Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

+1
Kafalar hala Ortaçağ.

Kadınlar kendilerini bulabildikleri en zengin adama bir gün yamayabilmek için "değer"lerini yüksek tutmak istiyorlar, zar da paketin içinde. Erkekler de paralarının yettiği en güzel kadınla evleniyor. Binlerce liralık ev eşyası, mobilya alınıyor kadın sosyal medyada hemcins rakiplerine zengin adamıyla gösteriş yapıp hayatının amacına ulaşıyor.

Kadınlar bekaretlerini riske etmekten korkuyor kimse ilerde almazsa diye bu yüzden sevişemiyor istese de sonra da gelsin cinsel problemler, mutsuzluk.

Magicat yazdığın düzeni ben üniversite hayatımda gördüm yaşadım , üniversitelerde var ve iyi ki var. Bence gelecekte toplumun geneline de yayılacak çünkü ünv. arkadaşlarımın hepsi kızlarını bu kafada yetiştirmek istiyor. Sonsuza kadar kadına baskı, erkeğe baskı şeklinde devam etmeyecek bence, bir gün her iki cinsiyetin de eşit saygı gördüğü günler gelecek.

İki kere gitmiş mesajım flood gibi olmasın özür :/ Bu arada dikkat ettiyseniz küçük yerlerde bu vahşetlere daha fazla göz yumuluyor da Nevin Yıldırım olayını bilenler bilir.

Elalem ne der diye bence. Küçük yerlerde herkes birbirini tanıyor çünkü. Aile içi , akrana,komşu taciz, tecavüzünün üstü kapatılıyor genelde.

25 yaşımdayım benim çocukluğumda biz akşama kadar dışarda oynardık hava kararmaya bsşlayınca herkes evine giderdi ne bi tecavüz ne bir kaçırma olmazdı.ailesinden ayrı çocuk görünce annen baban nerde senin git bakim onların yanına burda kaybolursun derlerdi ya da elinden tutup annesine verilirdi.amcalar dedeler saçını okşar yanağını sıkardı.o zamanlar insanlar daha bi insandı

Hayır. Herkesin bekareti hediye paketine dahil değil. Hele bir müslümanınki hiç değil, olmamalı.

Ben inancımın gereği olduğu için böyle yaşadım.

Arzularının esiri bunca insanın olduğu bir dünyada bazı arzularımı yönetebildiğim içinde kendimle gurur duyuyorum.

Çok şeyin söylenebileceği konular bunlar ama sapık arzularına hakim olamamış bir pisliğe kurban gitmiş yavrunun yasını tutuyorum.

Keşke herkes arzularını yönetebilse.

Selamlar...

İki kere gitmiş mesajım flood gibi olmasın özür :/ Bu arada dikkat ettiyseniz küçük yerlerde bu vahşetlere daha fazla göz yumuluyor da Nevin Yıldırım olayını bilenler bilir.
O konu icimde yaradır.
Karısını sudan sebepler ile katleden adamlar iyi hal bahaneleri ile yirtarken tecavuzcusunu öldürüp iğrenç bedeninden kafasini ayırıp ibreti alem olsun diye köy meydanina atan bu kadın muebbet aldi !
Vicdanlar yaralı mı? Yazik ki sanmam.

Son düzenleme:

Bu da kendince haklı bir görüş yalnız bazıları sizin gibi iyi niyetli ya da dini bir gereklilik gibi görmüyor veyahutta bu benim kırmızı çizgimdir demiyor bunu paketli hediye gibi görüp pazarlık payı gibi kullananlar da var maalesef.

Bence o kadının yaptığıda çok rahatsız edici...
Ama ona muebbet hapis veren çocuk tecavüzcülerini kazığa oturtarak öldürmeli.

Ben de 90lar çocuğuyum. Akşama kadar sokakta yakantop, saklambaç oynardık. Sonra anneler balkondan seslenirdi akşam oldu gelin diye. Çocuklar evlere gider babalarını beklerdi yemek saati için. Komşular birbirine el sallardı, alamayan çocukların canı çekmesin diye okul beslenmesine muz götürülmezdi, walkman hediye geldi mi havaya uçulurdu hediyenin eşyanın kıymeti bilinirdi. Hayat genel olarak sanki daha naifmiş şimdi bakıyorum da.

