• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is dunyasi ahh ahh

Nasıl bir tavrım varmis anlatır misiniz merakla bekliyorum anlatmanizi
Lütfen bir dış gözden görmek isterim göreyim ki düzeltmem yada torpilemem gereken bir yerim vardır

Pardon tavrım nasılmış anlatır mısın
Ben hicbir zaman en iyi benim gibi kelimeler kullanmadım siz çıkarım yapıyorsunuz ben son derece mütevazı bir şekilde anlattım durumu siz neyi anlamak istemiyorsunuz
Ben hak ediyorum gibi cümleler de kurmadim asla eğer varsa lütfen yapistirin
Kullanmadığım kelimeyle cümleler ile yaftalama yapıyorsunuz bu bir
Ikincisi tavrım nasıl.bir tavirmis ve hangi konularda fikir veriyormuş açıklar misin madem birşey attın ortaya

Allah bana yardımcı olsun Evet ama size de yardımcı olsun ki insanlara destek verin destek sen bunu bunu yazmıştım Himmm bak tavrın böyle iiiiiii diye tavır sergilerin diye yazmadık buraya insanlara cata cat aman ne açık yakalarımda yüzüne vurayım değil bu tavrı bırakın önce
Insan olun empati kurun benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız bir düşünün insan olmak bunu gerektirir çata cat ben yüzüne şunları bunları vurayım degil
Uzatıp polemik içine girmek istemiyorum. İnanın işimin gücümün arasında yazıyorum, anlaşılması zor cümlelerinizi ve eski mide bulandıran tuvaletli konularınızı didikleyip size yapıştıramam ama söylediklerinizi çok net hatırlıyorum. Size ne desek ters anlayacaksınız, çarpıtacaksınız malum hepimiz kadınız. Siz iyisi mi bir erkek forumunda açın bu konuyu.
Empati kurup bu durumda olsam yapacaklarımı sormuşsunuz onu yazıp gideyim ben.
1) Acilen destek, terapi alırım. Daha önce aldım demişsiniz ama bence başka bir uzmanla tekrar deneyin.
2) Benimle derdi olduğunu düşündüğüm her kimse onunla karşılıklı ve mümkünse amirimin şahitliğinde açıkça konuşurum, yüzleşirim. Burada nasıl her şeyi anlatıyorsam o şekilde açıkça ama.
3) Ikinci seçenekten ışık görmezsem direkt yer değiştiririm. Illa ki şehir mi değiştirmek zorundasınız? Kurum arası geçiş olur, başka birim olur. Çözüm arayana çözüm çok.

Son düzenleme:
Mrb.lar ben bir kurumda memurum calistigim birimde 5 bayan diğerleri 5 erkek sadece birim içi bu kadar kişi çalışıyoruz. Erkeklerle her zaman aram iyi olmuştur düz mantık varlıklar hasetlik gibi düşünceleri olmayan ama ta ki bir fitne fücur bayanlar tarafından doldurulana kadar. Ben isimde iyiyim tecrübem de var ve işimi de düzgün yaparim tek basima baktigim kısmı idare ediyorum. Neyse bayanların bana karşı yaklaşımı hep düşmanca onlara hicbir şey yapmadım bir tanesi nerdeyse yıldır diyim bir kini var yine hicbir şey yapmadigim halde hatta bilmeden birşey mi yaptim ne yaptım ne yaptığımı da bilmiyorum ama ne anasını kestim ne babasını öldürdum yani böyle bir kin olamaz sürekli olumsuz sürekli hakkımda dedikodu yapıyor hatta yan odadan seslerini bile duyuyorum sürekli beni çekiştirme sürekli aşağılama halleri kiz 4 buçuk sene ucretsizdeydi o yokken iyiydi ama geldi Yine beni çekiştirme hakkımda konuşma desen sorsan niye bu kadar hakkımda böyle böyle konuşuyorsun inkar eder sen kimsin ki ben seni konuşayım der ama duyuyorum sürekli benimle ilgili kötü konuşma her gün Her gün yine bir tane daha kiz var erkekleri bile bana karşı doldurma olayı var kim.bilir hakkında neler söylüyorlar da insanalr durduk yere benden soğuyor kimseye yine hicbir şey yapmadigim halde hatta iğrenç iftiralarda bilr bulunuyor ama isim kullanmadan ben anlıyorum benim için söylediğini ama mudahele edemiyorum biz sana demedim ki derler
Bu bayanların bana karşı bu kadar olumsuz olmalarindan biktim usandım bende arkadaş olabilmek istiyorum keşke farklı olsaydı diyorum ama inanılmaz bir kin nefret var sadece işimi gücümü yapan bir insanım kimsenin etkisine sutlusune karışmam işimi gücümü yapar evime giderim aslında, kimsenin hakkında da konuşmam ama onlar biri bir ıkili diğeri bir ıkili bende 5. Olarak tek basimayim iste bu bayanların beni sürekli aşağı çekmelerinden biktim sürekli hakkımda dedikodu yapmalarindan biktim o dedikoduları ile.var ya içimi böyle tirmikla kazıdılar yani öyle tabir edebilirim.
Işimi sevdiğim ve bu alanda tecrübem olduğu için kalıyorum yerimde zaten her yer de böyle tipler olacak diye kalıyorum boşu boşuna düzenimi bozmayayım diyorum ama bazende lanet olsun bu insanlar çekilmez diyorum daha iyi bir yer olsa giderdim belki şimdiye kadar ama daha iyi bir yer de yok gidebileceğim.
Sizce ne yapmalı bu insanlara hicbir sey yapmadım haklarında konuşmadım ama onlar lafları ve sözleriyle benim içimi kazıdılar
Allaha havale ettim hepsini ama aynı zamanda dayanamiyorum da
Sizin söyledikleriniz doğrudur eminim ama ortada hiç bişey yokken konuşmaz insanlar mutlaka bişey olmuşturki ondan böyle konuşmalar dönüyodur belki siz farketmeden yanlış anlaşılan bi durum vardır çünkü ortada bişey yoksa niye konuşsunki insanlar

