Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok bunu yapan insan olamaz, yok bunu yapan müslüman olamaz.

Bunu yapan geyette insan ve müslüman( kayıtlara göre öyle yani)

İnandığım dine laf söyletecek en son insanım , ama arkadaşlar lütfen yapmayın.

Müslüman mükemmel olamaz kabul edelim, olmaya gayret eder.

Konunun dinle alakası var mı evet var , ama tartışmak yasak .

Çocuk istismarına gelince , idamı destekliyor muyum evet , her türlü istirmarda idama yönelik cezalar olmalı.

Çocuklarımıza sahip çıkalım tamam, gözümüzün önünden ayırmayalım, ama çözüm bu mu?
Kimseye güvenmeyerek yaşamak yaşamak mı?
Neden biz sterilize oluyoruz, asıl olması gerekenler çok rahat yaşarken.

Aynen canim benim ablam mahalleye cikartmaz yegenimi. mahallede karilar sakiz agizlarinda aksama kadar cocuk bakma baahnesiyle lak lak pesindeler benim ablam dogru duzgun evden cikmaz evladinida korur kimseyede emanet etmez herkes elinden geleni yapmali

Konunun ozetisin sagol canim

Burdan koca bir selam olsun Gültekin Alan a.. bu pislik için de böyle biri lazım.. idam gelsin ya gelsin artık..adalet gelsin..kaçıncı masum can bu.. ibreti alem için sallandiracaksin bunları.. ne bok yemeye besliyorlar anlamıyorum..
Beş yaşında kızım 15 aylık oglum var sokakta iksinin de yanındayım her daim..benle çıkarlar benle eve girerler.. kimse çocuğunu sokağa salmasın.. ortalık pislik kaynıyor..lanet olsun..

Öyleydi ne tacizi ne tecavüzü hı olmuyor mudur oluyordur tabi ama bu kadar çok değildir.dediğiniz gibi ne kadınlar pembiş evlerini 200 300 binlik arabalarını gösterirdi ne erkekler rahat rahat kadınlarla birlikte olamıyorum deyip çoluğa çocuğa saldırırdı.şimdi erkekler internette prno izleyip fantzi kuruyor.sokağa çıkıp kedi köpek çoluk çocuk götürüyor evine.insanlar insanlık sıfatından çıktılar

Ülke ekonomisi süpermiş gibi bir de cezaevlerinde bu herifleri vergilerimzle besliyoruz. Leşlerini kadavra yapsınlar topluma bir katkıları olsun.

Bu ülkeye idamın geldiğini düşünmek bile istemiyorum.

Önüne geleni asarız artık. Ülkemizde insanlar suçsuz yere yıllarca yatıyor birde idam gelse suçsuz yere öldürler herhalde.

Pedofili bir hastalik degildir, sapkinliktir. Ve kesinlikle konunun dinle ilgisi vardir, kim ne derse desin dinime laf ettirecek degilim. Allah korkusu ve sevgisini bilmeyen hangi mahluk yapar boyle bir seyi? O cok guvenilen yasalar hani koruyor mu evlatlarimizi? Ama az biraz allah korkusu olsaydi bunca istismar olmazdi. Adam allahim affet tovbe ya rabbim diyor mu? Polis beni dover, cezaevine dayanamam diyor.
Ayrica kimse yanlis anlamasin lafimi ama lutfen cocuklwrimiza kiyafet giydirirken de bilincli olalim. Ortalikta bu kadar sapkin varken lutfen dikkat edelim. Moda adi altinda cocuklara giydirilen oyle kiyafetler var ki sanki birer olgunlar gibi sirt dekolteli, mini sortlar, sadece kulotla gitydirilmis etekler, kalcayi acikta gosterecek sekilde bicimlendirilmis gomlrk ve bluzlar, vs. Sokakta binbur cesiti var. Yetiskinler oturup kalknalarina dikjat edebilir bir nebze koruyabilirler kendilerini ama cocuklar unuturlar farkinda olamazlar ve onlari ac gozle izleyen bu sapiklardan habersizdirler.
Onlara mutlaka mahremiyet egitimi vermeyi unutmayin. Ozel bolgekerini nasil korutacaklarini lutfen ogretelim. Allah hepimuzin rvlatlatimizin namusunu, canini korusun. Amin..

21 aylık kızım var.her seferinde böyle canileri gördükçe parçalayasım geliyo..

Sonra bebeği tecavüz edilerek çöpe atılan annenin yerine koyuyorum kendimi kanım çekiliyo sanki nefesim kesiliyo..

Değil sokakta tek başına bırakmak evin içinde gözümün önünden ayırmıyorum.çünkü biliyorum ki çocuk o.saf ve savunmasız..

Allah kimseye evlat acısını hele de böylesini yaşatmasın...

Önüne geleni asarız artık. Ülkemizde insanlar suçsuz yere yıllarca yatıyor birde idam gelse suçsuz yere öldürler herhalde.

İdama ben de karşıyım, adalet iyi işlemiyor suçsuz pekçok insan telef olur. Hükümet kimi sevmiyorsa toplar sallandırır gibime geliyor orası ayrı. Hükümet destekçisi olmayan bir insan olarak kendi canımdan korkarım öncelikle.

Sadece cinsel suçlara getirilsin bence.

İstanbulun güvenli olmadığını düşündüğüm için küçük bir şehirde yaşama hayalim vardı hiçbiryer güvenli değil artık.

Cinsel suçlara getirilirse önüde açılmış olur.

Cinsel suçlara en iyi yaptırım kimyasal hadım bence.

Bizde insanlarin sucsuz yere asilmasini istemiyoruz ama idamin kime gelmesini istiyoruz anlatiyim irmagin katili itiraf etti mi etti tecavuz etmis mi etmis oldurmus mu oldurmus gommus mu gommus simdi bu adama siz idam olmasin belki sucsuzdur diyebilirmisiniz . ozgecanin ne sucu vardi katilleri itiraf etti bu adamlarin asilmasi lazim degil mi bizde istemeyiz onlerine gelenleri asmalarini ..

Bu yazıyı yazabildiğinize göre. İnternetiniz var o zaman bir zahmet
Şeriatla yönetilen aşırı dindar kadınların çocukların bile çarşafla dolaştığı müslüman ülkelere bakın
Eğer orda dediğiniz gibi çocuk istismarı olmuyorsa amenna
Ama adamlar bırakın bunu birde dini alet edip çocuklarla evlenmek için fetva çıkarıyorlar
Az öteye lütfen!!!
Çocuklarımızı kapatmaya çalışacağınıza çevrenideki erkeklerin beynini örtün
Çocuklarmızdanda uzak durun
Onlar daha çocuk!!! Önce siz bu gözle bakın ozaman giydikleri kıyafetler gözünüze batmaz!! Sonra bunu çevrenizdeki erkeklere öğretin!!!!

İstanbulun güvenli olmadığını düşündüğüm için küçük bir şehirde yaşama hayalim vardı hiçbiryer güvenli değil artık.
Bizde esimle aynisini dusunuyoruz gece kondu gibi bi ev onunde kucuk bi bahcesi kopegimiz kedimiz kuslarimiz off emekli olunca insallah ..

Ben katiliyorum canim sana bizimde dusuncemiz bu yonde ..

Bizde esimle aynisini dusunuyoruz gece kondu gibi bi ev onunde kucuk bi bahcesi kopegimiz kedimiz kuslarimiz off emekli olunca insallah ..
Ama bu olay küçük bir yerde yaşanmış malesef, yani dağ başı, insansız biryer en güvenli yer bence.

Ben idama kesinlikle karşıyım. Suç ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…