- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Bu konu için yeterince açıklayıcı oldu, teşekkürler. Yorumunuzu okumasam birde istediğini yazıp egosunu tatmin edecektimsöz uçar yazı kalır
Resmen midem bulandı ya. Yemin ediyorum bu tarz ilgi delisi , herkes beni sevsinci kadınların kocalarına çok acıyorumeh adamda sezdiyse baş başa gidelim yemeğe diyordur..
aslinda normal ama gecen yillarda bu sekilde yemek yiyen iki arkadasimizin gizlice fotosu cekilmis ve sorusturma acildi. buvolaydan sonra da ikisi ayri yerlere gitmek icin dilekce verdi ve gittiler. insanlar kotu aman dikkat.Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir
Neden diye sorsanaDiğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorum
O öğrenirse o da gelecek ya ona söylem e ikimiz gidelim diyor amaç ne ikimiz de evliyiz ama beni rahatsız edecek bi davranışı olması hic
Sizce normal mi? Kendi içinizde cevabını bulmuşsunuz zaten!Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir
terbiyesiz adam.Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir
Bunları size söyleyecek nasıl bir samimiyet kurdunuz?Diğer kadın arkadaşla da iyi anlaşıyor ama dışarda görüşme masada ikimiz tek olalım diyor neden bi anlam veremiyorum
3. arkadaşı sevmiyor ya da aynı ortamda bulunmaktan rahatsız oluyor olabilir mi? Onun dışında bana da çok saçma geldi. İş arkadaşıyla öğlen yemek yenir ben de kim denk gelirse yiyorum ama özellikle böyle istemesi düşündürücü.Ben resmi kurumda çalışıyorum ben ve iki arkadaşım yemeğe gidecektik bunlardan biri erkek ve diğer arkadaşa söyleme baş başa gidelim diyor üstelik ikimiz de evliyiz iki evli arkadaşın baş başa yemek yemesi normal midir
Mutlaka cevabını verin. Deyin ki iş dışında görüşeceksek ailecek görüşelim eşlerimiz de gelsin. Eşimden ayrı vakit geçirmek istemiyorum diyebilirsiniz.Dışarda özel görüşmek istiyor bi de efendi biri bi anlam veremedim baş başa yemeğe gidelim birkaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?