Ipleri onun eline vermek istemiyorum .

Annen ona gereken cevabı verseydı boyle yapamazdı. Ben olsam bebek yapmaz hemen ıs bulur onıda dınlemezdım oda bıldıgını yapsın sonrasıda ne gosterırse o sonrasını dusunurek hareket eden hep kadınlar oluyor o yuzden kaybedende hep kadınlar. Ne yaparsın bılemem ama bence ıs bulmalısın acıl
Is başvurusu yaptım referansima olumlu oldu dendi ama kurumdan bana henüz dönüş yapılmadı

Bana ihtiyacı yokmuş elinden yemekte gelir ütüde . Bencil ve cimri bunlar disinda iyidir herkes çok sever ve söyle birşey soyliyim boşansak benim akrabalarin dahi suçlu beni görürler çünkü herkezin halini hatrini sorar yardım eder. Namazında niyazında biri Annemlere bisey olsa bende cabuk o düşünür . Annem hastaydı camları silmek istiyordu . Benim farklı bir isim vardı kalktı sildi tüm evin camlarını . Annemlerin buraya taşınmasını o çok istedi . Evde ben hariç konularda asla sorumsuz davranmaz bana da şimdi hoc bisey almadı bir yere götürme di diyemem aldığı zamanlarda oldu ama biz evlendigimizdenberi borç ödüyoruz bende ona alınması gereken herşeyi söylemedim öncelik neyse en gereklilerini söyledim. Ona sorsanız derki be dediyse aldım ama işte bilmiyor ki ben demedim bile o daralmasın sıkılmasın diye. Çok sosyal biridir beni dışarı çıkartır. Normalde markete yürüyüşe giderim ama hep yakın çevre uzağa koymaz zaten yeniyiz buraları bilmioyruz teksin der ama bugün niye böyle yaptı bilmiyorum cimriliginden herhlade mont almamak için yoksa başka sebep yok
Ne biliyor musunuz? anneniz eşinizi şımartmış. İstediğin gibi davran ben arkandayım gibi bir imaj çizmiş eşinize karşı. Annenize sizi şikayet ettiğinde tersleseydi o zaman bu kadar şımaramazdı. Kısacası sizi sahipsiz bulmuş

Ne biliyor musunuz? anneniz eşinizi şımartmış. İstediğin gibi davran ben arkandayım gibi bir imaj çizmiş eşinize karşı. Annenize sizi şikayet ettiğinde tersleseydi o zaman bu kadar şımaramazdı. Kısacası sizi sahipsiz bulmuş
Babam da annemde çok düşkündür bana . Hele babamın benim içi dünyayı yakacağını bilir. Madride manevide babam her zaman arkamdadır. Şu mont olayını duyduğu an 5 6 montu alır gelir eve her ay bana evlenmiş olmama rağmen harçlık verir . Oyleki eşimin borçlarına bile ödemede yardım eder. Annem de yarın bir gün siz birbirimize yaptıklarınızı unutursunuz benim söylediklerimi bahane eder sana minnetle vurur diye susar okşa oda bilir benim hakkı olduğmu

Kızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
Bence Dediğini yapmayacaksın tabi ki.. Mantıklı şeyler söylese tabi ki yapman lazım da hizmetçi misin sabah kalkıp ekmek alacaksın, kahvaltısını hazırlayacaksın falan.. Benim bildiğim ekmeği erkek alır en azından bizde öyle.. Evli olduğum sürece çıkıp bir kez ekmek almadım.. Kahvaltıyı da kalkıp birlikte hazırlarız.. Yani kahvaltı benim ya da eşimin görevi şeklinde olmaz bazen ben kalkmam o hazırlar bazen de ben hazırlarım ama genelde birlikte hazırlarız.. Olması gereken de bu.. Neyse ben size asıl sorunun nerede olduğunu söyleyeyim çok net çünkü.. Siz çalışmıyorsunuz diye eşiniz size saygı duymuyor.. Dışarı çıkmana, alışveriş yapmana falan o yüzden laf ediyor.. Sorunun temeli bu.. Bence bebekten önce en kısa zamanda kendinize uygun bir iş bulmanız lazım.. Bazı adamlar böyle maalesef çalışmayan kadını sanki birşey yapmıyor ve hiçbirşeye hakkı yok gibi görüyor.. Benim de düşüncelerim bu şekilde..

Hayatınızı ne kadar rahat ipotek altına almasına izin vermişsiniz.
Siz ipleri vereli çok olmuş. Üstüne birde çocuk yapmak için uğraşıyorsunuz.
Aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.
Bir ekmek alacak paranızın bile olmadığı bir evlilikte köleden farkınız yok.
Sizi üzmek istemezdim ama gerçekleri görmeniz gerekir.
Aman kavga çıkmasın, aman öyle olmasın diyerek kendi hayatınızı nasıl yok sayıp yok sayılmasına müsaade ediyorsunuz?
Böyle evlilikler eskiden vardı da devir değişti.
Hayatınıza yazık vallahi.

