- Konu Sahibi incognitoyum
-
Okutacagina inanalim bariDoğru benimki de soru işte
Bakalım yorumlarımızı okuyunca adam utanacak mı
Kız ne diyo bu konuda hiç utanması yok mu
adam eşiyle evinde yahu. Pazartesi sabah atacağım ekran alıntılarınıBoşa mi banlanacagiz yani
Şu an yazdığımdan haberi yok. Evindedir eşiyle ama okutacağım kesinlikleOkutacagina inanalim bari
Eger konu sahibinin burda üye oldugunu biliyorsa zaten ziyaretcilerden biri o dur kesin okuyordur
bu konuya mal olan ş**siz gibi buraya akıl almaya gelen tüm haysiyetsizler ve onlara çanak tutan midesizler için gerekli olan her şeyi söylediğimiz için banlanıcaz.Boşa mi banlanacagiz yani
Ben adamın ne mal olduğunu anladım da. Burdaki konunun neden açıldığını hala anlayamadımKizlar bir seyleri atladik sanirim biz... yada ben sadeceAdam kac derece s..siz oldugunu... adam karisini aldatmaya yelteniyor.. o yetmiyormus gibi erkek arkadasini sirtindan bicakliyor.. hiccc bunlar yetmiyormus gibi birde UTANMADAN bizlerden fikir almak istiyor... Neyin pesinde farkeden varsa biri aciklasin lutfen ...
bu konuya mal olan ş**siz gibi buraya akıl almaya gelen tüm haysiyetsizler ve onlara çanak tutan midesizler için gerekli olan her şeyi söylediğimiz için banlanıcaz.
Şanlı şerefli banımı yerim. Arkamdan bayrak açın
Öyle bir insan değildi.. niye böyle oldu bilmiyorumBöyle bir arkadasin olmasi seni hic dusundurdu mu?
Hayir yani ben böyle biriyle asla muhatap olmam! Bana da kimse karimi aldatiyorum diye yayila yayila anlatamaz!
Ben ona gereken cevabı verdim çoktan!. Çok güzel bir ailen var, eşinle ilgilen ve bu kızı bırak dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?