- 11 Temmuz 2015
- 89
- 28
- 18
- 38
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Ekran alıntısı yaptım okutacağım tabi ki de!Okutmaz bu konuyu açabiliyorsa aynı mideye sahiptir..
Ben olacağım da ne konu açması o şerefsizin.....
Anladın sen
Okutacağım.Ay o okutamaz ki böyle bir şeyi. Üzülür arkadaşı. Çok bitkin ve üzgün zaten şu an konu sahibi. Nasıl yapabilir böyle bişeyi..
Kızı tanıyo musunuzOkutacağım.
Yanına iyice sokul okuturken. Duygularını kontrol edemediği zamanlarda destek olmak lazım arkadaşlara.. AnladınOkutacağım.
OkutacağımOkutmaz bu konuyu açabiliyorsa aynı mideye sahiptir..
Ben olacağım da ne konu açması o şerefsizin.....
Anladın sen
evet tanımaz olsaydımKızı tanıyo musunuz
Siz değilsiniz değil mi emin miyizOk
evet tanımaz olsaydım(
Terbiyesiz herif nasıl yapar bunu iş arkadaşınaSelam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.
Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Konuya o kadar bilenmişim ki. Çok naif geldi mesaj okuduğum gibi gülümsedimTerbiyesiz herif nasıl yapar bunu iş arkadaşına
Şüphe etmekte haklısınız ama ben değilimSiz değilsiniz değil mi emin miyiz
Lütfen bu mesajı mutlaka ekran görüntüsü al ve at o arkadaşına !!O iş arkadaşının suratına mahçup olup bakamıyacağına kadar bebeğinin ve eşinin yüzüne bakarken mahçup olsun lütfen!!Sen de onun bu çaresizliğine derman arıyorsun yaa yazık ya kadın kadının düşmanı olmuş.Oturda arkadaşına de ki önce karına çocuğuna yapma bunu gittiğin yol değil de kendine getir silkele onu bi!Yazık ya karsına heyacanı bitmiş miş yarın ona da heyacanı geçer başkasını bulur!Maymun iştahlı kimse kimsenin piyonu değil.Bunla heyecan bitti hemen yenisi gelsin ne alaaa memleket!Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.
Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Kız ne diyo bu konuda hiç utanması yok muŞüphe etmekte haklısınız ama ben değilim
Utanma ne arar laa 2.avrattaKız ne diyo bu konuda hiç utanması yok mu
Doğru benimki de soru işteUtanma ne arar laa 2.avratta
Terbiyesiz herif nasıl yapar bunu iş arkadaşına
Adam okumuştur çoktaann..Doğru benimki de soru işte
Bakalım yorumlarımızı okuyunca adam utanacak mı
Mesela?Ben görüşmedim kendisiyle, kötü şeyler olabilir
Adam okumuştur çoktaann..
Bu konu hiç gerçekçi değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?