Iste bilmiyorum ki bana ikide bir diyor baş başa olsunIki evli arkadasin yemek yemesi normal ama ucuncu kisiyi istemeyip , bas basa demesi normal degil
ne munasebet deyiverınIste bilmiyorum ki bana ikide bir diyor baş başa olsun
Amaç ne olabilir ki bi de davranışlarında bir abartı yokIki evli arkadasin yemek yemesi normal ama ucuncu kisiyi istemeyip , bas basa demesi normal degil
Diğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorumdiğer insanları ortamdan ayrıştırıp dışlamaya son vermeli bu insanlar...
O öğrenirse o da gelecek ya ona söylem e ikimiz gidelim diyor amaç ne ikimiz de evliyiz ama beni rahatsız edecek bi davranışı olması hicIki evli arkadasım yemek yenesi normal de ona söyleme basbasa gidelim diyorsa garip bir durum var.
Peki niye anlamını ona sormuyorsunuz?Diğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorum
O kişiyi de sever anlasir sohbeti var herkesle grupça görüşüyor bi bana diyor baş başa gidelimevli bekar işyerinde öğle yemeğinde evli bekar farketmez
kız-erkek yemeği birlikte yiyebilir
ama 3. kişiyi çağırma diyorsa o başka birşey
he diğer kişiyi sevmiyordur o başka ama başbaşa yemek yiyelim nedir
başka birini deneyin birde mesela başka bir kişiyi çağırdığınızda da aynı mı
O arkadaşla samimiyeti yoktur vs olabilir.O öğrenirse o da gelecek ya ona söylem e ikimiz gidelim diyor amaç ne ikimiz de evliyiz ama beni rahatsız edecek bi davranışı olması hic
Sordum önce dedim bu normal değil dedi evliyken bi bayanla baş başa oturmam bekarken giderdim sonra da tekrar başka gün yineledi ikimiz gidelimPeki niye anlamını ona sormuyorsunuz?
Veya rahatsız olduysanız niye bu konuda muhatap olmayı bırakıp mesafe koymuyorsunuz?
Dışarda özel görüşmek istiyor bi de efendi biri bi anlam veremedim baş başa yemeğe gidelim birkaç kezO arkadaşla samimiyeti yoktur vs olabilir.
Öğle yemeği falansa olabilir de yani tuhaf
Tuhaf olan da o arkadaşla da çok samimi ama ikimiz gidelim baş başa diyorO arkadaşla samimiyeti yoktur vs olabilir.
Öğle yemeği falansa olabilir de yani tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?