- Konu Sahibi incognitoyum
-
Tam da istekleri dikkate alınacak bir kişilik. Diygilirimi ingil ilimiyirim...Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.
İş arkadaşı hala bu kızı seviyormuş çünküİş arkadaşlarına neden mahcup onuda anlamış değilim tabi ogrenseler yüzüne bakmayacaklar
Fake olmama ihtimaline karşı şunu söyleyebilirim ; eğer sizin oturmuş bir karakteriniz varsa yani iyi bir insansanız gerekli kişileri bilgilendirirsiniz ( eşi ve iş arkadaşı) yoksa o adi adamdan hic bir farkınız yok .Fake değil. Eşine karşı suçluluğunu pişmanlığını hiç dile getirmedi . Bu yüzden belirtmedim
Ben ona seni o sitede taşlarlar dedim. Kendisi yazmamı istedi. Belki de kendine gelmesi için hakarete uğraması gerekiyorBen size de anlam veremedim. Buradan kimse "Ah ne yazik tabi ki aşkını yaşasın. İnsan sevdikten sonra gerisinin ne önemi var." demez. Çok ayıp gercekten. Bir de ne yapsam tüh iş arkadaşıma karşı mahcubum mu diyor yani. Evde karısı çocugu varken. Neyse daha fazla devam edemeyeceğim bu konuya çok sinirlendim.
Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.
Tam da istekleri dikkate alınacak bir kişilik. Diygilirimi ingil ilimiyirim...
Dalga mı geçiyorsunuz. Yahu bize ne adamın uçkurundan.Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.
Yanlış yolda olduğunu söyledim.. eşiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Gönül eğlendiriyorsun dedim. Bozuldu darıldı bana. İş arkadaşı hala kızı seviyormuş , bu yüzden mahcupmuş.Tek takildigim cumle is arkadasina karsi mahcup hissetmis olmasi. Ben sizin yorumlarinizi da gormek isterdim. Hem ne yapacakmis ki bizden gelecek yorumlari? Bildigini okumus zaten. Siz de boylesine birine hala arkadasim diyor musunuz?...
Bunu atlamisimTek takildigim cumle is arkadasina karsi mahcup hissetmis olmasi. Ben sizin yorumlarinizi da gormek isterdim. Hem ne yapacakmis ki bizden gelecek yorumlari? Bildigini okumus zaten. Siz de boylesine birine hala arkadasim diyor musunuz?...
tek mahçup olduğu iş arkadaşı mı? Ss al bu yorumu.Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.
Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Hiç ya.. Acayip sinirlendim adamı görsem geberticem bana noluyosaHaha son cümleye koptum
Sorma nasıl da möhüm karakter dmi ama
Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.
Ss aldım okutacağım. Aklı başına gelsin biraztek mahçup olduğu iş arkadaşı mı? Ss al bu yorumu.
Ulan şerefsiz madem heyecanın bitti adam gibi karını karşına boşan sonra istediğini yap inşallah kadın öğrenir donuna kadar alır senin insanda biraz onur gurur şeref olacak ki kimseyi böyle arkadan vurmasın
Yahu eşine karşı niye mahcup değil ben oraya takıldımYanlış yolda olduğunu söyledim.. eşiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Gönül eğlendiriyorsun dedim. Bozuldu darıldı bana. İş arkadaşı hala kızı seviyormuş , bu yüzden mahcupmuş.
Yanımda değil ki . Evinde eşiyledir. Şifremi vermek istemediğim için. Ekran alıntısı yapıp yollayacağımKlavyeyi ona versenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?