- 9 Mayıs 2015
- 1.502
- 4.510
- 333
Aynen canim benim ablam mahalleye cikartmaz yegenimi. mahallede karilar sakiz agizlarinda aksama kadar cocuk bakma baahnesiyle lak lak pesindeler benim ablam dogru duzgun evden cikmaz evladinida korur kimseyede emanet etmez herkes elinden geleni yapmaliOf çok kötü bir olay bir bu değil bunun gibi birçok olay oldu bitti.nasil insanlar var aklım almıyor.biz de bir sitede yaşıyoruz kızım şuan ilkokul 2. Sınıf ,ilk defa geçen yıl dışarı göndermeye başladım.site içinde oynayabilirsin diyorum bir sure oynayıp geliyor.diger çocuğum 3 yaşında onu hiç göndermedim tabi.ama bugün eşimle konuştuk,bu olayın etkisiyle bir daha kızınızı dışarı göndermeye kim,cikarsa da biz de çıkıp onu bir kamelyada oturup bekleyelim diye. bu apartmanlarda oturan bir sapik da olamaz mi site içi de olsa Allah korusun başına yine birşey gelebilir.gercekten çok dikkatli olmak lazım.ama bakiyorum 2-3 yaşında çocukları saliyorlar sokağa çok büyük hata.hatta bazen disarlarda daha 6-7 yaşında abisinin elinden tutmuş giden çocuklar oluyor bunlar olmamalı
Konunun ozetisin sagol canimYok bunu yapan insan olamaz, yok bunu yapan müslüman olamaz.
Bunu yapan geyette insan ve müslüman( kayıtlara göre öyle yani)
İnandığım dine laf söyletecek en son insanım , ama arkadaşlar lütfen yapmayın.
Müslüman mükemmel olamaz kabul edelim, olmaya gayret eder.
Konunun dinle alakası var mı evet var , ama tartışmak yasak .
Çocuk istismarına gelince , idamı destekliyor muyum evet , her türlü istirmarda idama yönelik cezalar olmalı.
Çocuklarımıza sahip çıkalım tamam, gözümüzün önünden ayırmayalım, ama çözüm bu mu?
Kimseye güvenmeyerek yaşamak yaşamak mı?
Neden biz sterilize oluyoruz, asıl olması gerekenler çok rahat yaşarken.
Öyleydi ne tacizi ne tecavüzü hı olmuyor mudur oluyordur tabi ama bu kadar çok değildir.dediğiniz gibi ne kadınlar pembiş evlerini 200 300 binlik arabalarını gösterirdi ne erkekler rahat rahat kadınlarla birlikte olamıyorum deyip çoluğa çocuğa saldırırdı.şimdi erkekler internette prno izleyip fantzi kuruyor.sokağa çıkıp kedi köpek çoluk çocuk götürüyor evine.insanlar insanlık sıfatından çıktılarBen de 90lar çocuğuyum. Akşama kadar sokakta yakantop, saklambaç oynardık. Sonra anneler balkondan seslenirdi akşam oldu gelin diye. Çocuklar evlere gider babalarını beklerdi yemek saati için. Komşular birbirine el sallardı, alamayan çocukların canı çekmesin diye okul beslenmesine muz götürülmezdi, walkman hediye geldi mi havaya uçulurdu hediyenin eşyanın kıymeti bilinirdi. Hayat genel olarak sanki daha naifmiş şimdi bakıyorum da.
Burdan koca bir selam olsun Gültekin Alan a.. bu pislik için de böyle biri lazım.. idam gelsin ya gelsin artık..adalet gelsin..kaçıncı masum can bu.. ibreti alem için sallandiracaksin bunları.. ne bok yemeye besliyorlar anlamıyorum..
Beş yaşında kızım 15 aylık oglum var sokakta iksinin de yanındayım her daim..benle çıkarlar benle eve girerler.. kimse çocuğunu sokağa salmasın.. ortalık pislik kaynıyor..lanet olsun..
Bu ülkeye idamın geldiğini düşünmek bile istemiyorum.
Önüne geleni asarız artık. Ülkemizde insanlar suçsuz yere yıllarca yatıyor birde idam gelse suçsuz yere öldürler herhalde.
İdama ben de karşıyım, adalet iyi işlemiyor suçsuz pekçok insan telef olur. Hükümet kimi sevmiyorsa toplar sallandırır gibime geliyor orası ayrı. Hükümet destekçisi olmayan bir insan olarak kendi canımdan korkarım öncelikle.
Sadece cinsel suçlara getirilsin bence.
Bizde insanlarin sucsuz yere asilmasini istemiyoruz ama idamin kime gelmesini istiyoruz anlatiyim irmagin katili itiraf etti mi etti tecavuz etmis mi etmis oldurmus mu oldurmus gommus mu gommus simdi bu adama siz idam olmasin belki sucsuzdur diyebilirmisiniz . ozgecanin ne sucu vardi katilleri itiraf etti bu adamlarin asilmasi lazim degil mi bizde istemeyiz onlerine gelenleri asmalarini ..Bu ülkeye idamın geldiğini düşünmek bile istemiyorum.
