Iş arkadaşımın isteği normal mi

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir

diğer insanları ortamdan ayrıştırıp dışlamaya son vermeli bu insanlar...
Diğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorum

evli bekar işyerinde öğle yemeğinde evli bekar farketmez
kız-erkek yemeği birlikte yiyebilir

ama 3. kişiyi çağırma diyorsa o başka birşey
he diğer kişiyi sevmiyordur o başka ama başbaşa yemek yiyelim nedir
başka birini deneyin birde mesela başka bir kişiyi çağırdığınızda da aynı mı

Iki evli arkadasım yemek yenesi normal de ona söyleme basbasa gidelim diyorsa garip bir durum var.
O öğrenirse o da gelecek ya ona söylem e ikimiz gidelim diyor amaç ne ikimiz de evliyiz ama beni rahatsız edecek bi davranışı olması hic

kendisi sevmeyebilir o kisiyi de size direktif vermesi ne buyuk densizlik.

Diğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorum
Peki niye anlamını ona sormuyorsunuz?
Veya rahatsız olduysanız niye bu konuda muhatap olmayı bırakıp mesafe koymuyorsunuz?

O kişiyi de sever anlasir sohbeti var herkesle grupça görüşüyor bi bana diyor baş başa gidelim

O öğrenirse o da gelecek ya ona söylem e ikimiz gidelim diyor amaç ne ikimiz de evliyiz ama beni rahatsız edecek bi davranışı olması hic
O arkadaşla samimiyeti yoktur vs olabilir.

Öğle yemeği falansa olabilir de yani tuhaf

Peki niye anlamını ona sormuyorsunuz?
Veya rahatsız olduysanız niye bu konuda muhatap olmayı bırakıp mesafe koymuyorsunuz?
Sordum önce dedim bu normal değil dedi evliyken bi bayanla baş başa oturmam bekarken giderdim sonra da tekrar başka gün yineledi ikimiz gidelim

O arkadaşla samimiyeti yoktur vs olabilir.

Öğle yemeği falansa olabilir de yani tuhaf
Dışarda özel görüşmek istiyor bi de efendi biri bi anlam veremedim baş başa yemeğe gidelim birkaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…