İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

O hıyara da çanak tutan sana da birşey derdim de banlanmama degmezsiniz. .yalnız şimdi yazacaklarimdan sonra banlanabilirim :) sen nasıl bir kadınsın ki hemcinsini değil de arkadaşın olan kocasını savunuyorsun? Ne demek heyecanı bitmiş ? Bosansin, evlenmek kadar boşanmak da normal .. yalnız ,giderken karısının yikadigi o donu da totosundan çıkarıp bıraksın .mahkemede kadın zaten alacak ,mahcup olmasın adamcik. .

Fake değil. Eşine karşı suçluluğunu pişmanlığını hiç dile getirmedi . Bu yüzden belirtmedim
Fake olmama ihtimaline karşı şunu söyleyebilirim ; eğer sizin oturmuş bir karakteriniz varsa yani iyi bir insansanız gerekli kişileri bilgilendirirsiniz ( eşi ve iş arkadaşı) yoksa o adi adamdan hic bir farkınız yok .

Tek takildigim cumle is arkadasina karsi mahcup hissetmis olmasi. Ben sizin yorumlarinizi da gormek isterdim. Hem ne yapacakmis ki bizden gelecek yorumlari? Bildigini okumus zaten. Siz de boylesine birine hala arkadasim diyor musunuz?...

Ben ona seni o sitede taşlarlar dedim. Kendisi yazmamı istedi. Belki de kendine gelmesi için hakarete uğraması gerekiyor

Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.

karısına gidip ne halt yediğini anlatacak.
eğer kızla devam etmek istiyorsa karısına haklarını verip boşanacaklar.
eğer eşiyle devam etmek istiyorsa kızdan ayrılıp eşini ikna etmenin yoluna bakacak.

Evli ve çocuk var... ve suçluluk hissettiği kişi eşi değil,iş arkadaşı.. Heytt bee ne delikanlı adammış , iş arkadaşının eski sevgilisi dahi olsa yan gözle bakmayı zul saymış bravo(!)

Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.
Dalga mı geçiyorsunuz. Yahu bize ne adamın uçkurundan.
Peki siz neden dert ettiniz. Ne saçma bir konu.
Sırf yazmış olmak için yazıyorsunuz.

Tek takildigim cumle is arkadasina karsi mahcup hissetmis olmasi. Ben sizin yorumlarinizi da gormek isterdim. Hem ne yapacakmis ki bizden gelecek yorumlari? Bildigini okumus zaten. Siz de boylesine birine hala arkadasim diyor musunuz?...
Yanlış yolda olduğunu söyledim.. eşiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Gönül eğlendiriyorsun dedim. Bozuldu darıldı bana. İş arkadaşı hala kızı seviyormuş , bu yüzden mahcupmuş.

Bunu atlamisim
Ben boyle bir adam olmayan kisiyle 1 dk bile sürdürmezdim arkadasligimi
Yarin da bana asılmayacagini nerden bilirim
EŞINDEN DE VAZGECEMIYORMUS bak bak

tek mahçup olduğu iş arkadaşı mı? Ss al bu yorumu.
Ulan şerefsiz madem heyecanın bitti adam gibi karını karşına boşan sonra istediğini yap inşallah kadın öğrenir donuna kadar alır senin insanda biraz onur gurur şeref olacak ki kimseyi böyle arkadan vurmasın

Haha son cümleye koptum
Sorma nasıl da möhüm karakter dmi ama
Hiç ya.. Acayip sinirlendim adamı görsem geberticem bana noluyosa

Bide yüzüne bakmaması gerekirken kendine dert edinip arkadaşım arkadaşım diye buraya konusunu açıp akıl isteyen de bir üye var. Bir kadın böyle olamaz ya. Ailedendir atamazsın açarsın hadi de bu nedir bu nasıl bi rahatlıktır ya..

Ss aldım okutacağım. Aklı başına gelsin biraz

Yanlış yolda olduğunu söyledim.. eşiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Gönül eğlendiriyorsun dedim. Bozuldu darıldı bana. İş arkadaşı hala kızı seviyormuş , bu yüzden mahcupmuş.
Yahu eşine karşı niye mahcup değil ben oraya takıldım
Bide konu sahibi böyle aldatmali konuda sende çok taş yersin demedi deme

Whatsapptan konusuyorlarken is arkadasina mahcup hissediyor ha.. Esine ve yeni dogmus bebegine mahcup hissetmiyor mu?? Heyecanini kaybetmismis. Ne kadar surecek o yeni kizla heyecan acaba. O kiz da bunlari bilerek nasil yaziyor. Bunlar nasil hayatlar. Esine,is arkadasina ve o masum cana uzuldum bu hikayede. Adamin kendini tokatlayip kendine gelmesini öneririm ekseriyetle!!

Adam iş arkadaşına mahcup hissediyor ama karısına bişe hissetmiyor ne rahat! Sizde kadınsınız buraya yazma gereği bile duymadan siz ona cevabını verebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…