Iş arkadaşımın isteği normal mi

Normal değil
Adam yürüyor sana

baş başa yemek teklifinin nedenini o beye sorabilirsiniz.
size ters bir durum seziyorsanız mesafeyi koyabilirsiniz.
ama yok yemek dedi, yok duruma baktı diye düşüneceğinize bir hobi falan mı bulsanız?

Ben esimi cagirdim sende cagir deyiverin .Suratindan belli olur niyeti .

Belki diğer kişiden haz etmiyordur? Veya eşi o kişi ile görüşmesine sıcak bakmıyordur ? Ay ben mi çok iyi niyetliyim:)

Tabiki normal değil..bekar olsanız hadi
dicem hoşlandı..ama ikinizde evlisiniz doğru olmaz

Evli bir kadinin 2 erkekle yemege gitmezide normal deil esin de gelsin
Calistigi ortamda kadın yoksa lyemege gidemeyecek mi?
5 erkek arkadasla yemege gitmisligim var. Evlisi de vardi bekari da. Aracim yok, calistigim ortamda yakininda yemek yok, hep birlikte gidiyorduk.
Iki erkekle de yemege gidilir. Bu anlamda sorun goremiyorum.

Tabiki normal degil ne demen bas basa yiyelim bunun hic iyi bi tarafi yok

Bana da özellikle sizinle başbaşa kalmak istemesi tuhaf geldi illa iki kişi olarak yemek istiyorsa diğerini çağırsın :)

Acaba onu sevmiyor olabilir mi? Veya yemeği çok sesli pis bir sekilde mi yiyor? Aklıma bu iki ihtimal geldi.
Bence ilk tepkinizi vermeyin. 1-3 kez ijiniz yemeğe çıkın. Bakalım davranış veya konuşması nasil olacak? Tepkinizi ona gire ayarlarsınız

Kimseye soyleme bas basa gidelim kısmına kadsr normaldi.
Elli tane erkek arkadaşım var benim. Arada yemeğe de cikarim. Ama hepsi eşim gelse direk sofraya oturup bize eslik edebilecek insanlardir.
Bu vatandaşın niyeti farklı sanki ;(

İkinizin niyetini de sağlam göremedim. Hoşlanmadıysan ne münasebet deyip geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…