İş arkadaşımın tuhaf davranışı

Nasıll bir romantizm Romantizmin kaçıncı seviyesi bu kimin kocaaaağsı buuuuu

Sesli güldüm en güzel yorum buydu ahahahaah

Çok iticisiniz. Sizinle aynı kurumda çalışsam selam vermem. O derece ağzından çıkanın nereye gittiğinden bi haber cümleler kurabiliyorsunuz...

Özetle kendinize çeki düzen verin ve bu tarz haddi aşan şakalar yapmayın insanlara

Ayrıca şaka samimi olunan insanlara yapılır. Önüne gelene yapılmaz

Gerektiğinde gece yarılarına kadar çalışan bir ekibiz, en yenimiz 2 yıldır bizle, "samimiyet"se samimiyizdir yani. Sözüm meclisten dışarı, böyle bir laf bizde ağır densizlik kabul edilirdi muhtemelen. "Kocamla romantik yemek - bir romantizm yaşatmıyorsunuz" iş yerine/ iş arkadaşına yakışan laflar değil.

Siz haksızsınız o da haksız gereksiz bir şaka olmuş

Gerçekten şaka yapmaya mı çalıştınız yoksa sürekli etrafına kocamla biz çok iyiyiz çok tatlıyız kimse bizden daha romantik olamaz imajı vermek için gereksiz şekillere giren birisi misiniz? Bu kadar uzattığınızda ikinci seçenek olma ihtimaliniz çok yükseliyor.

Konu sahibi konuya yapılan yorumları görünce kaçmış

mahjo devekuşu gibi kafayı kuma gömmek olmaz
Bizi de iş arkadaşı gibi tripli, espireden anlamayan tipler olarak düşündü muhtemelen yoksa kocammmm, romantizmmm vurgulu enfes şakalarinin hiçbir suçu yok.

Bizi de iş arkadaşı gibi tripli, espireden anlamayan tipler olarak düşündü muhtemelen yoksa kocammmm, romantizmmm vurgulu enfes şakalarinin hiçbir suçu yok.

Allahtan benim iş arkadaşım değil konu sahibi. O şakaya “görmemişin kocası olmuş” diye başlayan bir şakayla karşılık verebilirdim.

Şaka yollu gerçek olmuş sizin ki neden boyle bir şaka yapma gereği duydunuz ki arkadaş bekarmıydı 2 dir koca ve romantızm şakası yaptmıssınız 1 buçuk aylık bir zaman diliminde iş yerinde kimse bunun şaka mı gerçek mi olduğunu anlamaz haliyle tavır koyar.

İkinci kez “gelcek misiniz oraya bi romantizm yaşatmıyorsunuz” diye sormak nedir ya arkanızdan görmemişin bir kocası olmuş diye konuşmadılarsa ne olayım. Saçmalamışsınız kadına da antipatik geldiniz demek ki.

Gereksiz bir şaka olmuş sizinki. Ama börek konusunda haklısınız kendi baya alıngan biri olsa gerek. Siz de bundan sonra ona göre davranırsınız.

Allahtan benim iş arkadaşım değil konu sahibi. O şakaya “görmemişin kocası olmuş” diye başlayan bir şakayla karşılık verebilirdim.
İleri görüşlülüğe bakar mısın.... kaldı mı böyle kalbi temiz 3.gözü 6.hissi açık kadınlar.... tam da görmemiş koca koca diye bin konu açıyordu sevgili üyemiz konularını hatırlıyorum hatta boşamamak için direniyor inatla.

Çok saçma ve gereksiz bir "şaka" olmuş.

Hemen konu kurcalamaya gidiyoruz o zaman

Sevgili konu sahibi size tek verecegim tavsiye yerinizi bilmeniz ve en güzeli mesafeli olmanız. İş arkadası adı üstünde. Çay içtiginiz Ayşe veya Fatma degil. Ben çok rahatsız oluyorum el kol şakası veya argo konusmadan. İş etiğine uygun bulmuyorum. Ve nedense o tarz insanlar bana hep seviyesiz geliyor. Resmiyet olabilmeli bence. Yani bir de cok cok yenisiniz. Sorun daha cok sizde. Üzgünüm ama böyle devam ederseniz iş hayatınızda büyük sıkıntılar yasarsınız

karşı taraf haklı ..kadincagiz yemeğe gelmiş burnundan getirmissiniz , önüne de set cekmissiniz oraya gelmeyin diye. .küçük biryer ve belki oranın yemekleri güzel oluyor birtek ..napsin sen orda kocanla yemek yicen diye gelmesin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…