- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Buraya da araştırıp gideceğim. Nasıl ki karşı taraf daima bizden referans isteyebiliyor bende onların firması için referans buldum,araştırdım.Kendine güvenli dur.talep ettiğin maaşı arkadasim ilk defa yapacagi galeri satis danismanligi icin öyle yapti..hatta ben sizin firmayi biraz arastiracagim 3 gun musade istedi..3 gunun sonunda galeri arkadasimi aradi gelin baslayin diye..kendine guven karsi tarafin algisini degistirir.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali yani..
Burası illa olsun diye diretmiyorum. Şartlar,pozisyon konuşulur. Belki ben tatmin olmayacağım veya onlar hiç beğenmeyecek. Ama olumlu olur ise sonunda maaş konusu mutlaka konuşulacak.
Asgari ücret veya 1750 tl çok az bi meblağ. Hele ki bu teklifi oradaki mühendis verirse ne derim bilmiyorum.
Yok patron ile görüşür isem çok net bir şekilde emeğimin karşılığının o kadar olmayacağını,başka adaylarla da görüşmelerini söyleyeceğim.
Aslında bu konu özgüvenim sağlam. Karşımdaki insana kendimi ifade edebiliyorum. Kesin olsun diye bi çabam da olmadığından panik yapmam diye düşünüyorum.
Tamam piyasa çok kötü ama herşeyin fiyatı da almış başını gidiyor. Hayat bu kadar pahalı iken onca emeğin karşılığı asgari ücret olmamalı.
Belki de bunu kabul eden insanlar var diye bu teklifi sunabiliyorlardır kimbilir