- 21 Kasım 2017
- 28.739
- 124.478
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Keşke fakbadi olsalar, kızcağız tatmin olmuyor bile...Adam kendini tatmin etmeye geliyor işyerinde birşey olmamış gibi davranması normal.
Fakbadisiniz farkında değilsiniz galiba.
Sırf yalnız kalmamak için bu kişi çekilmez. İki meme öpmeyle tatmin olan bir Abaza kişi duygusal birliktelik yok, cinsel tatmin yok, öpüşx buddy olmuşsunuz. Bütün gün yabancı yabancı dolanıp akşam sende bitmesi de bi garip.Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan
Bence 15 saniyede gidiyor gibi bi hali var, öpücükten sonra hık diye.21.36 gelip 21.40 da gidiyormuş
O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum.
Yaa bence sokağa cikma yasaği korkusu sariyor adami ondan şey olmuyordur.Saat dokuz kırkta olmasa belki olur diyeceğim ama dokuz kırksa pek mümkün değil maalesef.
Aynı kişi evetEklediğim alıntıda anlattığınız adamla aynı kişi mi ona göre yorum yapıcam
İnanıj hepsini okuyorum tek tek hemde sizlerin cevaplarını değerli bulmasam hiç yazmam ama önemsiyorum. Bir ben mi böyleyim neden bu kadar karaktersizimGenellikle konu açıyorsunuz , arkadaşlar bir sürü şey yazıyor ama cevap verme tenezzülünde bulunmuyorsunuz . Umarım bu kadar hareketli cinsel hayatınız varken , bir hastalık vs kapmazsınız .
Güzelim adam seni zaten tanımıyor gibi davranıyormuş kurtalamayacak bir şey yok. Daha görüşmeyelim de olsun bitsin zaten zevk bile almıyormuşsun ne diye görüşüyorsun bu adamlaAynı kişi evet
Onu da anlayamıyorum yaşı olgun diye çıkarmaz diye düşünüyorum ama eğer çıkarırsa çok kötü olurKurumda adınızı çıkartacak gibi biriyse hiç görüşmenin bence.
Belki bir gün zevk verir diye ama vermez biliyorumGüzelim adam seni zaten tanımıyor gibi davranıyormuş kurtalamayacak bir şey yok. Daha görüşmeyelim de olsun bitsin zaten zevk bile almıyormuşsun ne diye görüşüyorsun bu adamla
Güldürdünüz yahuSaat dokuz kırkta olmasa belki olur diyeceğim ama dokuz kırksa pek mümkün değil maalesef.
Gerçekten dışarıdan hiç öyle görünmüyordu daha farklı hayal etmiştimSizin sorununuz adamın erekte olamaması. Yani FB olsanız bile bu adam çekilecek çile değil. Kendinizi zevk almadığınız bir duruma sokmak tam akıl işi
Asla görmüyor hatta kendi diyor ben düşünmüyorum diyeAdam öyle görüyor çünkü. İşyerinde birşey olmamış gibi davranıyormuş sevgilisi gibi görse sevgilisi gibi davranır.
Zevk verse nolur ki? Sana saygı duyan, İhtiyaçlarını karşıladıktan sonra çekip gitmeyen biriyle birlikte olmak daha iyi değil mi? Senin duygusal olarak tatmine de ihtiyacın var.Belki bir gün zevk verir diye ama vermez biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?