Uzatıp polemik içine girmek istemiyorum. İnanın işimin gücümün arasında yazıyorum, anlaşılması zor cümlelerinizi ve eski mide bulandıran tuvaletli konularınızı didikleyip size yapıştıramam ama söylediklerinizi çok net hatırlıyorum. Size ne desek ters anlayacaksınız, çarpıtacaksınız malum hepimiz kadınız. Siz iyisi mi bir erkek forumunda açın bu konuyu.
Empati kurup bu durumda olsam yapacaklarımı sormuşsunuz onu yazıp gideyim ben.
1) Acilen destek, terapi alırım. Daha önce aldım demişsiniz ama bence başka bir uzmanla tekrar deneyin.
2) Benimle derdi olduğunu düşündüğüm her kimse onunla karşılıklı ve mümkünse amirimin şahitliğinde açıkça konuşurum, yüzleşirim. Burada nasıl her şeyi anlatıyorsam o şekilde açıkça ama.
3) Ikinci seçenekten ışık görmezsem direkt yer değiştiririm. Illa ki şehir mi değiştirmek zorundasınız? Kurum arası geçiş olur, başka birim olur. Çözüm arayana çözüm çok.
Hee oldu erkek forumunda acayim
Tövbe tovbeeee gerçekten tavrınız söyledikleriniz çok ayıp karşılanabilecek şeyler
Amir huzurunda her şeyi açık açık döktüm kiz hep yalanladı sen tamamen yanlış anlamissin dedi bizim de kendimize gore sorunlarımız.var dedi kiminin kaynanasıyla.sorunu var felan felan dedi
Ama benim girdigim yere girip yapmaktan da geri kalmadi şeytandan 5dk sonra doğmuş kiz allah sizi bunun gibisi ile karsilastirmasin olur mu karsilasirsan o zmaan anlarsın kiz da böyle okuma büyü mu desem böyle şeyler de kesinlikle var insanları ne kadar da kırsa tüm insanlar onun pesinde her dediğini yapiyorlar mümkün değil böyle bir şey normalde 3 kişi bir araya gelsek 3.. de illaki bir anlasmalzlik çıkar yani çıkar mutlaka çıkar kardeş bile yeri gelince kavga edersin ama bu kiz öyle etkiliyor öyle bağlıyor ki.insanlari kendine temizlikçi kadınlar bile benim.temiz olduğumu bildikleri halde onlar bile o kıza uyup yaptılar ama görmedim karşılaşmadın ya kardeşim bilemezsin kendisine hocam hocam diye yanına yaklaşan da gördüm ailesini de biliyorum youtube de spirituel konuda çıkıyor babası annesinin yeri varmis bakim yaptığı ona baktiranlar olmuş görseniz allah rahmet etsin
Ailesinde var diyorum kesin delilli onaylı
Kızda da etkilemek her dediğini yaptırmak yönünde var kimse bu kizla kötü olmuyor
Ama yaşamadan bilemezsin tabi inanmazsın
Şeytani da görmedin ama bilirsin var dene
Bu kızı de şeytandan 5 dk sonra doğmuş biri
Allah im benim yardimcim olsun evet

