Iş arkadaşımın isteği normal mi

Hic degil, diger konunuzda da yazmistim, herkes size hasta ama siz de ozellikle bu beye karsi bos degilsiniz ki bizden teyit bekliyorsunuz.

Gercekten cocuklugunuza inmek lazim, babanizla iliskileriniz nasildi? Peki annenizle araniz nasil?

aslinda normal ama gecen yillarda bu sekilde yemek yiyen iki arkadasimizin gizlice fotosu cekilmis ve sorusturma acildi. buvolaydan sonra da ikisi ayri yerlere gitmek icin dilekce verdi ve gittiler. insanlar kotu aman dikkat.

Adamın niyeti pek iyi değil gibi.

ovvv bunlar niyeti karşılıklı olarak bozmuş yakında bi enerji patlaması yaşarlar

O öğrenirse o da gelecek ya ona söylem e ikimiz gidelim diyor amaç ne ikimiz de evliyiz ama beni rahatsız edecek bi davranışı olması hic

ona söyleme ikimiz gidelim başka bir anlam

ona söyleme ikimiz başbaşa gidelim başkabaşka bir anlam ,

bende iş arkadasımla yemek yiyeceksek sevmediğim yada hoşlanmadıgım birilerini görürsek
aman ona söyleme ikimiz gidelim derim ama başbaşa demem

Karisi da acar konu birazdan:Esimin is arkadasi.
-Neden hep bu bayanla tek yemege cikiyor kizlar?
-Kart horoz. Bosan canim.
- Kocam soyle iyiydi, boyle iyiydi bu kadin fena kocasini arayacagim vs diye uzar gider.
Arkadaslar demis esas noktayi: Neden digeri saf disi ediliyor?

Normal değil.ne münasebet baş başa yemek yemek.birdaha söylerse sen eşini başka erkek arkadaşıyla başbaşa yemeğe yollarmısın deyin.

Başbaşa tabi ki olmaz.
ne münasebet!
Isyeri'nin yemekhanesin de normal fakat başka yerde başbasa sizinle kalmak istemesi hiç hayra alamet değil.

Sizce normal mi? Kendi içinizde cevabını bulmuşsunuz zaten!

terbiyesiz adam.
görüşmeyi kesmelisiniz. koşarak uzaklasılması gereken bir tip.

Baş başa kalalım!tehlike ifade eden ikilemelerden biridir,ozellikle sizin durumunuzda!Karşınizdaki kisinin bu sözü soyledikten sonraki tutumundan cok sizin tutumunuzun sorgulanacagi bir ikileme olup anlamini daha sonra kazanir!umarim anlatabilmisimdir....

3. arkadaşı sevmiyor ya da aynı ortamda bulunmaktan rahatsız oluyor olabilir mi? Onun dışında bana da çok saçma geldi. İş arkadaşıyla öğlen yemek yenir ben de kim denk gelirse yiyorum ama özellikle böyle istemesi düşündürücü.

Dışarda özel görüşmek istiyor bi de efendi biri bi anlam veremedim baş başa yemeğe gidelim birkaç kez
Mutlaka cevabını verin. Deyin ki iş dışında görüşeceksek ailecek görüşelim eşlerimiz de gelsin. Eşimden ayrı vakit geçirmek istemiyorum diyebilirsiniz.

Siz evli o evli eşiniz bir bayanla basbasa yemeğe gitmiş olsa ne derdiniz. Saçma grup halinde gitseniz neyse de basbasa sormanız bile gereksiz

yorumları okudumda boşuna parmaklaımı yormuşum.yeşil ışık uzaktan hojdır canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…