Is dunyasi ahh ahh

Kusura bakmazsanız ben hiç inanmıyorum böyle konulara. Bunca yıldır çalışma hayatının içindeyim, görece kalabalık yerlerde de çalıştım. Kimse kimseye durduk yere kin beslemez. Kin nedir hem? İş arkadaşım kim ki ben ona kin besleyeyim?
o dedikodu kazanları hep kaynar, bir sürü olaylar olur, ama bu kendini kusursuz gören taraf da mutlaka bir şekilde işin içindedir.
Eski konularınızı bilmiyorum, ama bahsettiğiniz şu kadını anlatım tarzınızdan bile ona takıntılı olduğunuz anlaşılıyor. Uğraşmayın, işinizi yapın, evinize gidin.
Yaptıkları şeylerden dolayı takildim evet
Doğru ne yaparlarsa yapsınlar işimi yapar evime giderim varsa somut birşey o an söylesinler benim yaptığım ama yüzüme karşı söyleyemiyorler cunku söyleyecekleri birşey yok hep arkadan dedikodu anca
Amann kimler ki isteyen istediği kadar kin kussun
Sadece dertleşme istedim zaman zaman oluyor çünkü paylaşma ihtiyacı hiç tanımadığınız biri ile

Bakın yanlış anlamayın kınamak değil benim söylemek istediğim şey. Fakat bazı insanların psikolojileri zayıf olur ve yapılan herşeyi yanlış anlamaya müsait olurlar. Bu sebeplede hani deriz ya "görmek istediği gibi görürler" diye belki de sizin ki tam olarak bu.
Bi düşünün belirli aralıklarla aynı konuyu açıyorsunuz ve kişiler yapılan olaylar herşey hep aynı. Ve siz ısrarla çözmeye çalışmıyorsunuz. Burda size herkes kurum değiştirin madem dedi ona da bir inat yanaşmıyorsunuz.
Bizlerde gün içinde sorunlar yaşıyoruz üstelik ben özel bir kurumdayım. Sizin ki devlet kurumu daha kalabalık yani. Sizce mümkün mü tuvalet pisletme olayı, kedi kılı olayı ve hatta şuan bahsetmek istemediğim ama zaten sizin aklınızdan geçen, o kızın ve annesinin yaptığı alengirli oyunları sizin dışınızda kimsenin farketmemiş olması? Üstelik daha önceki konularınızdan nasıl bir üsluba sahip olduğunuzu biliyoruz şimdi burda kendinizi kusursuz göstermeye çalışmayın
Bir düşünün ve silkelenin belki de kimsenin sizle uğraştığı yok. İşinizi yapın ve gelin evinize. Hem ihtiyacım yok onlara diyorsunuz hem de onlar grup ben tekim diyorsunuz.
Neyse siz bedduaya başlamadan ben gideyim konunun sonu yine belli zaten
Beddua kime neye
Kurum bulursam eğer daha iyi olabilecek inanın arkama bile bakmadan giderdim inat degilim o konuda
Fark ediliyor merak etmeyin ama çıkarları bir olduğu için susuyorlar
Neyse okumak istemiyorsanız okumayın ala benim şu an destek niteliğinde bir yaklaşıma ihtiyacin var bebduaya değil
Ilahi adalet var ne zaman tecelli eder bilemiyorum ama eninde sonunda tecelli eder ve kim suçlu ise cezasını çeker
Benim zaten dört dörtlük olmak yada kendimi öyle göstermek gibi bir niyetim de yok
Herkes te vardır biraz üslup hataları kimse dört dörtlük değil bende vardır olabilir ama hicbir zaman beddua yada hakaret boyutunda olmaz

Size özel mesaj yazmak istedim ama mağlum aynı konudan muzdaripsek siz bana mesaj yazabilir misiniz özelden

aynisi benim başımda

ve aynen ben de hicbisey yapmadım hicbirine.

muhtemelen sen de onlarla yiyip icip dedikodu yapip dolansaydin ortada sorun kalmazdi
Dilek hanım siz bana özelden yazabilir misiniz aynı konudan muzdaripsek size ne yaptılar siz ne yaptınız vs vs gibi şeyler

