İş arkadaşımın tuhaf davranışı

hadi şakayı bir kez yaptınız daha da uzatmak niye
bana bir kez yapılsa hadi gülerim devam ettiririm de
her insanın kafasında türlü türlü sorunlar var

aynı esprinin devamını getirmek itici olmuş
birde abla bekarsa alınmış olabilir

Gereksiz muhabbet etmişsiniz ne gerek vardı daha yeni girdiğiniz işyerindeki kişilerle romantizm muhabbeti yapmaya ?

Bi bana saçma gelmemiş muhabbet şükür

G*t kadar ilçede ne başbaşa yemeği ne romantizmi zaten. Şakanız da yersiz olmuş, yetmez gibi de uzatmışsınız itici olmuş. Koca buldumcuğu musunuz hem?

Abartmayın isterseniz. En iyi Holdingte de çalıştım, şimdi kamudayım. Kek,kurabiye tarzı her zaman arkadaşlarimiz ikramlik getirir herkese dağıtırdı. Sizin kafanızda ki gibi gün yapılıyor imajı olmuyor. Çayın kahvenin yanina insanlar kurabiyesini yiyerek çalışıyor

Şakayı gereksiz uzatmışsınız, arkadaşınızın da rahatsız edici bir tavrı olmamış boşuna takılmayın.

Eşinize de bence en küçük şeyleri bile problem gibi yansıtmayın bir süre sonra sıkılıp dinlemek istemeyebilir.

Hıc sasırmadım, genelde bu tip adamların eslerı *kocammmmmmmm* diyor cunku.

Ilkı saka olur ıkıncısı laf sokma ambıyansımızı bozmayın abartma olmus bıraz hanı ılkınde saka yaptıgını dusunmus ıkıncıyı soyleyınce saka anlama sana laf sokuyorum gelmeyın der gıbı olmus. Kabuguna cekılme ama bılmedıgın ınsanlarada saka dozu ayarla bence

Buldumcuk gibi davranmışsınız. Eşinizi sadece öğle yemeğinde görüyorsunuz sanırım

Ortamda yeniymişsiniz ve daha insanları doğru düzgün tanımadan ve olaylara tepkisini bilmeden hareket etmişsiniz.Onlarda sizi tam tanımadıkları için abartılı şakanızı ciddiye almışlar olan bu.

Yanlış başlık. İş arkadaşıma olan garip davranışlarım yazmalıydın. Birincisi bu tür şakalar iş arkadaşına yapılmaz ikincisi bir kere yaptın madem ne uzatıyosun. Ben olsam banane senin romantizminden havan kime derdim yine iyi davranmış cevap vermemiş

Sizin şakalarınız da saçma olmuş. Ayrıca öğle yemeklerinde eşleriyle koşup bulunanlara da ayrı gıcık oluyorum. Akşam bütün gece evdesin bu saçma sapan öğle görüşmeleri de nedir? Bazıları öyle bir hâlde ki kainatta bir tek kendilerinde koca var

Gereksiz uzatmışsınız. Şaka bir kez olur. Fazlası kabak tadı verir ki her şaka da her yerde yapılmaz. Aynı konuya da ısrarla kocam kocam hiç olmamış. Hele ki iş yerinde. Kadın sosyal arkadaşınız değil çalışma arkadaşınız. Tepkisinde haklı. Yine de profesyonel davranmış. Ben olsam tepki bile vermez muhatap olmazdım bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…