- 31 Aralık 2008
- 1.460
- 1.622
- 658
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Yanlış yolda olduğunu söyledim.. eşiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Gönül eğlendiriyorsun dedim. Bozuldu darıldı bana. İş arkadaşı hala kızı seviyormuş , bu yüzden mahcupmuş.
Vermediğimi bereden biliyorsunuz ? Kaç kere konuştum yanlış yapıyorsun diye.Adam iş arkadaşına mahcup hissediyor ama karısına bişe hissetmiyor ne rahat! Sizde kadınsınız buraya yazma gereği bile duymadan siz ona cevabını verebilirdiniz.
Ver ver.. Şişş sen gel hele gel bişi dicez kekoKlavyeyi ona versenize
Hiç ya.. Acayip sinirlendim adamı görsem geberticem bana noluyosa
Bide yüzüne bakmaması gerekirken kendine dert edinip arkadaşım arkadaşım diye buraya konusunu açıp akıl isteyen de bir üye var. Bir kadın böyle olamaz ya. Ailedendir atamazsın açarsın hadi de bu nedir bu nasıl bi rahatlıktır ya..
Kendin de oku seninki de başına gelsin eğer bir haksızlığa müdahale etmiyorsanız aynı şeyi yapmış kadar oluyorsunuz! ! ! Öyle yapma etme demekle olmaz dk da arkadaşlığını kesip karısına söylemen lazım o adam o kadının yıkadığı ütülediği şeylerle o kızın yanına gidiyor, o kadına dokunduğu ellerle oğlunu seviyor sendeki de ne vicdan be!!! İlk defa ban yediğime hiç üzülmeyeceğim.Ss aldım okuyacağım. Aklı başına gelsin biraz
tek mahçup olduğu iş arkadaşı mı? Ss al bu yorumu.
Ulan şerefsiz madem heyecanın bitti adam gibi karını karşına boşan sonra istediğini yap inşallah kadın öğrenir donuna kadar alır senin insanda biraz onur gurur şeref olacak ki kimseyi böyle arkadan vurmasın
Ben razıyım taş yemeye. Yeterki çoğu ona isabet etsin. Benim konuşmaktan dilimde tüy bittiYahu eşine karşı niye mahcup değil ben oraya takıldım
Bide konu sahibi böyle aldatmali konuda sende çok taş yersin demedi deme
Yürü bee!!Kendin de oku seninki de başına gelsin eğer bir haksızlığa müdahale etmiyorsanız aynı şeyi yapmış kadar oluyorsunuz! ! ! Öyle yapma etme demekle olmaz dk da arkadaşlığını kesip karısına söylemen lazım o adam o kadının yıkadığı ütülediği şeylerle o kızın yanına gidiyor, o kadına dokunduğu ellerle oğlunu seviyor sendeki de ne vicdan be!!! İlk defa ban yediğime hiç üzülmeyeceğim.
O zaman o arkadaşına söyle adam olsun adam gibi karısının karşısına çıkıp ben başkasına aşık oldum boşanmak istiyorum desin. Karısı zaten sonra ne yapacağımı bilir. Sizin buraya bir kadın olarak bu soruyu sormanız bile yanlış. Ne adamlar varya .Vermediğimi bereden biliyorsunuz ? Kaç kere konuştum yanlış yapıyorsun diye.
Yüzyüze hiç görüşmemişler. O boyutta değiller. O noktaya gelmeden bitirir inşallahKendin de oku seninki de başına gelsin eğer bir haksızlığa müdahale etmiyorsanız aynı şeyi yapmış kadar oluyorsunuz! ! ! Öyle yapma etme demekle olmaz dk da arkadaşlığını kesip karısına söylemen lazım o adam o kadının yıkadığı ütülediği şeylerle o kızın yanına gidiyor, o kadına dokunduğu ellerle oğlunu seviyor sendeki de ne vicdan be!!! İlk defa ban yediğime hiç üzülmeyeceğim.
Ya sen zeka özürlü müsün? Oraya gelmeden bitse ne bitmese ne olan olmuş senin anladığın bu mu yazdığım şeyden ya! Umarım senin sevgilin kocan neyin varsa aynısını yapar ama buluşmadan bırakır bu işi nede olsa sadece WhatsApp görüşmesi hiç sorun değil senin için midesizYüzyüze hiç görüşmemişler. O boyutta değiller. O noktaya gelmeden bitirir inşallah
Yanında değilmi ???Yanımda değil ki . Evinde eşiyledir. Şifremi vermek istemediğim için. Ekran alıntısı yapıp yollayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?