Iş arkadaşımın isteği normal mi

Sizin esiniz bir bayan is arkadasina başbaşa yemeğe gidelim diğer arkadaş gelmesin dese ne hissedersiniz?? Siz de ucumuz arkadaşız olmaz öyle baş başa yemek diyemediniz mi? Buralara konu açıp sordugunuza göre sizin başka dusunceleriniz mi var anlayamadım.

aslında bilmecelik durum yok.
ışık arıyor bizden adam sana yürüyor dememiz için.
çünkü kendisinin umudu o.
Evet kesinlikle. Kendisine sorsan sürekli böyle karmaşa içinde oysa alakası yok, insanlar normal iş arkadaşlığı sürdürmeye çalışıyor ama arkadaş ergen gibi davranıyor maalesef

adam sizden gazı almış yürümek için mekan kolluyor işte. bunun başka açıklaması var mı ki,
yobaz fln mıyım ne :S
yakında başka bir başlık açıp da içeriği; kızlar eşim iş seyahatine gitmişti, musluğum bozuldu iş arkadaşımı çağırdım. sizce iyi mi yaptım diye...
kadınların fikirleri nettir. ya istersin ya da isyemezsin. siz bazı şeyleri istiyor ama kendinize yakıştıramıyorsunu, burda da bizden destek bekliyorsunuz sanırım.
ama yanlış yerdesiniz bence, burdaki kitle... hmmm pek eli maşalı anacımmm :)

hayir normal degil 3 kisiyi sevmese bile basbasa gitmeyelim demesi gerek niyeti bozmus sanki uzak dur kusura bakma uygun olmaz basbasa de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…