Bir de baZı insanların hayatı komple bilmece , yersen tabiNeden diye soramadiniz mi
Ben de bunu anlamiyorum
Bir de baZı insanların hayatı komple bilmece , yersen tabi
Karısının kulağına gitse ne olacak umrumda değil tek düşündüğüm acaba bu adam benden hoşlanıyor mu
Benden etkilendiğini düşünüyorum
Tanıdıkça sever beni
Calistigi ortamda kadın yoksa lyemege gidemeyecek mi?Evli bir kadinin 2 erkekle yemege gitmezide normal deil esin de gelsin
Bende bastan boyle bisey sezmistim sanki hosuna gitmis boyle demesi.bizde onay verince iyice emin olacak.konu sahibi eger boyleyse kendine gel sen evlisinsöz uçar yazı kalır
Bende bastan boyle bisey sezmistim sanki hosuna gitmis boyle demesi.bizde onay verince iyice emin olacak.konu sahibi eger boyleyse kendine gel sen evlisin
Bana da özellikle sizinle başbaşa kalmak istemesi tuhaf geldi illa iki kişi olarak yemek istiyorsa diğerini çağırsın :)Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir
Daha oncede konu acmia durumlarima neden bakiyor diye bence var biseyler de hadi hayirlisieh adamda sezdiyse baş başa gidelim yemeğe diyordur..
Kimseye soyleme bas basa gidelim kısmına kadsr normaldi.Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir
Diğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?