Öyle çok karıştırmak bulandirmak istemedim yazdığım gibi daha ne rezillikler deyip geçtim ustunden yoruldum cunku anlatmaktan
Maşallah sizde hep burdasınız galiba forumda her yeri okuyor musunuz ben arada çıkıp uzun zaman girmem mesela arada dertleşme istediğimde yazarım böyle
Doğru siz atom parçalarken biz buralardayız işte hep boş boş 😒

Öyle çok karıştırmak bulandirmak istemedim yazdığım gibi daha ne rezillikler deyip geçtim ustunden yoruldum cunku anlatmaktan
Maşallah sizde hep burdasınız galiba forumda her yeri okuyor musunuz ben arada çıkıp uzun zaman girmem mesela arada dertleşme istediğimde yazarım böyle

yanlış diyip geçmiştiniz, sonra bulandırmak istemedim dediniz.
evet burdayım gunde bir yarım saat falan rutinim.
ilgimi çeken konuları okuyorum, şaşırdığım yok artık daha neler dediğim konular arasındaydı sizin konunuz da.

sizin zamanınız çok dolu geçiyor zaten konularınızdan da belli:)
Allah öyle dolu zamanlar vermesin bana, boşluğumdan memnunum ben:)

yanlış diyip geçmiştiniz, sonra bulandırmak istemedim dediniz.
evet burdayım gunde bir yarım saat falan rutinim.
ilgimi çeken konuları okuyorum, şaşırdığım yok artık daha neler dediğim konular arasındaydı sizin konunuz da.

sizin zamanınız çok dolu geçiyor zaten konularınızdan da belli:)
Allah öyle dolu zamanlar vermesin bana, boşluğumdan memnunum ben:)
Yaa siz iyi misiniz buraya saldırmaya mi geldiniz bana size ne yaaa allah allah ne konusu acmissam açmışımdır kime ne beğenmezsen okumazsın yorum da yapmazsin ben burda paylaşmak ve rahatlamak için yazıyorum sizin gibi zink diye çıkıp ta.bu böyleydi şu şöyleydi demiyorum insanlarla kavga etmeye gelmiyorum moral.bozmak için yarışmıyorum ama siz tam olarak bunları yapiyorsunuz

Yaa siz iyi misiniz buraya saldırmaya mi geldiniz bana size ne yaaa allah allah ne konusu acmissam açmışımdır kime ne beğenmezsen okumazsın yorum da yapmazsin ben burda paylaşmak ve rahatlamak için yazıyorum sizin gibi zink diye çıkıp ta.bu böyleydi şu şöyleydi demiyorum insanlarla kavga etmeye gelmiyorum moral.bozmak için yarışmıyorum ama siz tam olarak bunları yapiyorsunuz

bana boş vaktin çok diye laf sokan sizsiniz ben cevap verince saldırıyor diosunuz, ben saldırmıyorum, savunuyorum.
ve evet bence ben iyiyim.
aksine konularınızı vay be, vaylar be diye diye okuyorum. e yazdıklarınızdan mı utanıyosunuz evet, kedi kılı, tuvalet, kedi kumu falan hepsini yazmıştınız, kavga etme meselesi değil ki bu, sizin yazdıklarınızı hatırlatıyorum. gerçek hayatta da bu uslupta konuşuyorsanız eğer gerçekten gerçekten insanları suçlamamalısınız.

Bal gibi de o üyesiniz. Profiliniz kapalı olsa da arama bölümünde konularınız apaçık çıkıyor. Zaten problemleriniz birebir aynı, size o zaman 2 tavsiye verildi yer değişikliği ve psikolojik destek. Siz ısrarla ikisini de reddediyorsunuz. Özellikle yer değişikliği konusunda buraya emek verip burayı hakedenin siz olduğunu falan söylemiştiniz. Belirli kanuna tabii kamu personelisiniz, aynı sınavlar sonucu atandınız. Zaten ilk amacınız neresi olursa olsun doğru kamu hizmeti vermek değil mi? Başka insanlara onlar tembel onlar dedikoducu ben full çalışkanım en çok ben hakediyorum iddiaları biraz fazla değil mi?