Sizin söyledikleriniz doğrudur eminim ama ortada hiç bişey yokken konuşmaz insanlar mutlaka bişey olmuşturki ondan böyle konuşmalar dönüyodur belki siz farketmeden yanlış anlaşılan bi durum vardır çünkü ortada bişey yoksa niye konuşsunki insanlar
Sevmiyorlar beni gideyim istiyorlar işimi gücümü bırakıp gideyim istiyorlar en ufak bir şey bir gündem onlar için dedikodu konudu zaten o öyle böyle diye başlıyorlar
Wc konusu vardı eski okuduysanız
Kullanmıyorum bile çok az wc ye gidiyorum bir yada iki kez mesai bitimine yaklasmissak ve gelmişse hiç gitmiyorum evime taşıyorum en ufak kökü olsa kara koyun ben
Biri afedersiniz lekeli birakip cıkmış olsa sorumlusu ben ki o lekeli birakanlarin kim olduğunu da biliyorum arkalarından baktım ve gördüm ama o kiz onları bile benim üstüme attı cunku benim.uzerime oynaması gerekiyordu onurum haysiyetim beş paralık oldu o kiz yüzünden koku olsa benden bildiler millete o yapıyor o yapıyor dedi yemin ederim girdigim yerde kaç defa pislik gördüm onarın pisligini üstüne şifon cektim allah şahit
Böyle igrenclikleri ben yapmıyorum böyle şeylerle uğraşmıyorum hayatımda böyle çirkin olmadım
Böyle şirret görmedim hayatım boyunca yemin ederim tüm sevdiklerimin üzerine yemin ederim yapiyorlar yaptılar hayal görmüyorum hepsi gerçek

Tövbe tovbeeee gerçekten tavrınız söyledikleriniz çok ayıp karşılanabilecek şeyler
Amir huzurunda her şeyi açık açık döktüm kiz hep yalanladı sen tamamen yanlış anlamissin dedi bizim de kendimize gore sorunlarımız.var dedi kiminin kaynanasıyla.sorunu var felan felan dedi
Ama benim girdigim yere girip yapmaktan da geri kalmadi şeytandan 5dk sonra doğmuş kiz allah sizi bunun gibisi ile karsilastirmasin olur mu karsilasirsan o zmaan anlarsın kiz da böyle okuma büyü mu desem böyle şeyler de kesinlikle var insanları ne kadar da kırsa tüm insanlar onun pesinde her dediğini yapiyorlar mümkün değil böyle bir şey normalde 3 kişi bir araya gelsek 3.. de illaki bir anlasmalzlik çıkar yani çıkar mutlaka çıkar kardeş bile yeri gelince kavga edersin ama bu kiz öyle etkiliyor öyle bağlıyor ki.insanlari kendine temizlikçi kadınlar bile benim.temiz olduğumu bildikleri halde onlar bile o kıza uyup yaptılar ama görmedim karşılaşmadın ya kardeşim bilemezsin kendisine hocam hocam diye yanına yaklaşan da gördüm ailesini de biliyorum youtube de spirituel konuda çıkıyor babası annesinin yeri varmis bakim yaptığı ona baktiranlar olmuş görseniz allah rahmet etsin
Kızda da etkilemek her dediğini yaptırmak yönünde var kimse bu kizla kötü olmuyor
Konularınızda dejavunun binbir halini yaşıyoruz.

Önceki mesajlarımda demiştim konunuzun sonu belli diye. Büyü, okuma, tılsım vb konular yasak hanımefendi. Her seferinde aynı konu yüzünden ceza alıyorsunuz, bıkmadınız ama

Konularınızda dejavunun binbir halini yaşıyoruz.

