iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Sakın ama sakın bu durum özgüveninden eksiltmesin. Bu durum karşındakinin psikopatlığı!

Okumakla cehalet gider, eşeklik baki kalır diye boşa dememiş atalarımız... O uslupta konuşan bir doktor ne kadar mesleğinde bir numara da olsa insani olarak gözde beş para etmez

Hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim. O referans olan kadım neden devreye girmedi ay hayret birşey gerildim resmen! Ağzının payını niye vermedin, git hakaret davası aç terbiyesize ,komplekslı aşağılık herif.

Bir doktorun bunları söylemesine hayret ettim, keşke haddini bildirseydiniz.Guzellik yarışmasına mı sokacakmış sizi ne yapacakmış

hani dizilerde olur ya hastanenin akıl hastanesi bölümünden birisi kaçar da tesadüfen bir doktorun odasına girer önlüğünü giyer doktorculuk oynamaya başlar.öyle bir şey olabilir mi bu? yoksa gerçekten normal doktorsa ağzınız armut mu topladı nasıl sustunuz? her yere şikayet edin derhal.

Töbe estafurullah.Yanındaki abla ne dedi peki butun bu olanlara.Acaba sinirinimi ölçtü dicemde bu hakaret resmen.Bu insanlara ne oldu bilmiyorum.

Ayol yüzünüze yüzünüze hakaret edilmiş. Tabii ki şikayet edin. Ahır mı orası...
Bu tür şeyleri de kendinize yaptırmayın ayrıca. Keşke orada haddini bildirseydiniz. Çocuk değilsiniz. Kendinizi savunun.

Özel hastaneler biraz da bu mantıkla hareket ediyor. Sakarya’ya bir hastane açılmıştı Konak mıydı medicslpark mı hatırlamıyorum. Bir gittim ki kızların hepsi bebek. Oha seçerek mi aldılar bunları dedim ilk gördüğümde. Tabi o an üç beş tane gördüğüm için öylesine sormuştum ama sağa bakıyorum fıstık sola bakıyorum manken. Vallahi de bilerek almışlar. Siz çirkin değilsinizdir ama doktorun mantığı görsel bir hastane olalım mantığı. Fekat orda susmasaydınız keşke diyeceğim de minnoşum benim, yaşından dolayı belki de cesaret edememişsiniz. Hizmet değil görselliksunuyoruz maalesef.

Elit: hastane ortağıydı sanırım. Boşuna şikayet edip öfkeni devam ettirme hiçbirşey elde edemezsin orda çalışan kimse sana şahit olmaz.

Hakaret yerken oturup baktınız mı ya ne enteresansınız siz de. Paylaşın sosyal medyada, edin cimer'e şikayet. Yayılsın rezil olsun hıyar ağası.

Kendinizi savunmayı da öğrenin acilen. Suratına bakmayın böyle insanların valla tokat atsa diğer yanağınızı çevirecekmişsiniz resmen.

Konuyu okuyunca dona kaldım
Bu ne terbiyesiz herif dış görünüşe göremi değerlendirme yapılıyor yazık doktor olmuş ama adam insan olamamış

Gidip şikayetçi olun o ablayıda şahit gösterin ya doktor olmuş ADAM olamamış şaka gibi !

İnsanlar böyle hakaret edecek cürreti nereden buluyorlar ya!! Pes gerçekten..
Ay pardon insan demişim

şikayet edin..
niye bu kadar sessiz kalıp kendinizi aşağılattınız ki zaten??

ben sızı hatırladım bana hıc sıcak yuvam olmadıgını herseyı gosterıs ıcın yapıyormusum gıbı durdugumu soylemıstınız oyle hatırlıyorum :)
konunuzu okuyunca sasırdım cok rahat elestırebılen bırısınız cunku yanı ben buna tanık olmustum

kesınlıkle boyle bır uslubu kımse haketmıyor kızmakta kırılmakta sonuna kadar haklısınız
yalnız aklıma takıldı tam olarak kurdugu cumleler boyle mı ? kendı yorumunuzu katmadınız degıl mı
hanı sacının rengı hıc yakısmamıs yasına uygun degıl demıstır ama sız alındıgınız ıcın daha sert algılamıs olabılır mısınız ?

gecmıs olsun yıne de can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…