İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Is arkdasina mahcup olcagina yaptigi icin karisindan cocugundan utansin... Madem baskasiyla goruscek bosansin esinden..

Kizlar bir seyleri atladik sanirim biz... yada ben sadece Adam kac derece s..siz oldugunu... adam karisini aldatmaya yelteniyor.. o yetmiyormus gibi erkek arkadasini sirtindan bicakliyor.. hiccc bunlar yetmiyormus gibi birde UTANMADAN bizlerden fikir almak istiyor... Neyin pesinde farkeden varsa biri aciklasin lutfen ...

Ben adamın ne mal olduğunu anladım da. Burdaki konunun neden açıldığını hala anlayamadım

Evet böyle pişkinlere ipnelere yer yok burada ve hiç bir yerde şerefimle banlanmaya hazırım

Söyle boşansın eşinden. Böyle ahlaksızlık olmaz. İnşallah bedelini acı bir şekilde öder.

Ooooo hanımefendiler, taşlayacak konu bulmuşsunuz, incilerinizi sıralıyorsunuz.
Hayırsever arkadaşlardan kötü içerik raporu bekliyorum, ne kadar hakaret, küfür, üslupsuz yorum varsa lütfen şikayet et butonuna basarak bildiriniz.

Az once bir arkadas yazmisti.. konu uydurma fake diye.. sanirim biz de keklendik.. ya erkek yazdi bunu yada konu acan arkadasin cani SIKILDI ...THE END ... uyanik arkadaslar varsa konu acsin gelelim konu acilsin ..havadan sudan konusalim daha iyi ...

Konu sahibesi,
arkadaşınıza gelince benim öyle bir arkadaşım olsa ona yol göstermek için konu açmayı bırakın, suratına bakmam, bugün iş arkadaşının eski sevgilisine aşık olan yarın bana da sana aşığım demeye başlar, böyle adamlara kundakta bebe teslim etmem, o kadar haz etmem kendilerinden çünkü bizim de vardı böyle bir arkadaşımız, evliydi, 3,5 yaşında da oğlu vardı, karısını da tanıyorum ayrıca, sevgilisini bizim yanımıza getirmeye kalktı, ağzından girdim burnundan çıktım, beni gördüklerinde o sevgilisi olacak şahıs nasıl kaçacağını bilemiyordu, arabayla geçiyorlarsa görmeyeyim diye adamın kucağına kapaklanıyordu, ben öyle arkadaşın canına okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…