Meslek lisesi çıkışlıyım yaz kış staj yaptım üniversitede aynı şekilde hem garsonluk yaptım bir sürü işte çalıştım 2 yıl aktif olarak mesleğimi yaptım hiç bu şeklide denenmemiştim. Bu denemek değil diksiyonuma bakabilir hastaya tavrıma bakabilir güleryüzlü müyüm bakabilir ama bu yanlışVar böyle iyi polis kötü polis oynayan sirketler stres anında verdigin tepkiyi vs ölcüyorlar
Arkadas tam olarak görevi ne bilmiyorum ama umarım sadece teste tabi tutmak icin böyle konusmustur gercek değildir
Doktor erkekHerkes adam demiş.. ama bi bana mı kadın gibi geldi doktor
Ağlardım ki konuşamazdımNasıl suskun kalmışsın hayret sende yapıştırsaydın lafi
İnternetim yoktu ancak görebildim mesajları buradayımKonu cok ilginc geldi bana.Konu sahibi nerede bu arada?
Siz de dinlediniz mi yani bu hakaretleri?
Dinledim kilitlendim o an... Konuyla alakası yok ama alkolik biriymiş belki de alkollüydü konuşurkenHadi canım...alkollüydu herhal
Konuya fazla inanmadım,birinin bu şekilde davranmak için mantıklı bir sebebi yoktur.aklı dengesi bozuksa zaten orda çalıştırmazlar
Hangi hastane?
Sizi inandırmak gibi bi çabam yok başımdan geçeni anlattım ve normal mi size sormak istedim. Eleman arıyordur umarımAdam kendisine eleman mi ariyor sevgili mi belli degil.
+45 hatta benim yaşımda kızı varmışBana sanki seni denemiş gibi geldi
Kaç yaşlarındaydı doktor?
Bize hakkımızı aramayı değil susmayı öğrettiler. Tecrübe ettim susmamak lazımmışYa keske konussaydin.
Senden guzelim.Gencim.Kalbin de paslanmis.Sevgili de bulurum koca da sana mi soracagim? Doktor olmus adam olamamissin.Edepsiz diyim kapiyi suratina carpsaydin.
İnternetim yoktu ancak girebildim özür dilerimKeşke sadece konuyu açmakla kalmayıp bir de devamlılık sağlayıp yorumlara cevap verseniz..
Bi tık eksiltti fark ettimSakın ama sakın bu durum özgüveninden eksiltmesin. Bu durum karşındakinin psikopatlığı!
Çocuklukla alakası yok. 6-7 aydır işsiz parasız işe muhtaç bi insanın iş bulma çabasıAyol yüzünüze yüzünüze hakaret edilmiş. Tabii ki şikayet edin. Ahır mı orası...
Bu tür şeyleri de kendinize yaptırmayın ayrıca. Keşke orada haddini bildirseydiniz. Çocuk değilsiniz. Kendinizi savunun.
Olmaz abla haklısın. Her cümlende haklısınÖzel hastaneler biraz da bu mantıkla hareket ediyor. Sakarya’ya bir hastane açılmıştı Konak mıydı medicslpark mı hatırlamıyorum. Bir gittim ki kızların hepsi bebek. Oha seçerek mi aldılar bunları dedim ilk gördüğümde. Tabi o an üç beş tane gördüğüm için öylesine sormuştum ama sağa bakıyorum fıstık sola bakıyorum manken. Vallahi de bilerek almışlar. Siz çirkin değilsinizdir ama doktorun mantığı görsel bir hastane olalım mantığı. Fekat orda susmasaydınız keşke diyeceğim de minnoşum benim, yaşından dolayı belki de cesaret edememişsiniz. Hizmet değil görselliksunuyoruz maalesef.
Elit: hastane ortağıydı sanırım. Boşuna şikayet edip öfkeni devam ettirme hiçbirşey elde edemezsin orda çalışan kimse sana şahit olmaz.
DoğruHakaret yerken oturup baktınız mı ya ne enteresansınız siz de. Paylaşın sosyal medyada, edin cimer'e şikayet. Yayılsın rezil olsun hıyar ağası.
Kendinizi savunmayı da öğrenin acilen. Suratına bakmayın böyle insanların valla tokat atsa diğer yanağınızı çevirecekmişsiniz resmen.
Aynen canım sıkıldı bir doktora çamur atmak istedim ismi bile olmayan, sonra açtım sayfayı aklıma geleni yazdım çünkü hastayımBence konu fake...konu sahibi konuyu açmış kaçmış,bir yoruma da cvp yaz bari
Evet doğru ben yorum yazdığımı unutmuşum kırdıysam özür dilerim. Rahatça eleştiren biriyim eski patronumla hep karşı karşıya gelirdim ikimiz de saygılı bir şekilde tartışırdık ama işe ihtiyacım vardı o an işe kabul edileyim de nolursa olsun modundaydımben sızı hatırladım bana hıc sıcak yuvam olmadıgını herseyı gosterıs ıcın yapıyormusum gıbı durdugumu soylemıstınız oyle hatırlıyorum :)
konunuzu okuyunca sasırdım cok rahat elestırebılen bırısınız cunku yanı ben buna tanık olmustum
kesınlıkle boyle bır uslubu kımse haketmıyor kızmakta kırılmakta sonuna kadar haklısınız
yalnız aklıma takıldı tam olarak kurdugu cumleler boyle mı ? kendı yorumunuzu katmadınız degıl mı
hanı sacının rengı hıc yakısmamıs yasına uygun degıl demıstır ama sız alındıgınız ıcın daha sert algılamıs olabılır mısınız ?
gecmıs olsun yıne de can sıkıcı
Tabi ki değil, yerden göğe kadar haklısınız, stres mülakatında hakaret edilebilir mi zannediyor şuursuz adam bilemiyorum.Meslek lisesi çıkışlıyım yaz kış staj yaptım üniversitede aynı şekilde hem garsonluk yaptım bir sürü işte çalıştım 2 yıl aktif olarak mesleğimi yaptım hiç bu şeklide denenmemiştim. Bu denemek değil diksiyonuma bakabilir hastaya tavrıma bakabilir güleryüzlü müyüm bakabilir ama bu yanlış
İnternetim yoktu özür dilerimKonu sahibi firar.Cani sıkıldı,bir konu atayim ortaya dedi galiba
İnandırmak gibi bir çabam yok. alışkanlık sadece saati belirtmişim hakikaten saçma olmuşYani bilemedim , buluşma saatine kadar neden yazdınız konuya ? Inandirici gelmedi.
Evet bazı hastanelerde , bir hasta veya yakını gibi bazı testler yapılıyor, sinir ölçme testleri ama sizin ki biraz abartı geldi bana.
Cv vardı elimde. hiç düşünmemiştim bunuEtrafınızda elinizde herhangi bir şey yok muydu? Ağzına doğru fırlatıp nefsi müdafa yapsaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?