- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.2 saate şehir değişiyor.Şimdi de öyle :) şu anki işimden memnun değilim, ayrılacağım. İşten çıktıktan sonra ya hiç iş bulamazsam diye önüme çıkana atıl kurt modundayım malesef.
Bence resmiden asgari elden 200 daha demeyin . Direk 200 lira fazla söylebilirsiniz diğer türlü saçma olur . ve bunu örnek alıp size öyle yapsalar ?? Asgariden yatıcak sigortanız
İşsiz kalmak istemiyorum. Yaptığım şey saçma ama uzun süre işsiz kalırım korkusu var bende ve iş tecrübesi konusunda kendime güvenmediğim için sanki kimse beni kolay kolay işe almazmış gibi geliyor...yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.2 saate şehir değişiyor.
Sanmıyorum . Hangi iş yeri yeni alacağı kişiden bordro istemiş böyle bi hakları yok. Bence çok kasmayın zaten hali hazırda işiniz var 4 saatlil yol çekeceksiniz çeker giderseniz bu durumda ama dediğim gibi böyle bi hakları yok isteyemezler ve hiç duymadım isteyeniBenden maaş bordrosu isterlerse?
yol inanın çoook yıpratıcı bir şey.lanet ediyorsunuz, başıma geldi biliyorum.iş bulmadan ayrılmayın tabi ama 4 saatin yolda gitmesi hoş değil.bir de trafik bu yani kaza yağmur çamur ohoo.he verirler 5-6 bin tamam, ama asgari skalasıyla eğer meslek piyasanız (bilmiyorum sizin sektörün maaşlarını) daha başka bir iş bulamadan oradan ayrılmak zorunda kalırsınız.dayanamayıp.bir de oranın koşullarını seveceğiniz de garanti değil ki.İşsiz kalmak istemiyorum. Yaptığım şey saçma ama uzun süre işsiz kalırım korkusu var bende ve iş tecrübesi konusunda kendime güvenmediğim için sanki kimse beni kolay kolay işe almazmış gibi geliyor...
Ben muhasebeyi işte öğrendim. Muhasebe çıkışlı değilim. Bu fırsatı bulmuşken bırakmak da istemiyorum. Kurumsal bi firma yarın gideceğim yer. Adı bilindik bir firma.Bence günde 4 saat yol için çok fazla muhasebe bulunmayacak bir iş değil emin olun hele asgari ücretin 200 lira yukarısına yapmayın etmeyin o kadar çok çekilmez.
Siz bilirsiniz ama ben 1 saat 15 dk birde servisle gidiyordum. Bu beni çok yoruyordu. Gün içinde erken çıkmam gerektiğinde yada acil bi durum olduğunda sorun oluyordu. Karar sizin hakkınızda hayırlısını diliyorumBen muhasebeyi işte öğrendim. Muhasebe çıkışlı değilim. Bu fırsatı bulmuşken bırakmak da istemiyorum. Kurumsal bi firma yarın gideceğim yer. Adı bilindik bir firma.
Şu an çalıştığım yere zoraki gidiyorum. Çok mutsuz ediyor çalıştığım yer beni. Kesin olarak işten çıkacağım. Ve işten çıktıktan sonra iş bulamazsam diye korkuyorum.Sanmıyorum . Hangi iş yeri yeni alacağı kişiden bordro istemiş böyle bi hakları yok. Bence çok kasmayın zaten hali hazırda işiniz var 4 saatlil yol çekeceksiniz çeker giderseniz bu durumda ama dediğim gibi böyle bi hakları yok isteyemezler ve hiç duymadım isteyeni
Şimdiki işim de öyle2 saat gidis gelis mi? 4 saatinizi yolda harcayacaksiniz
Ya var ya robot gibiyim. Evi otel olarak kullanıyorum resmen. Bilemiyorum ne yapacağım.yol inanın çoook yıpratıcı bir şey.lanet ediyorsunuz, başıma geldi biliyorum.iş bulmadan ayrılmayın tabi ama 4 saatin yolda gitmesi hoş değil.bir de trafik bu yani kaza yağmur çamur ohoo.he verirler 5-6 bin tamam, ama asgari skalasıyla eğer meslek piyasanız (bilmiyorum sizin sektörün maaşlarını) daha başka bir iş bulamadan oradan ayrılmak zorunda kalırsınız.dayanamayıp.bir de oranın koşullarını seveceğiniz de garanti değil ki.
Evet yol çok yıpratıcı oluyor, cumartesi günü çalışmak da yıpratıcı. Robot gibi oldum resmen, şu anki işim de öyle...Bordro istemezler. Isterse o zaman 200 tlsini elden aliyordum dersiniz. 4 saat yol hergun cok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?