Önceki mesajlarımda demiştim konunuzun sonu belli diye. Büyü, okuma, tılsım vb konular yasak hanımefendi. Her seferinde aynı konu yüzünden ceza alıyorsunuz, bıkmadınız ama
Yaa bak hadi dedim uzun uzadıya o konulara girmeyeyim zorla girdirdiniz var diyorum başka nasıl anlatabilirim yaa burda beni kimsenin tanımadığı yerde neden yalan soyleyeyim ki böyle bir yerde beni kimse tanımaz etmez sence Sen söyler misin
Var diyorum Böyle şeyler adını söylemesem.nasil anlatıcam mecburen o kelimeyi kullanıyorum
Dejavu mu artik ney bilemem madem.eski konuları biliyorsunuz söyledikleri gerçek
Gerçek gerçek diyorum
Inanın gerçek
Ben size dert yandım belki ne yapicam konusunda fikir verirsiniz diye
Ama anlattigim şeye sizi inandiramiyorum yaaa
Burda yalan borcum mu var kimseye Benim
Burda dışarıda en soyleyemediklerimizi paylaşıyoruz burada en gizli şeylerimizi sence uydurma olabilir mi

Daha önceleri çok sordum emin olun sen kimsin ki ben senin hakkında konusayim dediler yüzüme karşı böyleler yüzüme birşey söylemezler ama arkadan gırla giderler hatta sana deli muamelesi yaparlar aaa bak bu kurmuş kurmuş beyninde kendi hakkında konuştuğumuzu sanmış dolmuş ta geldi ve olay cikartti derler anladiniz mi
Zaten tum bu olayları da ben satasayim olay cikartatim diye yapiyorlar sonra biz birşey yapmadık aaa deli diyecekler
Sen işine odaklan bana da böyle yapmışlardı sinirlerini bozup seni göndermeye çalışıyorlar işine odaklan kulaklık tak

Yaa bak hadi dedim uzun uzadıya o konulara girmeyeyim zorla girdirdiniz var diyorum başka nasıl anlatabilirim yaa burda beni kimsenin tanımadığı yerde neden yalan soyleyeyim ki böyle bir yerde beni kimse tanımaz etmez sence Sen söyler misin
Var diyorum Böyle şeyler adını söylemesem.nasil anlatıcam mecburen o kelimeyi kullanıyorum
Dejavu mu artik ney bilemem madem.eski konuları biliyorsunuz söyledikleri gerçek
Gerçek gerçek diyorum
Inanın gerçek
Ben size dert yandım belki ne yapicam konusunda fikir verirsiniz diye
Ama anlattigim şeye sizi inandiramiyorum yaaa
Burda yalan borcum mu var kimseye Benim
Burda dışarıda en soyleyemediklerimizi paylaşıyoruz burada en gizli şeylerimizi sence uydurma olabilir mi

eşin farkında mı acaba bu durumunun? neden seni yönlendirmiyor yardım almak için.
bu tip duşunceler memuriyetini de sıkıntıya sokabilir senin biliyosundur umarım.
o tuvalet meselelerinin, laf etmesinler diye 1 gun boyunca tuvaletini tutman sonrasında benim organlarıma zarar verdikleri gibi zarar görsunler demen, masama kedi kumu bıraktılar, kedi kılı bıraktılar, annesi facebookunda nefesimle uçururum yazdı demen falan.
bunlar sistematik gerçekdışı duşunceler, ve gerçekten sıkıntılı bir durum. çevrende arkadaşın, akraban kimsen yok mu bunları anlattığın, sana yardımcı olacak.
biz burda sana biz bile farketmeden yardım etmeye çalışıyoruz aslında gözunu açmaya çalışarak, bunların ne kadar olası olmadığını göstererek.
sen psikologa ne anlattın da sana takma takma dedi bilmiyorum ama terapi böyle bir şey değil.

Neye inanmak istiyorsan inan kimseyi zorlayamam
Ama zamanında birinin gerçek derdine karşı böyle yaparsan yarın obur gun içinden çıkılmaz.bir durum senin başına gelirse o zaman da sana kimse inanmazsa ne yaparsın
Bak zamanında biri vardı derdine kimseyi inandiramiyordu bende inanmadım hatta kişiye suç buldum da bak benim basima geldi demeyesin oldu mu kardeşim
Tamam sen haklı ol
Ben dejavunun binde binini yasıyorum
Hayal görüyorum
Tedaviye ihtiyacım var
Daha ne olsun istiyorsun

Ne ayıp karşılanacak? Cinsel kimliklere karşı da takıntılısınız herhalde kadın demekten çekiniyorsunuz, erkek forumu diyince sanki kötü bir şeymiş gibi yorumluyorsunuz. Çevrenizde olup biteni de böyle detaylı düşünüp bir yerlere çekiyor olabilir misiniz diye düşünmeden edemiyorum.