Son düzenleme:
Ay Allah aşkina şöyle genellemeler yapmayin sonra calismiyorum diyince totosuna don alamıyor sanıyorlar herkesi.

O sizin eşiniz ve evliliginizle ilgili birsey tamamen, calisip calismamakla alakasi yok. Ben öyle bir davraniş gormedim bunca yildir eşimden, anlattiginiz şeyleri se yaşamadim.
Calismayan ve evli akrabam yurtdisindan geldi altinda arabasi elinde parasi 15 gun tatil yapti ailesiyle.
İstisnalar olabilir

Zaten kabullenip oturmuşunuz ki bu kadar rahat davranıp sizi takmıyor. annenize kadar aramaya cüret ediyor. Çocuktan önce bu sorunu halletmeniz daha doğru olmaz mı?

Bu adamı çekişmeli bosayacaksin. Paraisna kiyamiyor ya ahh eşimi gördüm valla ben çok pişmanım beklediğim için. Şimdi ki aklım olsa asla durmazdim 😂😂😂

Kızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
Kocam salmadı, annem koymadı. Beş yaşında mısınız? En son 18 yaşında birinden izin istedim. Üstelik böyle bir adama zorla çocuk yapıyorsunuz. Tüp bebek için uğraşmaya değer mi? Bu kadınlarımız ne zaman akıllanacak? Tüp bebek diyene kadar iş demeniz lazım. Bir işe girin çalışın. Terbiyesiz adam yaa hem ekmeği akşam zıkkımlansın hem de size kızsın . Farkında mısınız bütün bunlar siz mont almayın diye oluyor. Sizden bir mont esirgeyen adam çocuğa bakar mı? Aklınızı başınıza alın. Geç olmadan mümkünse

Başlığa istinaden yorum yapıyorum iplerin zaten onların elinde, annenin ve eşinin.

Madem bi artistlik yaptın evden çıktın yahu annene ne gidiyorsun avmye gitsene, tribi bile korka korka atıyorsun, ölçülü bi şekilde sınırlarımı zorlarım, en fazla üç ev öteye giderim diyorsun.

Bu adama çocuk vermek için bu canhıraş çaba neden? Neden yani? Çok mu mükemmel genleri var eşinizin?

Bu adama çocuk vermek için bu canhıraş çaba neden? Neden yani? Çok mu mükemmel genleri var eşinizin?

Adam bencil ve cimri olmasına rağmen özünde iyi bir insanmış. Çelişki dolu bi kişilik şahsen ben sevdim, iyilik de kötülük de var böyle entrikalı muhafazakar filan 😎

Adam bencil ve cimri olmasına rağmen özünde iyi bir insanmış. Çelişki dolu bi kişilik şahsen ben sevdim, iyilik de kötülük de var böyle entrikalı muhafazakar filan 😎
Ben zaten hiç kötüsüne denk gelmedim ki. Hepisi özünde iyi. 🖤

Başlığa istinaden yorum yapıyorum iplerin zaten onların elinde, annenin ve eşinin.

Madem bi artistlik yaptın evden çıktın yahu annene ne gidiyorsun avmye gitsene, tribi bile korka korka atıyorsun, ölçülü bi şekilde sınırlarımı zorlarım, en fazla üç ev öteye giderim diyorsun.
Annemlerle avm ye gidecektik gittim kanunları alayım ben gidene aramış annem yok gitmeyelim dedi kalktım gittim durağa ben gidicem dedim annemde pesimden yalvar yakar geldi gel bi köylük olmasın beni dinle falan bende döndüm şeker hastası üzmek istemedim

Annemlerle avm ye gidecektik gittim kanunları alayım ben gidene aramış annem yok gitmeyelim dedi kalktım gittim durağa ben gidicem dedim annemde pesimden yalvar yakar geldi gel bi köylük olmasın beni dinle falan bende döndüm şeker hastası üzmek istemedim

Alt tarafı avmye gidiyorsun annen neden sığınma evine yerleşme talebin varmış gibi tepki veriyor. Seni resmen o da manipüle ediyor psikolojik şiddetiyle. Tatsızlık çıksın ki adam bi desturlansın, emir eri gibi davranıyor sana. Zaten annenden bu yüzü bulduğu için seni eziyor.

Söyle soyliyim ben üniversite mezunu biriyim evlenene kadar çalışıyordum. Evlenince istifa ettim vardıyali çalıştığım için evlilik düzenimiz olmaz aman düzenimiz olsun falan diye. Ama şuan bu iş başvurusu yaptım ve sonu bekliyorum.
Ne güzel iş başvurusu yapmışsınız umarım olumlu sonuçlanır. Ben eşinizin saf kötü bir insan olduğunu düşünüyorum. Onun düzelmesini beklemeyin, hiçbir zaman düzelmeyecek. Sizi hep kölesi olarak görecek. Lütfen bu adamdan çocuk yapmayın. Hayatınızın en büyük hatası olur

Back
X