Sizin
Bal gibi de o üyesiniz. Profiliniz kapalı olsa da arama bölümünde konularınız apaçık çıkıyor. Zaten problemleriniz birebir aynı, size o zaman 2 tavsiye verildi yer değişikliği ve psikolojik destek. Siz ısrarla ikisini de reddediyorsunuz. Özellikle yer değişikliği konusunda buraya emek verip burayı hakedenin siz olduğunu falan söylemiştiniz. Belirli kanuna tabii kamu personelisiniz, aynı sınavlar sonucu atandınız. Zaten ilk amacınız neresi olursa olsun doğru kamu hizmeti vermek değil mi? Başka insanlara onlar tembel onlar dedikoducu ben full çalışkanım en çok ben hakediyorum iddiaları biraz fazla değil mi?
Bakin ben onlar tembel demedim
Ben çok hak ediyorum gibi cümleler asla kullanmadim varsa yapistirin
O üye olsam kime ne olmasam kime ne hayret birşey yaaa
Oyum evet eskiden paylaşmışım zaten şimdi.uzun uzadıya neden paylasayim madem okumuşsun birleştir o zaman allah allah
Siz insan vurguncususunuz
Buraya insanlar kimseye anlayamadıklarını dertlerini sıkıntılarını bir nebze.olsun yazmak.icini dökmek için geliyor siz hemen çirkin bir şekilde karsinizdakini vurmaya çalışıyorsunuz açık aramaya çalışıyorsunuz
Ben burda bir nevi hiç tanımadığın insanlardan tavsiye almak için burdayım
Bana verilen iki tavsiyeyi reddediyor musum
Bu kadar mi eminsiniz yaa eksik okudunuz bir yerlerde yada resmen vurmak istiyorsunuz karşınızdakini
Terapi aldım anlattım durumu takma takma dediler başka bir ise yaramadı
Yer değişikliği kolay mi evim var burda yerleşik düzenim.var diye anlatmışım her şeyi okuyan siz oraları mi eş geçtiniz acaba

Sizin

Oyum evet eskiden paylaşmışım zaten şimdi.uzun uzadıya neden paylasayim madem okumuşsun birleştir o zaman allah allah
Buraya insanlar kimseye anlayamadıklarını dertlerini sıkıntılarını bir nebze.olsun yazmak.icini dökmek için geliyor siz hemen çirkin bir şekilde karsinizdakini vurmaya çalışıyorsunuz açık aramaya çalışıyorsunuz
Bu kadar mi eminsiniz yaa eksik okudunuz bir yerlerde yada resmen vurmak istiyorsunuz karşınızdakini
Yer değişikliği kolay mi evim var burda yerleşik düzenim.var diye anlatmışım her şeyi okuyan siz oraları mi eş geçtiniz acaba

problemleriniz gerçekten çok ciddi, samimiyetle söyluyorum Allah yardımcınız olsun.

tipik devlet dairesi kadınları ama bu kadarı olmuyor yerinizde olsam asla onlara selam dahi vermem ve dış hayatımdaki mutlulukla ilgilenirim iş yeri tüm hayatım değil oradakiler iyi değilse hele hiç değil işinin en iyisini yap ve geç. daha çok kıymete binersin eyvallah etmezsen

Evet zaten onlarla arkadaş olmak yada konuşmak gibi şeyler gerçekten umrumda da değil artık istemem de haa onlar istese ben istemem o derece midem bulandı zaten
Bu durumu dert etmiyorum nasıl insanlar onu anlayamıyorum sadece tamam konuşma sevme zorunda da değilsin ama bırak artık yaa yerli yersiz konuşmayı en ufak bir olayı dallayip budaklamayi bırak yani deme yok onların hobisi beni konuşmak boş zamanlarında haa iş yaparken bile beni konuşmak öyle hoşlarına gidiyor Allah benim kadar taş düşürsün başlarınıza diyorum içimden ne diyim sadece dedikodu yapma olayları canımı sıkıyor
Yoksa aman aman onlar bana uzak allaha yakın olsunlar iki dünya biraraya gelse ben onlarla gelmem zaten güvenemem
Zaten kendimi işime veriyorum anca işimi gücümü yapio bitiriyorum öyle oyaliyorum zaten ama insan olarak bu insanlar hayatımda tanidigim en kötü en pişman olduğum insanlar ama iste zorunlu bulunman gereken yerlerde karşına çıkabilecek insanları seçemiyorsun senin sınavın oluyorlar daha iyi bir yer olsa hemen atlayacağım zaten Allah tan bana bir yol açmasını ya da burada kalacaksam burasını bana guzellestirmesini istiyorum böyle
Ben olsam sorardım siz neden hakkımda konuşuyorsunuz diye sormuslugum da vardır susmam çünkü bu konularda

