İş arkadaşı ile birlikte olmak? Neden bunun önüne geçemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan

Eklediğim alıntıda anlattığınız adamla aynı kişi mi ona göre yorum yapıcam

4 yıllık ilişkinizi sevgisi bitti diye bir kalemde silerken, hoşlanmadığınız bir adama Sevişmediğiniz, ama sevişmekten hoşlandığınızı mı söylüyorsunuz?

4 yıllık ilişkinizi sevgisi bitti diye bir kalemde silerken, hoşlanmadığınız bir adama Sevişmediğiniz, ama sevişmekten hoşlandığınızı mı söylüyorsunuz?
Pardon değiştiriyorum yorumu. Sevgilinizi bu adamla aldattığınız için ayrılmışsınız. Değişik bir seks hayatınız var.

Adam kendini tatmin etmeye geliyor işyerinde birşey olmamış gibi davranması normal.
Fakbadisiniz farkında değilsiniz galiba.

4 yillik ilişkinizi yeni bitirir bitirmez bu sekilde yasadiginiza gore bunuda cok rahat kesersiniz. Zaten adamdan hoslanmadiginizi söylemişsiniz, adamın sizi tanımıyor gibi davranması sizi neden rahatsız etti. Sizinde ondan farkınız yok ki. Birsey hissetmeden cinsellik yaşayıp, cinsellikten vazgecemiyceginizi söylüyorsaniz ona hiçbirimiz bir akil veremeyiz bence. Hoşlanıyorum deseniz bile empati kurucam ama o bile yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…