Toplumda bir ton insan var yani uredikce uruyor millet hangi birine anlaticaz dogruyu egriyi kimin nasil biri oldugunu anlamiyoruz ki ..Ama bu olay küçük bir yerde yaşanmış malesef, yani dağ başı, insansız biryer en güvenli yer bence.
Cocuklari carsafa buruyun dedim mi? Erkekler istedigini yapsin yeterki ortunun dedim mi? Hangi cumle de yazdiklarin geciyor lutfen soyler misin? Dedim ki cocuklarimiz farkedemzler kulotla etek giydirmeyin ciplak bacakla mini sort giydir meyin altina bir kulotlu cirap giymesi kisa tayt giymesi carsaflanmis mi demek oluyor. Cok onyargili buldum yazinizi. Oysaki sadece cocuklarimiza mahremiyet egitimi verelim tedbirimizi alalim dedim. Yeni nesli yetistiren hep annelerdir o sapkinlar da annelerin babalarin elinde buyudu degil mi? Hangi anababa ister evladi pedofili olsun katil olsun. Bu is sadece aman kizim demekle de olmaz aman oglumda denmeli derim. Bu yuzden mahremiyet egitimi sart. Tekrar edebileceklerim bu kadar.Bu yazıyı yazabildiğinize göre. İnternetiniz var o zaman bir zahmet
Şeriatla yönetilen aşırı dindar kadınların çocukların bile çarşafla dolaştığı müslüman ülkelere bakın
Eğer orda dediğiniz gibi çocuk istismarı olmuyorsa amenna
Ama adamlar bırakın bunu birde dini alet edip çocuklarla evlenmek için fetva çıkarıyorlar
Az öteye lütfen!!!
Çocuklarımızı kapatmaya çalışacağınıza çevrenideki erkeklerin beynini örtün
Çocuklarmızdanda uzak durun
Onlar daha çocuk!!! Önce siz bu gözle bakın ozaman giydikleri kıyafetler gözünüze batmaz!! Sonra bunu çevrenizdeki erkeklere öğretin!!!!
"Az öteye lütfen!!!" bunu kimseye yazmaya hakkiniz yok insanlar burda yorum yapmakta ozgurdur biz sizin gibi dusunmek zorunda degiliz siz de bizim gibi dusunmek zorunda degilsiniz . yani herkesin yorumu kendine ..Bu yazıyı yazabildiğinize göre. İnternetiniz var o zaman bir zahmet
Şeriatla yönetilen aşırı dindar kadınların çocukların bile çarşafla dolaştığı müslüman ülkelere bakın
Ama adamlar bırakın bunu birde dini alet edip çocuklarla evlenmek için fetva çıkarıyorlar
Az öteye lütfen!!!
Onlar daha çocuk!!! Önce siz bu gözle bakın ozaman giydikleri kıyafetler gözünüze batmaz!! Sonra bunu çevrenizdeki erkeklere öğretin!!!!
Doğru söylemiş, o çocuklarında bir mahremiyeti var. Büyüyünce kendisi seçsin nasıl giyinmek istediğini. aileler bilmem hangi sebeple olursa olsun çocuklarını teşhir etmemeli. O daha çocuk, nasıl etkilenebilir bir erkek diyebilir misiniz bu olaylardan sonra hala ? çocukların büyük kadınlar gibi giydirilmelerini özellikle çok yanlış buluyorum. Çocuk dediğin fırfırlı elbise giyer bence.Bu yazıyı yazabildiğinize göre. İnternetiniz var o zaman bir zahmet
Az öteye lütfen!!!
Haklisin canim ama her insanin dusuncesi farklidir herkes birbirinin fikirlerine saygi duysun burda bir cok cesit insan var kimsenin fikrini degistirmek gibide bir niyetimiz yok .. Sonuna kadar sana hak veriyorum ve bu dusuncemide kimsenin karismasina izin vermemCocuklari carsafa buruyun dedim mi? Erkekler istedigini yapsin yeterki ortunun dedim mi? Hangi cumle de yazdiklarin geciyor lutfen soyler misin? Dedim ki cocuklarimiz farkedemzler kulotla etek giydirmeyin ciplak bacakla mini sort giydir meyin altina bir kulotlu cirap giymesi kisa tayt giymesi carsaflanmis mi demek oluyor. Cok onyargili buldum yazinizi. Oysaki sadece cocuklarimiza mahremiyet egitimi verelim tedbirimizi alalim dedim. Yeni nesli yetistiren hep annelerdir o sapkinlar da annelerin babalarin elinde buyudu degil mi? Hangi anababa ister evladi pedofili olsun katil olsun. Bu is sadece aman kizim demekle de olmaz aman oglumda denmeli derim. Bu yuzden mahremiyet egitimi sart. Tekrar edebileceklerim bu kadar.