Sizin

Bakın ben sizi ne vurdum ne açık aradım. Yanlış söylediğinizi düzelttim kibarca öyle ifade edeyim. Olmayan bir şeyle itham etmedim. Ama bu tavrınız az çok fikir veriyor bazı şeylerde. Allah yardımcınız olsun başka bir şey demiyorum.

Bakın ben sizi ne vurdum ne açık aradım. Yanlış söylediğinizi düzelttim kibarca öyle ifade edeyim. Olmayan bir şeyle itham etmedim. Ama bu tavrınız az çok fikir veriyor bazı şeylerde. Allah yardımcınız olsun başka bir şey demiyorum.
Pardon tavrım nasılmış anlatır mısın
Ben hicbir zaman en iyi benim gibi kelimeler kullanmadım siz çıkarım yapıyorsunuz ben son derece mütevazı bir şekilde anlattım durumu siz neyi anlamak istemiyorsunuz
Ben hak ediyorum gibi cümleler de kurmadim asla eğer varsa lütfen yapistirin
Kullanmadığım kelimeyle cümleler ile yaftalama yapıyorsunuz bu bir
Ikincisi tavrım nasıl.bir tavirmis ve hangi konularda fikir veriyormuş açıklar misin madem birşey attın ortaya

Allah bana yardımcı olsun Evet ama size de yardımcı olsun ki insanlara destek verin destek sen bunu bunu yazmıştım Himmm bak tavrın böyle iiiiiii diye tavır sergilerin diye yazmadık buraya insanlara cata cat aman ne açık yakalarımda yüzüne vurayım değil bu tavrı bırakın önce
Insan olun empati kurun benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız bir düşünün insan olmak bunu gerektirir çata cat ben yüzüne şunları bunları vurayım degil

Ben olsam sorardım siz neden hakkımda konuşuyorsunuz diye sormuslugum da vardır susmam çünkü bu konularda
Daha önceleri çok sordum emin olun sen kimsin ki ben senin hakkında konusayim dediler yüzüme karşı böyleler yüzüme birşey söylemezler ama arkadan gırla giderler hatta sana deli muamelesi yaparlar aaa bak bu kurmuş kurmuş beyninde kendi hakkında konuştuğumuzu sanmış dolmuş ta geldi ve olay cikartti derler anladiniz mi
Zaten tum bu olayları da ben satasayim olay cikartatim diye yapiyorlar sonra biz birşey yapmadık aaa deli diyecekler

tipik devlet dairesi kadınları ama bu kadarı olmuyor yerinizde olsam asla onlara selam dahi vermem ve dış hayatımdaki mutlulukla ilgilenirim iş yeri tüm hayatım değil oradakiler iyi değilse hele hiç değil işinin en iyisini yap ve geç. daha çok kıymete binersin eyvallah etmezsen
Zaten asla selam dahi vermiyorum iş icabı konuşmak zorunda kalırsam konuşuyorum oda mecburiyetten yoksa asla iki kelime edeceğim insanlar degiller

problemleriniz gerçekten çok ciddi, samimiyetle söyluyorum Allah yardımcınız olsun.
Evet ciddi bir nebze olsun paylaşıp en azından rahatlarım 'ın iyi okuyan bikac kişi ne yapacağım konusunda bir yol gösterir diye yazdım nerden bilecektim bir de onlardan da zılgıt gireceğimi

Back
X