Iş arkadaşımın isteği normal mi

Sordum önce dedim bu normal değil dedi evliyken bi bayanla baş başa oturmam bekarken giderdim sonra da tekrar başka gün yineledi ikimiz gidelim
Gitmeyin olsun bitsin.
Ne tuhaf iş arkadaşlıklarınız var.
Yıllardır özel sektörde çalışıyorum, hiç bir evli erkekten başbaşa -özel yemek teklifi almadım.
Alsam önce kendimi sorgularım.
İş arkadaşlarınızla olan mesafenizi gözden geçirmenizde fayda var.
Siz mesafeli olmanıza rağmen adam böyle tekliflerde bulunuyorsa iyice uzak durun.

Hayır normal değil gitmeyin ve bence ağzının payını verin .evliliginize sıcrar falan riske girmeyin. Bir kadın ve erkeğin yemek yemesi çok normal hele is arkadaşıyla ama arkadaşınızın söyledikleri normal değil malesef .

peki adam takılmış olabilir mi

mesela 3. kişinin işi vardır
beklemek yerine
gel biz gidelim başbaşa yiyelim demiştir
hemen olayı bilmeden ohaa demek istemiyorum da

Yani bunu bize sormak bile gereksiz değil mi? Evli veya bekar farketmez biri başbaşa yemek yiyelim diyorsa bariz yürüyodur karşısındakine. Nesini anlamıyorsunuz?
Evet yaa, ben niye bu cevabı düşünemedim de yorum yapıp dert anlattım konu sahibine.
Nesini soruyor? Şu anda dank etti...

iki arkadaşın " ARKADAŞCA" yemek yemesi normal. Ama bir üçüncü kişiye soyleme başbaşa yiyelim demesi anormal. Bence 3.kişi olarak arkadaşınızı istemediyse bir süpriz yapın eşinizide alın :)

başbaşa gidelim diyen arkadaşı ekip diğer arkadaşlara birlikte yemeğe gidin. ona da söylemeyin
şaka bi yana normal değil

Her yorumunuz neden bana dedi?
Biz nereden bilelim?
Buraya aynı cümleleri yazıp duracağınıza sorsaydınız şimdiye kadar öğrenmiştiniz nedenini..

Ayrıca önceki konuda whatsapp güncel durumunuza baktığının normal olup olmadığını sormuşsunuz. Siz şaka mısınız cidden? Kendi kendinize ego mu kasıyorsunuz yoksa hayatınızda değişiklik mi arıyorsunuz? Tek tek diğer arkadaşlara sordunuz mu seninde her şeyine bakıyor mu diye de bunun altında bile bir şey aradınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…