararlı dedi onun yerine plank challenge yapmaya başliycamKızlar beraber 31 günlük mekik programını uygulayalım sonucu burda paylaşalımm olur mu varmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?