İş arkadaşı ile birlikte olmak? Neden bunun önüne geçemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi rezil edecek diye nefen korkuyorsunuz ki. Hey sen 15 sn konusma istersen dersiniz. Sizde onun uçamayan kuşunu konusursunuz, yapamadıgın seyi anlatamazsın dersiniz olur biter. Adamda rezil olmak istemez. Her gün eve alırsan asıl millet cakıcak en son ne iş bunlar diye. Adam olmayan aslan sen kötü olacaksın. Hosuma gitmedi görüşmeyelim de gitsin. Gerekirse sen tehdit etki sussun

Bende regl öncesiyim bu nedemekse nasıl zor durumdayım bi bilsen libidoma libido eklendi napsam sokaktan adam mı alsam yanıyom koşun mu desem
Sjsjsjsjsjz
Bi de bu bahane ile sirf yatmak icin eve adam atmak, ayol dildo al bas ucuna koy daha mantikli, zararsiz hem erekte sorunu da olmaz, %100 mutlu son garantili

Aynı değişim yanı aslında normal bir hayatım var ama işte bu olaylar peş peşe geliyor ben anlam veremiyorum ya ben kullanılıyorum ya sa ben anlamıyorum

Aynı değişim yanı aslında normal bir hayatım var ama işte bu olaylar peş peşe geliyor ben anlam veremiyorum ya ben kullanılıyorum ya sa ben anlamıyorum
İraden yok, duruşun yok, sınırların yok. Rüzgar nereye eserse oraya doğru savruluyorsun.

Kendine saygısı olan bi insan neden kendini bu konuma sokar hiç anlamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…