Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama bu olay küçük bir yerde yaşanmış malesef, yani dağ başı, insansız biryer en güvenli yer bence.
Toplumda bir ton insan var yani uredikce uruyor millet hangi birine anlaticaz dogruyu egriyi kimin nasil biri oldugunu anlamiyoruz ki ..

Cocuklari carsafa buruyun dedim mi? Erkekler istedigini yapsin yeterki ortunun dedim mi? Hangi cumle de yazdiklarin geciyor lutfen soyler misin? Dedim ki cocuklarimiz farkedemzler kulotla etek giydirmeyin ciplak bacakla mini sort giydir meyin altina bir kulotlu cirap giymesi kisa tayt giymesi carsaflanmis mi demek oluyor. Cok onyargili buldum yazinizi. Oysaki sadece cocuklarimiza mahremiyet egitimi verelim tedbirimizi alalim dedim. Yeni nesli yetistiren hep annelerdir o sapkinlar da annelerin babalarin elinde buyudu degil mi? Hangi anababa ister evladi pedofili olsun katil olsun. Bu is sadece aman kizim demekle de olmaz aman oglumda denmeli derim. Bu yuzden mahremiyet egitimi sart. Tekrar edebileceklerim bu kadar.

"Az öteye lütfen!!!" bunu kimseye yazmaya hakkiniz yok insanlar burda yorum yapmakta ozgurdur biz sizin gibi dusunmek zorunda degiliz siz de bizim gibi dusunmek zorunda degilsiniz . yani herkesin yorumu kendine ..

Doğru söylemiş, o çocuklarında bir mahremiyeti var. Büyüyünce kendisi seçsin nasıl giyinmek istediğini. aileler bilmem hangi sebeple olursa olsun çocuklarını teşhir etmemeli. O daha çocuk, nasıl etkilenebilir bir erkek diyebilir misiniz bu olaylardan sonra hala ? çocukların büyük kadınlar gibi giydirilmelerini özellikle çok yanlış buluyorum. Çocuk dediğin fırfırlı elbise giyer bence.

Haklisin canim ama her insanin dusuncesi farklidir herkes birbirinin fikirlerine saygi duysun burda bir cok cesit insan var kimsenin fikrini degistirmek gibide bir niyetimiz yok .. Sonuna kadar sana hak veriyorum ve bu dusuncemide kimsenin karismasina izin vermem

inancla alakasi yok bu durumun..iyi ve kotu insan ayrimi yapalim inanclara baglamayalim bu durumu o cok farkli boyuttur insanin kalbinin iyiligini veya kotulugunu inancli olup olmamasi belirlemez..

Aynen canim . buyudugu zaman istedigi gibi giyinme tarzini secebilir makyajli disari cikan cocuklari biliyorum hep bi ozenti ve annelerinin de hosuna gidiyor garip

Ben idamı onlar için kurtulus olarak görüyorum. Ölecek bitecek. Hem de cok kısa bir süre içinde, yaptıklarının bedelini ödemeden. Ölmek ceza olsaydı cem garipoğlu kendini asmazdı mesela. Ölmemeleri lazım. Çekmeleri lazım. Sürünmeleri lazım. Ömrünün her saniyesini acı içinde gecirmeleri lazım. Nasıl olur bilmem ama idam cok kolay bir kurtuluş.

Mahremiyet eğitimi derken çocuklar mini şort ve ve eteğin altına tayt giydirelim diyorsunuz, bu çocuk tarzına uymuyor diyen ve yetişkin gibi giydiriliyor diyen bayanlar.... mini etek şort yetişkin kıyafeti mi????
Ve bu giyim tarzını burdaki bayanlar büyüyünce giysin demişşşş
Kendini o zaman koruyabilir denmişşşş
Özgecan der susarımmm!!!

Aynen canim . buyudugu zaman istedigi gibi giyinme tarzini secebilir makyajli disari cikan cocuklari biliyorum hep bi ozenti ve annelerinin de hosuna gidiyor garip
Ne yaparsak yapalım bu pisliklerden tam anlamıyla koruyamayız belki ama çok dikkat etmek lazım.mesela sosyal medyada çok fazla teşhir ediliyor çocuklar,ortalık sapık kaynıyor, çok dikkat etmek lazım.

Bence hep beraber çarşafa girelim... evdende çıkmayalım
Sokaklar onların olsun..
Yok yani mini etek giydi olayına döndü...
Bütün çocuk kurbanlara bakılsın belki onlarda mini etek giymiştir!!!!!!!@!!
Olay çocukların mini şort giydirilince teşhir etmesine döndü peesss yani!!

Çocuğunuz var mı? Bu tür olaylar yaşanmasın, çocuklar hatta bebekler masumiyetini yitirmesin en azından diye fikir beyan ediyoruz, aileler olarak bizde bir eksiklik var mı, en aza nasıl indirebiliriz diye tartışıyoruz.bu konuya eklemek istediğiniz birşey varsa veya farklı bir fikriniz, öneriniz, her türlüsüne açığız.

Sapığın sucu yok. Sapik sapikligini yapiyor. Mini şort giyen bebe suçlu, resmen tesircilik bu

Ağzım açık kaldı gerçekten bu gari9 kafa karşısında.
Çocuk bu yahu pantolon da giyse tayt da giyse şort da giyse kendini koruyamaz zaten. O adam da çocuk giyinik de olsa çıpkak da olsa çocuk peşine düşer pedofil çünkü. Çocuk açık giyinip tahrik olduğu için saldırmıyor yani.

Çocukları çarşafa sokalım demediler iyi ki

Bana bunu yazabiliyorsan interbetin vardir ac arastir diyen hanimefendi, madem var internetiniz cok rica ediyorum lutfen acin bakin mahremiyet egitimi nedir ne demektir ne degildir?

Gözümün önünden ayırmadığım kimseye güvenip bırakamadığım iki evladım var.
Ve bende taciz magduruyum çocukken hiç şort veya mini hatta askılı bile giydirilmedim.
Ama tacize uğradım. Ensest bir taciz..
Bu insanlar iş hayatlarında başarılı inançlı müslüman allahtan korkan insanlardı...
Bunun etekle dinle falan alakası olmadığını yaşayarak öğrendim..
Başını seccaden kaldırmayan insanlarında küçük çocukları sıkıştırdıklarını gördüm
Dine lafım yok ama ön yargıya lafım var.
Ben çocuğumu zaten sokakta arkadaşlarıyla istediği zaman oynama hakkını alıyorum, kimseyle bir yere gönderemiyorum.
Birde bacak kadar çocuğa.
Mini giyme şort giyme
Oldu olacak nefeste alma çocuk hiç olmamı diyecem...

Cahillik baska bisey, diyecek bisey bulamadim. Cok haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…