ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Hayatta hep ezik olmak, arkadaş arasında dalga konusu olmak, düğün ve davetlerde her kes sütun gibi vücuduna daracık elbiseler giyerken lömbür lömbür etlerini siyah bol elbiseyle kapatmak, birilerinin yaninda yemek yerken herkesin "daha ne yiyecen hayvan" der gibi bakması , "ayyy kız senden daha şişman" gibi sohbetlere konu mankeni olmak . bunları mı yaşamayı seçtiniz kızlar ? Neden yoksunuz ? Pes mi ettiniz yoksa

kızlar bugün işlerim vardı onları halettim
Burayla ilgilenmeye pek fırsatım olmadı
Bugün dışarı işlerim dolayısıyla bol bol yürümüş oldum
Biraz öncede 250 ip atladımmm
Ohhh çok şükür
Diyetimde güzel gidiyor
Suyumu yatana kadar anca 2 lt yapabilcem bugün

veeee 2. haftamı bugün bitirmiş oldummm
91 kilo normal baskülde geliyordum
88.900 dijital baskül kilom
2 kilo 100 gr vermişim çok şükür
vede kaç gündür hastalıktan dolayı ipimi atlayamadığım halde durum bu :)

Muazzam. Geri gelmeyecek şekilde vermişsin kiloyu çok iyi olmuş. Demek ki azim her şeyi hall edebiliyor. Bu arada bende cumartesi aç

Arkadaşlar yeni yaptığım sayma yöntemi bu:
Mesela köfte var diyelim yemekte. Önce mutlaka 2 bardak su iciyorum. Sonra 1 köfteyi 15 lokmada yiyeceğime karar veriyorum ve köfteyi 15 parçaya bölerek yiyorum . küçük lokmalar halinde yediğim için hem cabuk doyuyorum hem keyif alıyorum hem de lokma sayısı 15 20 olunca beyine çok yedin mesajı gidiyor ve psikolojik olarak gözümde doyuyor

Merhabalar kızlar benide aranıza alırmisiniz 84 lerden 72 ye düştüm ama şimdi 7 5 ım motive sıfır diyet yapamiyorum yuruyus yok bende sizinle iddiaya girebilirim iyi hırs yaparim

Merhabalar kızlar benide aranıza alırmisiniz 84 lerden 72 ye düştüm ama şimdi 7 5 ım motive sıfır diyet yapamiyorum yuruyus yok bende sizinle iddiaya girebilirim iyi hırs yaparim
Canım hoşgeldin
Bizi yarıyolda bırakmayacaksan gel tabikiide.
Hep beraber zayıflayalım
Destek oluruz birbirimize
Zaten 4 veye 5 kişiyle devam ediyoruz.
inşaallahh daha çoğalır motive oluruz

şu ayağım düzelsin hemen başlıcam ip atlamaya..spor ayakkabılarım bile hazır..tam iyileşsinli gönül rahatlığıyla atlayım..profildeki kız süper vücut gerçekten..
biranönce gelirsin inşallah
İstikrarlı ve azimli arkadaşlara ihtiyacımız varr

Canım hoşgeldin
Bizi yarıyolda bırakmayacaksan gel tabikiide.
Hep beraber zayıflayalım
Destek oluruz birbirimize
Zaten 4 veye 5 kişiyle devam ediyoruz.
inşaallahh daha çoğalır motive oluruz
Sağol canim tesekkur ederim
Desteğe ihtiyacım var çok iyi gidiyosun uz tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…