- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
Ayrıca çok terbiyesizce yazdığınız şeyBoncuk??
Sen misin?![]()
Sizi terbiyeye davet ediyorum
Kimsenin derdi ile böyle yorumlar yapılıp ta birde üstüne hakaret edilmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca çok terbiyesizce yazdığınız şeyBoncuk??
Sen misin?![]()
Var canim var merak etmeyin
Ama siz içinizdeki siyahi nasıl temizleyeceksiniz yazık size kimseye inanmaya inanmaya
Inanilmayacak duruma düşmeyin oldumu
Haa bakın bunu da o kötü kalbinizle beddua olarak algilamayin değil çünkü
Düşmeyin diyorum bakın sakin düşmeyin
Siz bunu kurgulayip beyninizde düşün olarak okumayın oldumu Haa gözlemlerinizi yakın öyle okuyun olur mu kardeşim
Bakın size bile kardeşim diyebiliyorum
Cunku içim negatif değil hoscakalin lütfen artık actigim konularda bulunmayın ve yorum da yazmayın sizin gibi zihniyetlere ihtiyacımız yok bizim daha yapıcı olabilecek kişilere ihtiyaç var
Hemen terbiyeye geliyorumAyrıca çok terbiyesizce yazdığınız şey
Sizi terbiyeye davet ediyorum
Kimsenin derdi ile böyle yorumlar yapılıp ta birde üstüne hakaret edilmez
Cevabınız bile lakaytHemen terbiyeye geliyorum
"Pardon bacım yanlış olmuş"
Haa haa boncuk yok canik yaa dervisler bana gelmiyor ama sen etrafında bak bi
Düşmez kalkmaz bir Allah hiç büyüklenmebir hafta içinde kadınlar kulubunde ikinci kez ruhun kararmış dediler bana ahahhahaa.
nasıl karaysa artık bin km den belli oluyor.
ben o durumlara duşmem merak etme, benim kadar özeleştiri yapan bir canlı turu var mı merak ediyorum. her neyse ya, mesai saatindesin daha fazla meşgul etmeyeyim seni,işin vardır.
Bil mukabelevalla keşke dervişler geleymiş canik ya demekten alıkoyamadım kendimi.
mutlu ol, huzurlu ol, pozitif ol. ciddi dileklerim.
Aynen öyle sinirlerimi bozup beni göndermek istiyorlar yapılmak istenen tam da buSen işine odaklan bana da böyle yapmışlardı sinirlerini bozup seni göndermeye çalışıyorlar işine odaklan kulaklık tak
Ozaman gerçekten kötü insanlara denk gelmişsin üzüldüm gerçekten benim eski iş yerimde böyle kötü bişeyimi bulmak için fırsat kollayan bi kadın vardı ama geri kalan çalışanlar onun o kötü niyetini bildiği için hiç ciddiye almazlardı burda bunlar grup olmuş kabus gibi valla allah yardımcın olsunSevmiyorlar beni gideyim istiyorlar işimi gücümü bırakıp gideyim istiyorlar en ufak bir şey bir gündem onlar için dedikodu konudu zaten o öyle böyle diye başlıyorlar
Wc konusu vardı eski okuduysanız
Kullanmıyorum bile çok az wc ye gidiyorum bir yada iki kez mesai bitimine yaklasmissak ve gelmişse hiç gitmiyorum evime taşıyorum en ufak kökü olsa kara koyun ben
Biri afedersiniz lekeli birakip cıkmış olsa sorumlusu ben ki o lekeli birakanlarin kim olduğunu da biliyorum arkalarından baktım ve gördüm ama o kiz onları bile benim üstüme attı cunku benim.uzerime oynaması gerekiyordu onurum haysiyetim beş paralık oldu o kiz yüzünden koku olsa benden bildiler millete o yapıyor o yapıyor dedi yemin ederim girdigim yerde kaç defa pislik gördüm onarın pisligini üstüne şifon cektim allah şahit
Böyle igrenclikleri ben yapmıyorum böyle şeylerle uğraşmıyorum hayatımda böyle çirkin olmadım
Böyle şirret görmedim hayatım boyunca yemin ederim tüm sevdiklerimin üzerine yemin ederim yapiyorlar yaptılar hayal görmüyorum hepsi gerçek
AminnnnnnnnnnnnnnOzaman gerçekten kötü insanlara denk gelmişsin üzüldüm gerçekten benim eski iş yerimde böyle kötü bişeyimi bulmak için fırsat kollayan bi kadın vardı ama geri kalan çalışanlar onun o kötü niyetini bildiği için hiç ciddiye almazlardı burda bunlar grup olmuş kabus gibi valla allah yardımcın olsun