Sen işine odaklan bana da böyle yapmışlardı sinirlerini bozup seni göndermeye çalışıyorlar işine odaklan kulaklık tak
Evet aynen öyle bende işimi sevdiğim için kalıyorum burda zaten ama başka yer olsa çoktan gitmiştim zaten meraklı da degilim buraya zaten bu pislik insanları arasında olmaya da meraklı degilim ama düzen bozmak kolay değil yani

Ne ayıp karşılanacak? Cinsel kimliklere karşı da takıntılısınız herhalde kadın demekten çekiniyorsunuz, erkek forumu diyince sanki kötü bir şeymiş gibi yorumluyorsunuz. Çevrenizde olup biteni de böyle detaylı düşünüp bir yerlere çekiyor olabilir misiniz diye düşünmeden edemiyorum.
Hee herre öyledir siz nr yapıştırmayı uygun görürseniz öyledir oldu mu artik size cevap yetistitmeyecegm

Neye inanmak istiyorsan inan kimseyi zorlayamam
Ama zamanında birinin gerçek derdine karşı böyle yaparsan yarın obur gun içinden çıkılmaz.bir durum senin başına gelirse o zaman da sana kimse inanmazsa ne yaparsın
Bak zamanında biri vardı derdine kimseyi inandiramiyordu bende inanmadım hatta kişiye suç buldum da bak benim basima geldi demeyesin oldu mu kardeşim
Tamam sen haklı ol
Ben dejavunun binde binini yasıyorum
Hayal görüyorum
Tedaviye ihtiyacım var
Daha ne olsun istiyorsun

anam neden surekli bir beddua hali içindesin, inan o kadar negatiflik akıyor ki senden burdan hissediyorum ya.
ben demem inşallah, surekli çevremdeki herkesle bu problemleri yaşıyosam da kendimde ararım suçu herkes kötu de ben mi iyiyim diye.
artı ben kimsenin ailesinin facebookuna kadar bakıp ipucu toplamam da neyse.

evet bunların hepsinin gerçek olduğunu duşunuyorsun bunu biliyoruz, bunlar zihninin kurguları bizim için ama senin gerçeğin.
biz bin km öteden bunu algılayabiliyoruz da senin eşin dostun neden seni uyarmıyor, yönlendirmiyor o merak konusu.

Tamam kardeşim bak ben orda beddua etmemişim siz negatif yaklaştığıniz için böyle davranıyorsunuz aslında
Ve orda bir beddua yok sen neden beddua olarak algiliyorsun ki
Bak senin başına gelmesin demişim okumadın mi
Tamamen kendi içindeki negatiflikten artik oluşumlarınınsa böyle algiliyorsun
Tamam inanma demişim bak
Ben suçluyum benim kurgularım oldu mu siz öyle inanın
Eğer sizinle.de bu denli uğraşan biri varsa sizde bakarsınız ordan burdan hem ben durduk yere.bakmadim bana biri soyledi o soylemmuzerine bakmıştım ve görmüştüm
Yoksa isim gücüm yok ta.oturup arastirayim modunda degilim
Tamam kardeşim senin için ben negatif olayım oldu mu susacak misin artik
Olabilir inanmak.zorunda da değilsin o senin tercihin ama.sakin beni yargılama ben yazdıklarımın arkasındayım sonuna kadar
Allah biliyor ya benim arkamda allah var bütün negatifleri yaratan da o pozitifleri yaratan da o

İnşallah çevrende bir tane seni çok seven çok duşunen kişi vardır da yardım almana yardımcı olur.
Var canim var merak etmeyin
Ama siz içinizdeki siyahi nasıl temizleyeceksiniz yazık size kimseye inanmaya inanmaya
Inanilmayacak duruma düşmeyin oldumu
Haa bakın bunu da o kötü kalbinizle beddua olarak algilamayin değil çünkü
Düşmeyin diyorum bakın sakin düşmeyin
Siz bunu kurgulayip beyninizde düşün olarak okumayın oldumu Haa gözlemlerinizi yakın öyle okuyun olur mu kardeşim
Bakın size bile kardeşim diyebiliyorum
Cunku içim negatif değil hoscakalin lütfen artık actigim konularda bulunmayın ve yorum da yazmayın sizin gibi zihniyetlere ihtiyacımız yok bizim daha yapıcı olabilecek kişilere ihtiyaç var

Back
X