iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Var böyle iyi polis kötü polis oynayan sirketler stres anında verdigin tepkiyi vs ölcüyorlar
Arkadas tam olarak görevi ne bilmiyorum ama umarım sadece teste tabi tutmak icin böyle konusmustur gercek değildir
Meslek lisesi çıkışlıyım yaz kış staj yaptım üniversitede aynı şekilde hem garsonluk yaptım bir sürü işte çalıştım 2 yıl aktif olarak mesleğimi yaptım hiç bu şeklide denenmemiştim. Bu denemek değil diksiyonuma bakabilir hastaya tavrıma bakabilir güleryüzlü müyüm bakabilir ama bu yanlış

Ya keske konussaydin.

Senden guzelim.Gencim.Kalbin de paslanmis.Sevgili de bulurum koca da sana mi soracagim? Doktor olmus adam olamamissin.Edepsiz diyim kapiyi suratina carpsaydin.
Bize hakkımızı aramayı değil susmayı öğrettiler. Tecrübe ettim susmamak lazımmış

Çocuklukla alakası yok. 6-7 aydır işsiz parasız işe muhtaç bi insanın iş bulma çabası

Olmaz abla haklısın. Her cümlende haklısın

Doğru

Evet doğru ben yorum yazdığımı unutmuşum kırdıysam özür dilerim. Rahatça eleştiren biriyim eski patronumla hep karşı karşıya gelirdim ikimiz de saygılı bir şekilde tartışırdık ama işe ihtiyacım vardı o an işe kabul edileyim de nolursa olsun modundaydım

Tabi ki değil, yerden göğe kadar haklısınız, stres mülakatında hakaret edilebilir mi zannediyor şuursuz adam bilemiyorum.

İnandırmak gibi bir çabam yok. alışkanlık sadece saati belirtmişim hakikaten saçma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…