- 23 Ağustos 2012
- 51.205
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.347
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Belki bir gün zevk verir diye ama vermez biliyorum
Aslan beklerken kedi çıkmış adam. Bu saatten sonra da bişey olmaz. Kullandırmayın kendiniziGerçekten dışarıdan hiç öyle görünmüyordu daha farklı hayal etmiştim
Aklıma gelene bakBence 15 saniyede gidiyor gibi bi hali var, öpücükten sonra hık diye.
Beni memnun edemeyeni ikinciye yatağıma almam ne tavsiyesi bekliyorsun ki?Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan
Ben böyle bir şey yaşasam kendimden midem bulanır kusura bakmayın biraz sert oldu ama belki kendinize getirir.İnanıj hepsini okuyorum tek tek hemde sizlerin cevaplarını değerli bulmasam hiç yazmam ama önemsiyorum. Bir ben mi böyleyim neden bu kadar karaktersizim
Güldüm ama doğru tespit kesinlikleBenden herkese tavsiye oldu olacak, ödeme yaptı yapacak diye iş olmaz, faturayı kesersiniz karşı taraf 15gün içinde ödeme yapar yapmazsa da bir daha iş yapmayınVeresiye çalışmayın yani bugün yarın derken o işin sonu yok
Peki sen neden FB yazıyorsun? FB yazmak yassahNeden FB dedin
O kadar haklısınız ki cidden bazen midem bulanıyor bu ben değilim diyorumBen böyle bir şey yaşasam kendimden midem bulanır kusura bakmayın biraz sert oldu ama belki kendinize getirir.
Lütfen bu bahsi kapatalım kuzumPeki sen neden FB yazıyorsun? FB yazmak yassah
Hiç hoş bır ılıskı deıl .Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan
Ne olur?Onu da anlayamıyorum yaşı olgun diye çıkarmaz diye düşünüyorum ama eğer çıkarırsa çok kötü olur
Eğer doğru ise konu sahibinin büyük sıkıntısı var.Bende regl öncesiyim bu nedemeksenasıl zor durumdayım bi bilsen libidoma libido eklendi napsam sokaktan adam mı alsam yanıyom koşun mu desem
Sokaktan adam mı yalasam okudum.ben yatayım en iyisiBende regl öncesiyim bu nedemeksenasıl zor durumdayım bi bilsen libidoma libido eklendi napsam sokaktan adam mı alsam yanıyom koşun mu desem
Eğer doğru ise konu sahibinin büyük sıkıntısı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?