İş arkadaşının amacı

Arkadaşınızın defterini karıştırmanız hiç doğru değil. Bundan müdürünüze, arkadaşınıza ya da başka birine bahsederseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Milletin ruh hastasi gibi kizla ilgili not almasi dogru, baska birsey icin deftere bakan kizin o notlari gorunce okumasi mi dogru degil???

Ayrica not tutmasi ajan vs oldugu icin degildir. Isle alakali degildir.
Kendisiyle sorunlari vardir. Baskalari hakkinda da not tutuyordur hatta.
Ilerde atilir zaten ordan...
Illa sacmaliklari patlak verir sonucta.

milletin özel defterleri karıştırılmaz bence.haklı iken haksız duruma düşürür bu durum adamı.akıllı davranmak gerek
Ona çok masum açıklaması var zaten konu sahibinin eşime de sordum net olsun diye telefonla görüşürken müşteriyle not alacaktım sayfa açıktı adımı görünce okudum desin sorun olmaz dedi.
Gitsin bir an önce de şikayet etsin dedi.
Konusu bu onun manyak dolu ortalık dedi ayrıca

inanın bu sorunun cevabını nerdeyse hayatım pahasına merak ediyorum.üst yönetim mi görevlendirdi yoksa kendi işgüzarlığı mı...amacı ne neyin peşinde...
evet işyerinde arkadaşlık olmaz.ama ekip arkadaşlığı diye belli çerçevede bir saygı ve ahlak olmalı en azından. adama hiçbir zararım yokken kalkıp böyle notlar tutması beni şok etti.
asla özelimi anlatmam sosyal medyadan eklemem de hiçbirini.ama görüyorsunuz arıyorlar bir şeyler işte..
yarın kendime yepisyeni bir defter alıyorum( cep şeklinde) yanımda getirip götürüyorum.herşeyi de yazıcam

sacmalamayin yahu.
Müdüre gidip notlarini gösterse millet güler.. zirt pirtla kavga ederken toskana güldü nedir? adam agir sacmaliyor...
siz isinizi iyi yaptiktan sonra kimse onu takmaz rahat olun

Şimdi ben suna takildim.Neden bu iki arkadaş sürekli sigara içmeye çıkıyorken siz mola kullanmıyorsunuz?
Sizin mola hakkınız yok mu ?
Onlar çıktığında sizde çıkın bence hakkınızı kullanın.

Bir de adam.agir psikopat gibi geldi bana dikkatli olun birim falan değiştirin gerekirse.

Iste bu tavrı da aleyhinize kullanır işi ben öğrettim.hicbir şey bilmiyordu diye.
Bence böyle davranmayı bırakın .

Ayrica not tutmasi ajan vs oldugu icin degildir. Isle alakali degildir.
Kendisiyle sorunlari vardir. Baskalari hakkinda da not tutuyordur hatta.
Ilerde atilir zaten ordan...
Illa sacmaliklari patlak verir sonucta.

kendisi 3 yıldır orada ve herkesle muhabbeti var bi şekilde tutunmuş.
öbür arkadaş gireli 1 yıl olmuş acaba onunla ilgili de not almış mıdır zamanında bilemem.. dediğim gibi kendisi baskın ve birimin sahibi gibi davranıyor.yeni gelen kişiyi gözlemlemek için bile olsa bu yapılan çok rahatsız edici

Belki de aşırı alıngan ve Obsesif kompulsif bozukluk vardır. Hani birisi gülünce bana mı güldü
niye güldü benimle alay mı etti gibi takıntıları olabilir. Gülmesen bile garip bir şekilde o öyle algılamış olabilir rahatsızlığı nedeniyle..Çok şahsi o yazdığı cümle..
Gülümsesen ne olacak ayrıca neden bunu deftere not edip bir de çerçeve içine almış belli ki kendince bir yorum yapmış ve kafasına takmış. İlginç yani..
Başkaları hakkında bir şeyler gördünüz mü peki? Eğer okb olsa herkese karşı olur ama sadece sizle ilgili
yazmışsa size karşı bir takıntısı olmalı..