inancla alakasi yok bu durumun..iyi ve kotu insan ayrimi yapalim inanclara baglamayalim bu durumu o cok farkli boyuttur insanin kalbinin iyiligini veya kotulugunu inancli olup olmamasi belirlemez..Pedofili bir hastalik degildir, sapkinliktir. Ve kesinlikle konunun dinle ilgisi vardir, kim ne derse desin dinime laf ettirecek degilim. Allah korkusu ve sevgisini bilmeyen hangi mahluk yapar boyle bir seyi? O cok guvenilen yasalar hani koruyor mu evlatlarimizi? Ama az biraz allah korkusu olsaydi bunca istismar olmazdi. Adam allahim affet tovbe ya rabbim diyor mu? Polis beni dover, cezaevine dayanamam diyor.
Ayrica kimse yanlis anlamasin lafimi ama lutfen cocuklwrimiza kiyafet giydirirken de bilincli olalim. Ortalikta bu kadar sapkin varken lutfen dikkat edelim. Moda adi altinda cocuklara giydirilen oyle kiyafetler var ki sanki birer olgunlar gibi sirt dekolteli, mini sortlar, sadece kulotla gitydirilmis etekler, kalcayi acikta gosterecek sekilde bicimlendirilmis gomlrk ve bluzlar, vs. Sokakta binbur cesiti var. Yetiskinler oturup kalknalarina dikjat edebilir bir nebze koruyabilirler kendilerini ama cocuklar unuturlar farkinda olamazlar ve onlari ac gozle izleyen bu sapiklardan habersizdirler.
Onlara mutlaka mahremiyet egitimi vermeyi unutmayin. Ozel bolgekerini nasil korutacaklarini lutfen ogretelim. Allah hepimuzin rvlatlatimizin namusunu, canini korusun. Amin..
Aynen canim . buyudugu zaman istedigi gibi giyinme tarzini secebilir makyajli disari cikan cocuklari biliyorum hep bi ozenti ve annelerinin de hosuna gidiyor garipDoğru söylemiş, o çocuklarında bir mahremiyeti var. Büyüyünce kendisi seçsin nasıl giyinmek istediğini. aileler bilmem hangi sebeple olursa olsun çocuklarını teşhir etmemeli. O daha çocuk, nasıl etkilenebilir bir erkek diyebilir misiniz bu olaylardan sonra hala ? çocukların büyük kadınlar gibi giydirilmelerini özellikle çok yanlış buluyorum. Çocuk dediğin fırfırlı elbise giyer bence.
Mahremiyet eğitimi derken çocuklar mini şort ve ve eteğin altına tayt giydirelim diyorsunuz, bu çocuk tarzına uymuyor diyen ve yetişkin gibi giydiriliyor diyen bayanlar.... mini etek şort yetişkin kıyafeti mi????Cocuklari carsafa buruyun dedim mi? Erkekler istedigini yapsin yeterki ortunun dedim mi? Hangi cumle de yazdiklarin geciyor lutfen soyler misin? Dedim ki cocuklarimiz farkedemzler kulotla etek giydirmeyin ciplak bacakla mini sort giydir meyin altina bir kulotlu cirap giymesi kisa tayt giymesi carsaflanmis mi demek oluyor. Cok onyargili buldum yazinizi. Oysaki sadece cocuklarimiza mahremiyet egitimi verelim tedbirimizi alalim dedim. Yeni nesli yetistiren hep annelerdir o sapkinlar da annelerin babalarin elinde buyudu degil mi? Hangi anababa ister evladi pedofili olsun katil olsun. Bu is sadece aman kizim demekle de olmaz aman oglumda denmeli derim. Bu yuzden mahremiyet egitimi sart. Tekrar edebileceklerim bu kadar.
