İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Ne adamlar(demeye dilim varmiyor) var...
Bide böyle karakter yoksunlarını arkadaş olarak gören ne kadınlar var..

Ne adamlar(demeye dilim varmiyor) var...
Bide böyle karakter yoksunlarını arkadaş olarak gören ne kadınlar var..
Onlarada kadın demeye dilimiz varmıyor değil mi. Mendil tutan cinslerden. Tövbe ya. Beş para etmez insanlar topluluğu. Karısı umarım öğrenirde kurtulur ondan. En çok zoruma gidende arkadaşına mahcupluğunu düşünüyor cibiliyetsiz.

Sana sonuna kadar katılıyorum. İlk mesajdan beri sinirim tepeme zıpladı ya.
Erkek ya bu konuyu açan. Böyle bi kadın yok ya. Ya da midesiz geniş bişey ben bi ad koyamıyorum.

Mune mune bir kuş konmuştu.. Gel beni al Mune . Mune beni al bu nedir ya !!!

Ya
hu ben normal olarak bakmıyorum olaya. Defalarca söyledim yanlış yapıyorsun diye. Eşine yazık. Kadına nasıl üzülüyorum haberiniz var mı? Ben erkek arkadaşımdan başka kadınlarla konuşuyor diye ayrıldım. Bilmeden beddua yağdırdınız. Allah kimseye yaşatmasın. Ne kadar zor ve hazmedilmesi güç birşey ben çok iyi biliyorum

Arkadasiniz heyecan ariyor.
Belki cocuklari olduktan sonra esinden yeterince ilgi göremedegini düsünüp kendini uzaklastirmis olabilir. Otursun esiyle gecirdigi güzel günleri hatirlayip dursun. Cocugunun ihtiyaclariyla ugrassin.
Yazistigi kiza heyecanini kaybedince nolcak onu düsünsün.
Bu isler heyecan kalmadi aman bilmem ne ile olmuyor.

Işte konu açan zaten bunu düşünebilecek kabiliyette olsaydı hemcinsine ve o bebeğe şerefsizin yaptığı gibi ihanet etmez kadına anlatır kadın da o ya..sak 'in kıçına tekmeyi basardı hey gidi

Işte konu açan zaten bunu düşünebilecek kabiliyette olsaydı hemcinsine ve o bebeğe şerefsizin yaptığı gibi ihanet etmez kadına anlatır kadın da o ya..sak 'in kıçına tekmeyi basardı hey gidi
Haklısınız. Allahım o kadına ve bebeğine acısında herifin yüzünü göstersin ona

Ya konuşma madem adamla!!! Git karısına anlat. Nasıl bi mantık süzgecin var senin???
Ona okuturken bu konuyu senin hakkında yazılanları da mı okutucan?
Arkadaşına bakarak sana kim olduğunu söyleyebilirim şu an duymaya hazır mısın?
Gemileri yaktım banlanırsam banlanırım.

Kadın eşini çok seviyor ben bunu ona anlatamam

Kız dur boşver değmez ya
Diyorum da ağız dolusu küfür edesim var

Fazla sakinsin. Ayni seyi yasamis bir kadin olsaydin o is arkadasina ya erkek olup evliligini bitirip istedigini yapmasini ya da bu ihaneti kesip yoluna bakmasini soyler, arkadasligini keser, buralarda konu bile acmazdin. Ya da baslik soyle olurdu: is arkadasim serefsizi karisini israrla aldatiyor, ne yapmaliyim??

Ayni seyi yasamis olsaydin inan bana boyle olurdu...

Pislik. Karın sana ne emekler vermiştir be. Sana evlat vermiş evlat. Nankör!
O konuştugun kız eski sevgilisinin arkadaşıyla konuşan kız ondan hayır mı gelir? Düşün işte kalitesini. Onunla evlen senin abine kardeşine de aynısını yapar.
Hele sen?!! Karısını aldatan insan! Nankörlüğün en büyük örneği?
Aynısını inşallah karın da sana yapar. Beter olun ikinizde. Yüzsüzler. Karını sevmiyosan boşan. Her ay nafakanı öde. Eşin de aşık olur o heyecanları mutluluğu yaşamaya hakkı var. Seni mi çeksin. Kurtulsun senden. Sende o zaman naparsan yap.
Evde karın ütünü bulaşığını yapsım göndersin sen elin kızlarıyla konuş oldu canım.

Böyle birşey yapacak bir insan değildi o.
Ben eşine anlatamam bu durumu. Kadın kocasını çok seviyor. Kimsenin yuvasını yıkamam ben

Karısına nasıl anlatsın ki? Konuyu açan şahıs muhtemelen ikinci kadın olan şahıs. Hangi erkek "ben karımı aldatıyorum. Kk'da bir konu aç bakalım oradaki kadınlar ne diyecek? " diye konu açmasını ister ki? Erkekler böyle durumları erkek arkadaşlarıyla konuşurlar. Bunu bir bayan arkadaşa anlatmak öyle kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…