Önüne geleni asarız artık. Ülkemizde insanlar suçsuz yere yıllarca yatıyor birde idam gelse suçsuz yere öldürler herhalde.
Bu yazıyı yazabildiğinize göre. İnternetiniz var o zaman bir zahmetPedofili bir hastalik degildir, sapkinliktir. Ve kesinlikle konunun dinle ilgisi vardir, kim ne derse desin dinime laf ettirecek degilim. Allah korkusu ve sevgisini bilmeyen hangi mahluk yapar boyle bir seyi? O cok guvenilen yasalar hani koruyor mu evlatlarimizi? Ama az biraz allah korkusu olsaydi bunca istismar olmazdi. Adam allahim affet tovbe ya rabbim diyor mu? Polis beni dover, cezaevine dayanamam diyor.
Ayrica kimse yanlis anlamasin lafimi ama lutfen cocuklwrimiza kiyafet giydirirken de bilincli olalim. Ortalikta bu kadar sapkin varken lutfen dikkat edelim. Moda adi altinda cocuklara giydirilen oyle kiyafetler var ki sanki birer olgunlar gibi sirt dekolteli, mini sortlar, sadece kulotla gitydirilmis etekler, kalcayi acikta gosterecek sekilde bicimlendirilmis gomlrk ve bluzlar, vs. Sokakta binbur cesiti var. Yetiskinler oturup kalknalarina dikjat edebilir bir nebze koruyabilirler kendilerini ama cocuklar unuturlar farkinda olamazlar ve onlari ac gozle izleyen bu sapiklardan habersizdirler.
Onlara mutlaka mahremiyet egitimi vermeyi unutmayin. Ozel bolgekerini nasil korutacaklarini lutfen ogretelim. Allah hepimuzin rvlatlatimizin namusunu, canini korusun. Amin..
Bizde esimle aynisini dusunuyoruz gece kondu gibi bi ev onunde kucuk bi bahcesi kopegimiz kedimiz kuslarimiz off emekli olunca insallah ..İstanbulun güvenli olmadığını düşündüğüm için küçük bir şehirde yaşama hayalim vardıhiçbiryer güvenli değil artık.
Ben katiliyorum canim sana bizimde dusuncemiz bu yonde ..Pedofili bir hastalik degildir, sapkinliktir. Ve kesinlikle konunun dinle ilgisi vardir, kim ne derse desin dinime laf ettirecek degilim. Allah korkusu ve sevgisini bilmeyen hangi mahluk yapar boyle bir seyi? O cok guvenilen yasalar hani koruyor mu evlatlarimizi? Ama az biraz allah korkusu olsaydi bunca istismar olmazdi. Adam allahim affet tovbe ya rabbim diyor mu? Polis beni dover, cezaevine dayanamam diyor.
Ayrica kimse yanlis anlamasin lafimi ama lutfen cocuklwrimiza kiyafet giydirirken de bilincli olalim. Ortalikta bu kadar sapkin varken lutfen dikkat edelim. Moda adi altinda cocuklara giydirilen oyle kiyafetler var ki sanki birer olgunlar gibi sirt dekolteli, mini sortlar, sadece kulotla gitydirilmis etekler, kalcayi acikta gosterecek sekilde bicimlendirilmis gomlrk ve bluzlar, vs. Sokakta binbur cesiti var. Yetiskinler oturup kalknalarina dikjat edebilir bir nebze koruyabilirler kendilerini ama cocuklar unuturlar farkinda olamazlar ve onlari ac gozle izleyen bu sapiklardan habersizdirler.
Onlara mutlaka mahremiyet egitimi vermeyi unutmayin. Ozel bolgekerini nasil korutacaklarini lutfen ogretelim. Allah hepimuzin rvlatlatimizin namusunu, canini korusun. Amin..
Ama bu olay küçük bir yerde yaşanmış malesef, yani dağ başı, insansız biryer en güvenli yer bence.Bizde esimle aynisini dusunuyoruz gece kondu gibi bi ev onunde kucuk bi bahcesi kopegimiz kedimiz kuslarimiz off emekli olunca insallah ..
Bizde insanlarin sucsuz yere asilmasini istemiyoruz ama idamin kime gelmesini istiyoruz anlatiyim irmagin katili itiraf etti mi etti tecavuz etmis mi etmis oldurmus mu oldurmus gommus mu gommus simdi bu adama siz idam olmasin belki sucsuzdur diyebilirmisiniz . ozgecanin ne sucu vardi katilleri itiraf etti bu adamlarin asilmasi lazim degil mi bizde istemeyiz onlerine gelenleri asmalarini ..
Yani sizin dusunceniz o benim fikrinize karisma hakkim yok .Ben idama kesinlikle karşıyım. Suç ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?