Ne yaparsak yapalım bu pisliklerden tam anlamıyla koruyamayız belki ama çok dikkat etmek lazım.mesela sosyal medyada çok fazla teşhir ediliyor çocuklar,ortalık sapık kaynıyor, çok dikkat etmek lazım.Aynen canim . buyudugu zaman istedigi gibi giyinme tarzini secebilir makyajli disari cikan cocuklari biliyorum hep bi ozenti ve annelerinin de hosuna gidiyor garip
Çocuğunuz var mı? Bu tür olaylar yaşanmasın, çocuklar hatta bebekler masumiyetini yitirmesin en azından diye fikir beyan ediyoruz, aileler olarak bizde bir eksiklik var mı, en aza nasıl indirebiliriz diye tartışıyoruz.bu konuya eklemek istediğiniz birşey varsa veya farklı bir fikriniz, öneriniz, her türlüsüne açığız.Mahremiyet eğitimi derken çocuklar mini şort ve ve eteğin altına tayt giydirelim diyorsunuz, bu çocuk tarzına uymuyor diyen ve yetişkin gibi giydiriliyor diyen bayanlar.... mini etek şort yetişkin kıyafeti mi????
Ve bu giyim tarzını burdaki bayanlar büyüyünce giysin demişşşş
Kendini o zaman koruyabilir denmişşşş
Özgecan der susarımmm!!!
Sapığın sucu yok. Sapik sapikligini yapiyor. Mini şort giyen bebe suçlu, resmen tesircilik buBence hep beraber çarşafa girelim... evdende çıkmayalım
Sokaklar onların olsun..
Yok yani mini etek giydi olayına döndü...
Bütün çocuk kurbanlara bakılsın belki onlarda mini etek giymiştir!!!!!!!@!!
Olay çocukların mini şort giydirilince teşhir etmesine döndü peesss yani!!
Kimyasal hadım. Ve muhabet hapis kesinlikle bu insanlar hapisten çıkmamalılar...Cinsel suçlara getirilirse önüde açılmış olur.
Cinsel suçlara en iyi yaptırım kimyasal hadım bence.
Mahremiyet eğitimi derken çocuklar mini şort ve ve eteğin altına tayt giydirelim diyorsunuz, bu çocuk tarzına uymuyor diyen ve yetişkin gibi giydiriliyor diyen bayanlar.... mini etek şort yetişkin kıyafeti mi????
Özgecan der susarımmm!!!
Sapığın sucu yok. Sapik sapikligini yapiyor. Mini şort giyen bebe suçlu, resmen tesircilik bu
Bana bunu yazabiliyorsan interbetin vardir ac arastir diyen hanimefendi, madem var internetiniz cok rica ediyorum lutfen acin bakin mahremiyet egitimi nedir ne demektir ne degildir?Mahremiyet eğitimi derken çocuklar mini şort ve ve eteğin altına tayt giydirelim diyorsunuz, bu çocuk tarzına uymuyor diyen ve yetişkin gibi giydiriliyor diyen bayanlar.... mini etek şort yetişkin kıyafeti mi????
Özgecan der susarımmm!!!
Gözümün önünden ayırmadığım kimseye güvenip bırakamadığım iki evladım var.Çocuğunuz var mı? Bu tür olaylar yaşanmasın, çocuklar hatta bebekler masumiyetini yitirmesin en azından diye fikir beyan ediyoruz, aileler olarak bizde bir eksiklik var mı, en aza nasıl indirebiliriz diye tartışıyoruz.bu konuya eklemek istediğiniz birşey varsa veya farklı bir fikriniz, öneriniz, her türlüsüne açığız.
Cahillik baska bisey, diyecek bisey bulamadim. Cok haklisinizAğzım açık kaldı gerçekten bu gari9 kafa karşısında.
Çocuk bu yahu pantolon da giyse tayt da giyse şort da giyse kendini koruyamaz zaten. O adam da çocuk giyinik de olsa çıpkak da olsa çocuk peşine düşer pedofil çünkü. Çocuk açık giyinip tahrik olduğu için saldırmıyor yani.
Çocukları çarşafa sokalım demediler iyi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?