- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi incognitoyum
-
O zaman o arkadaşına söyle adam olsun adam gibi karısının karşısına çıkıp ben başkasına aşık oldum boşanmak istiyorum desin. Karısı zaten sonra ne yapacağımı bilir. Sizin buraya bir kadın olarak bu soruyu sormanız bile yanlış. Ne adamlar varya .
Onlarada kadın demeye dilimiz varmıyor değil mi. Mendil tutan cinslerden. Tövbe ya. Beş para etmez insanlar topluluğu. Karısı umarım öğrenirde kurtulur ondan. En çok zoruma gidende arkadaşına mahcupluğunu düşünüyor cibiliyetsiz.Ne adamlar(demeye dilim varmiyor) var...
Bide böyle karakter yoksunlarını arkadaş olarak gören ne kadınlar var..
Sana sonuna kadar katılıyorum. İlk mesajdan beri sinirim tepeme zıpladı ya.Ya sen zeka özürlü müsün? Oraya gelmeden bitse ne bitmese ne olan olmuş senin anladığın bu mu yazdığım şeyden ya! Umarım senin sevgilin kocan neyin varsa aynısını yapar ama buluşmadan bırakır bu işi nede olsa sadece WhatsApp görüşmesi hiç sorun değil senin için midesiz
hu ben normal olarak bakmıyorum olaya. Defalarca söyledim yanlış yapıyorsun diye. Eşine yazık. Kadına nasıl üzülüyorum haberiniz var mı? Ben erkek arkadaşımdan başka kadınlarla konuşuyor diye ayrıldım. Bilmeden beddua yağdırdınız. Allah kimseye yaşatmasın. Ne kadar zor ve hazmedilmesi güç birşey ben çok iyi biliyorumYa sen zeka özürlü müsün? Oraya gelmeden bitse ne bitmese ne olan olmuş senin anladığın bu mu yazdığım şeyden ya! Umarım senin sevgilin kocan neyin varsa aynısını yapar ama buluşmadan bırakır bu işi nede olsa sadece WhatsApp görüşmesi hiç sorun değil senin için midesiz
Yüz yüze hiç görüşmemişlermi???Bizde yedikYüzyüze hiç görüşmemişler. O boyutta değiller. O noktaya gelmeden bitirir inşallah
Onlarada kadın demeye dilimiz varmıyor değil mi. Mendil tutan cinslerden. Tövbe ya. Beş para etmez insanlar topluluğu. Karısı umarım öğrenirde kurtulur ondan. En çok zoruma gidende arkadaşına mahcupluğunu düşünüyor cibiliyetsiz.
Haklısınız. Allahım o kadına ve bebeğine acısında herifin yüzünü göstersin onaIşte konu açan zaten bunu düşünebilecek kabiliyette olsaydı hemcinsine ve o bebeğe şerefsizin yaptığı gibi ihanet etmez kadına anlatır kadın da o ya..sak 'in kıçına tekmeyi basardı hey gidi
Ya konuşma madem adamla!!! Git karısına anlat. Nasıl bi mantık süzgecin var senin???Ya
hu ben normal olarak bakmıyorum olaya. Defalarca söyledim yanlış yapıyorsun diye. Eşine yazık. Kadına nasıl üzülüyorum haberiniz var mı? Ben erkek arkadaşımdan başka kadınlarla konuşuyor diye ayrıldım. Bilmeden beddua yağdırdınız. Allah kimseye yaşatmasın. Ne kadar zor ve hazmedilmesi güç birşey ben çok iyi biliyorum
Kadın eşini çok seviyor ben bunu ona anlatamamIşte konu açan zaten bunu düşünebilecek kabiliyette olsaydı hemcinsine ve o bebeğe şerefsizin yaptığı gibi ihanet etmez kadına anlatır kadın da o ya..sak 'in kıçına tekmeyi basardı hey gidi
Ya konuşma madem adamla!!! Git karısına anlat. Nasıl bi mantık süzgecin var senin???
Ona oluturken bu konuyu senin hakkında yazılanları da mı okutucan?
Arkadaşına bakarak sana kim olduğunu söyleyebilirim şu an duymaya hazır mısın?
Gemileri yaktım banlanırsam banlanırım.
Ya
hu ben normal olarak bakmıyorum olaya. Defalarca söyledim yanlış yapıyorsun diye. Eşine yazık. Kadına nasıl üzülüyorum haberiniz var mı? Ben erkek arkadaşımdan başka kadınlarla konuşuyor diye ayrıldım. Bilmeden beddua yağdırdınız. Allah kimseye yaşatmasın. Ne kadar zor ve hazmedilmesi güç birşey ben çok iyi biliyorum
Iste en cok da bu yuzden anlatmak zorundasinizKadın eşini çok seviyor ben bunu ona anlatamam
Böyle birşey yapacak bir insan değildi o.Ya konuşma madem adamla!!! Git karısına anlat. Nasıl bi mantık süzgecin var senin???
Ona okuturken bu konuyu senin hakkında yazılanları da mı okutucan?
Böyle bir pez*venk olduğunu bilse sevecek mi ??Kadın eşini çok seviyor ben bunu ona anlatamam
Delimisin be nasıl anlatamam anlattıklarını duyunca nefrete dönüşecek zaten sevgi mevgi hakgetireKadın eşini çok seviyor ben bunu ona anlatamam
Karısına nasıl anlatsın ki? Konuyu açan şahıs muhtemelen ikinci kadın olan şahıs. Hangi erkek "ben karımı aldatıyorum. Kk'da bir konu aç bakalım oradaki kadınlar ne diyecek? " diye konu açmasını ister ki? Erkekler böyle durumları erkek arkadaşlarıyla konuşurlar. Bunu bir bayan arkadaşa anlatmak öyle kolay değil.Ya konuşma madem adamla!!! Git karısına anlat. Nasıl bi mantık süzgecin var senin???
Ona okuturken bu konuyu senin hakkında yazılanları da mı okutucan?
Ben kimsenin yuvasını yıkamamIste en cok da bu yuzden anlatmak zorundasiniz
Sevdigi esinin bir karaktersiz,serefsiz,haysiyetsiz,uckur düskünü oldugunu bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?