Bana saldirmadan yorum yaparsaniz sevinirim ben simdi siz boyle yorum yaptiniz diye mi dgistiricem ..? Yanlissa benim yanlisim dogruysa benim dogrum canim iyi aksamlar

Jeanne , iyi yaptı o kadın. Tüm kadınlar artık patlamadık mı? Adamlar kravat taktı diye 2 3 yıl alıp çıkıyor , sanki o kadının hayatının bedeli yokmuş gibi. O adam o kadının hayatını kararttı, kadın da adamın hayatını aldı. Eğer ki adaletin işlediği bir ülkede olsaydık , o kadın adalete güvensin yanlış yaptı derdim. Ama Türkiye'de iyi yapmış diyorum, tüm sapıklara ibret olsun.

Saçmalık yani. Yasalar çok kötü doğrudur ama hakimler savcılar da çok vicdansız. İyi hal indirimi hakimin inisiyatifinde olan bir şey sonuçta. Adaleti dağıtanlar da tecavüz destekçisi maalesef.

Nevin Yıldırım'ın baltasıyım ben de. Öyle bir slogan vardı.

Kesinlikle öyle.
Ama defalarca kurtulmaya çalışmış,sistematik olarak.tehditle tecavüze uğramış.
Sikayet.etse o.adam sence bu sistemde yırtarak kurtulmaz mıydı?
Kurtulurdu.
Hafifletici sebepler.erkekler icin, beni.rahatsız eden bu,

İşin kötü yanı ben bir kadın hakimin de tecavüzcüye iyi hal indirimi verdiğini gayet gördüm . Bilemedim yani ya satın almışlar ya güpegündüz gerizekalı diye düşündüm. Kadın kadına bunu yapıyorsa yazıklar olsun.

Saçmalık yani. Yasalar çok kötü doğrudur ama hakimler savcılar çok vicdansız. İyi hal indirimi hakimin inisiyatifinde olan bir şey sonuçta. Adaleti dağıtanlar da tecavüz destekçisi maalesef.
Sebebi belli, ataerkil düzenin tiksindirici yansımaları.
Kadin bir.erkegi.nasil.oldurur !?!?.
Tecavüze.uğradı ise zevkine baksın,hatta hamileyse dogursun. devlet bakar !
Erkegin.ise elinin.kiri, oda mini.giymeyeymis, kesin kuyruk sallamıştır vesaireee.vesaire ..

Bu kadın hakimin verdiği indirim eski sevgili indirimiydi galiba. Ben hala bu indirimi kendi kafasıyla yaptığına inanmak istemiyorum, umarım karşı taraftan para yemiştir.

Of çok kötü bir olay bir bu değil bunun gibi birçok olay oldu bitti.nasil insanlar var aklım almıyor.biz de bir sitede yaşıyoruz kızım şuan ilkokul 2. Sınıf ,ilk defa geçen yıl dışarı göndermeye başladım.site içinde oynayabilirsin diyorum bir sure oynayıp geliyor.diger çocuğum 3 yaşında onu hiç göndermedim tabi.ama bugün eşimle konuştuk,bu olayın etkisiyle bir daha kızınızı dışarı göndermeye kim,cikarsa da biz de çıkıp onu bir kamelyada oturup bekleyelim diye. bu apartmanlarda oturan bir sapik da olamaz mi site içi de olsa Allah korusun başına yine birşey gelebilir.gercekten çok dikkatli olmak lazım.ama bakiyorum 2-3 yaşında çocukları saliyorlar sokağa çok büyük hata.hatta bazen disarlarda daha 6-7 yaşında abisinin elinden tutmuş giden çocuklar oluyor bunlar olmamalı

Bence kadına yapılan istismardan ziyade
Bu olaydan sonra bile neden bunca yıl susmuş demek oda istiyor diye kadını hala suçlayan zihniyetin istismarı çok daha sarsıcı
Yani kadın yine günah keçisi yapıldı.
Kadının durumuna o an daha da çok acıdım.
Ben İnsan öldüremem diyorum hep
Ama çocuklar için yaparım onları korumak için.
Bu kadında kendini korumak istemiş
Onu anlıyorum adamı öldürmesini ama kafasını kesmesi bunu onaylayamıyorum
Ama onu o duruma getirenleri suçluyorum
Kadına gerçekten üzülüyorum
Bana göre hastaysa bu kadın yaşadığı taciz tecavüzlerden hastadır
Bunu yapan sapıklar değil!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…