Eger bu kisi sizinle olur da tartismaya girerse gizlice ses kaydi yapin ama kimse bilmesin kimseyle de paylasmayin. Sadece ilerde olur ya, tabi kimse olmasini istemez de, mobing davasi falan olursa onun icin. Yoksa biliyorsunuz ses kaydi aslinda yasak ama ispatlanamaz durumlarda mobing gibi se
Siz ekip ruhu demissiniz de karsinizdaki ruh hastasi bireysel takiliyor. Anladigim kadariyla ekip ruhu falan yok o birimde, kasmayin o yuzden.

Sizinle ilgili bu şekilde not falan alamaz nokta
Siz de defter alıp ben de onun hakkında yazacağım demişsiniz sakın haklıyken neden haksız dıruma düşeceksiniz ki.

çünkü birimde 3 kişiyiz ve boş kalmaması gerekiyor telefonlar geliyor çünkü müşteriden. ben cıksam yalnız cıkmam gerekecek. ikisinin arası iyi bu arada, kız olan sanırım fatihe yalakalık olsun diye devamlı onunla yemeğe ve molaya gidiyor.

Bu kisiye benzerlikte biri var calistgim yerde. Oda müdürlere gelip götürür laflari. Herkesle muhabbeti de iyidir.
Ama zamanla gördüm ki kimse ondan haz etmiyormus aslinda. Müdürler bile cikisir ona arada ama yine piskinlik yapar. Yani sizde herkesle arasi iyi gibi göründügüne bakmayin.
Patronlarda kendince gözlem yapiyorlar öyle birinin lafiyla birseycikler olmaz rahat olun. Ki salak biriymis zaten..olayi kisisellestirmis hahaha. Yani böyle salak birinin sizi isten attirabilecegini hic beklemem.
Yaza dursun kösede...önemli olan ordaki topyekün izleminiz. Yani öteki is arkadaslariyla sorununuz yoksa ve isinizi iyi yapiyorsaniz bir kisinin lafina kimse bakmaz.

valla başkaları hakkında o tarz bişeyini görmedim.sadece gördüğüm bir konuda bir fikri varsa,konu ne olursa olsun onu kabul ettirene kadar karşı tarafla diyalog halinde olması.yeri gelince şirket içerisinde şirketi yüksek sesle eleştirmesi (bu böyle olmaması gerekir, burası bu konuda yanlış yapıyor vb.), bir rahatlık ve özgüven var ciddi anlamda.milletle de arası iyi hatta birim yöneticilerinden birinin kankası.
siz böyle yazınca da korktum valla

Sizinle ilgili bu şekilde not falan alamaz nokta
Siz de defter alıp ben de onun hakkında yazacağım demişsiniz sakın haklıyken neden haksız dıruma düşeceksiniz ki.

amacım tamamen onun yaptıklarını unutmamak.bana 6 ya kadar çıkmayıp burayı boş bırakmamamız lazım deyip 6 a 10 kala çıkan bir tip ayrıca.yazdıkca sinir oluyorum

gerginlikten omurgam düğüm düğüm oldu, yazdıklarınız biraz biraz rahatlatıyor beni.
inanın ben de orda eski olsam sallamıcam ama milletle arası iyi ve de ben merkezde yeni oldugum için korkuyorum amacının ne oldugunu bilmiyorum.müdürümüzde politik asla duygularını düşündüklerini belli etmez

Sadece tartismalardan uzak durun. Hakkinizdaki bilgileri size karsi kullanabilir tabiki. Sizin hakkinizda kötü izlenim yaratmak isteyebilir.
Bana da yapildi. He öylemi diye gectim.
Ilk zaman benden bilmedigim nedenlerle haz etmeyen her is arkadasim simdi sever beni. Yani yolunuzdan sasmayin.
Isinizi yapin cikin. Small talk dan öte gecmeyin. Zamanla kimin nasil oldugu anlasiliyor zaten. Yani kisaca sikinti yok etliye sütlüye karismayip isini yaptiktan sonra.
Kimseyle didismezseniz isinizi yaparsaniz kim ne yapabilir diyebilir ki zaten? Korkmayin aynen devam edin eskisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…