- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Ortada yuva mi var? Ben göremiyorum daBöyle birşey yapacak bir insan değildi o.
Ben eşine anlatamam bu durumu. Kadın kocasını çok seviyor. Kimsenin yuvasını yıkamam ben
Bilmeden yorum yapıyorsunuz.Karısına nasıl anlatsın ki? Konuyu açan şahıs muhtemelen ikinci kadın olan şahıs. Hangi erkek "ben karımı aldatıyorum. Kk'da bir konu aç bakalım oradaki kadınlar ne diyecek? " diye konu açmasını ister ki? Erkekler böyle durumları erkek arkadaşlarıyla konuşurlar. Bunu bir bayan arkadaşa anlatmak öyle kolay değil.
Siz o evli adamin sevgilisimisiniz??Ben kimsenin yuvasını yıkamam((
Ya sen erkeksin ya da gerizekalının en önde gidenisin.Böyle birşey yapacak bir insan değildi o.
Ben eşine anlatamam bu durumu. Kadın kocasını çok seviyor. Kimsenin yuvasını yıkamam ben
Madem sen arkadaşısın ,bir bayan olarak yüzüne tükürüp arkadaşlığını bitirmek yerine, burada konu açmaya utanmıyor musun peki? Nasıl bir kadınsın sen ya! Benim arkadaşlarım böyle bir şeyi anlatmaya cesaret edemezler. Eğer o kadın değilsen ve bir aldatılma olayında bu kadar sakin kalabiliyorsan, o ikinci kadından zerre farkın yok bunu bil!Bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Sakin değilim çok bitkin ve yorgunum bugün yeterince sinirlendim zaten onaFazla sakinsin. Ayni seyi yasamis bir kadin olsaydin o is arkadasina ya erkek olup evliligini bitirip istedigini yapmasini ya da bu ihaneti kesip yoluna bakmasini soyler, arkadasligini keser, buralarda konu bile acmazdin. Ya da baslik soyle olurdu: is arkadasim serefsizi karisini israrla aldatiyor, ne yapmaliyim??
Ayni seyi yasamis olsaydin inan bana boyle olurdu...
Öyle bi yazmışsın ki..Sakin değilim çok bitkin ve yorgunum bugün yeterince sinirlendim zaten ona
Böyle birşey yapacak bir insan değildi ben de inanamıyorum olanlaraSiz o evli adamin sevgilisimisiniz??
Konusmalarinizdan oyle anladim
Yuvasi sen neden yikiyorsun kardesim yuvami kalmis ortada
O serefsiz ile hala arkadas olmayi biliyorsun ama esine anlatamiyotsun pes
Bunları okutacaksınız değil mi direkt o kişiye yazdımPislik. Karın sana ne emekler vermiştir be. Sana evlat vermiş evlat. Nankör!
O konuştugun kız eski sevgilisinin arkadaşıyla konuşan kız ondan hayır mı gelir? Düşün işte kalitesini. Onunla evlen senin abine kardeşine de aynısını yapar.
Hele sen?!! Karısını aldatan insan! Nankörlüğün en büyük örneği?
Aynısını inşallah karın da sana yapar. Beter olun ikinizde. Yüzsüzler. Karını sevmiyosan boşan. Her ay nafakanı öde. Eşin de aşık olur o heyecanları mutluluğu yaşamaya hakkı var. Seni mi çeksin. Kurtulsun senden. Sende o zaman naparsan yap.
Evde karın ütünü bulaşığını yapsım göndersin sen elin kızlarıyla konuş oldu canım.
Ay o okutamaz ki böyle bir şeyi. Üzülür arkadaşı. Çok bitkin ve üzgün zaten şu an konu sahibi. Nasıl yapabilir böyle bişeyi..Bunları okutacaksınız değil mi direkt o kişiye yazdım
Kadın kendisi miymiş yoksaAy o okutamaz ki böyle bir şeyi. Üzülür arkadaşı. Çok bitkin ve üzgün zaten şu an konu sahibi. Nasıl yapabilir böyle bişeyi..
Okutmaz bu konuyu açabiliyorsa aynı mideye sahiptir..Bunları okutacaksınız değil mi direkt o kişiye yazdım
Evet ekran alıntısı yaptım okutacağımBunları okutacaksınız değil mi direkt o kişiye yazdım
Ya konudaki haysiyet yoksunu adam, ya 2.kadın ya da iq'su -500 falan. Seç beğen al bacım. Birbirinden şahane 3 ihtimal..Kadın kendisi miymiş yoksa
Ay o okutamaz ki böyle bir şeyi. Üzülür arkadaşı. Çok bitkin ve üzgün zaten şu an konu sahibi. Nasıl yapabilir böyle bişeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?