iş hayatı acımasız :( şaşkınım

iyi sabrediyorum o zaman desene

Arkadaşlar bazı eksik bilgiler var onları vereyim kafanızda tam otursun çünkü ben kafamda öyle birleştirip yola çıktım . Ben kriz geçirdiğimde bardak kırmıştım o elimi baya kesti zaten hastane iş kazası raporu tuttu vs ( not o belge bende değil o hemgamede karambole geldi iş yeri sahibinde kaldı çünkü o an serum sakinleştirici falan düşünemedim ) doktorda sinirleri bozulmuş 1 hafta izin verin demiş bunun üzerine iş yeri sahibi bir hafta izin verdi sonra konuştuk bana teklifi zaten bir yer açılacaktı biliyorsun başka bir yerde çalışacaksın dedi ha kendimi iyi hisstemiyorum çalışmak istemiyorum dersen de 1 yıllık maasını karşılarım dedi ben yeni yerde çalışırım dedim . Şimdi yeni yer bakılıyor ama pek üstüne düşülmüyor gibi çünkü bi yandan benm bakmamı istedi ama dikkat ediyorum da sanki acele etmek istemiyor gibi yada bilemedim .. En son bildiğiniz üzere hala olanlar ile ilgili bilgim yok ve hala evde bekliyorum .. Şimdi hastanede iş kazası raporu tutulduğu için biraz araştırma yaptım . İş kazalarında kişinin hem maddi hem manevi zarar görmesi söz konusu . Sonuçta bu olay bir çözümsüzlüğe mahkum edildiği içinde çıkılamaz bir hal aldığı için böyle oldu . Bende her iki olayda mevcut .
Acaba bu olay iş kazasından şikayete gitmesin diye iş yeri sahibi bana böle iki teklifte bulundu
olabilir mi

Tuhaf.. isten ayrılcan zmn eline al bi güzel..

Ya arkadaşlar yok mu fikri olan nasıl yol izliycem doğru karar vermem lazım ama elim kolum bağlı gibi offf

Sorun ya
neden başka bir yere gönderildiğimi sordum patrona aynı iş yeri ile aynı ilçede oturuyorsun ve sorun yaşamayacağın şekilde çalışırsın dedi
yani mantıklı gelmedi tam cvp değildi
Sorun yaşamışsın iş arkadaşlarınla.Veya işle ilgili birşeyleri eksik yanlış yapıyormuşsundur yada öyle lanse ediliyordur ,iş arkadaşlarının parmağı vardır .Sorun yüzünden gönderiyor.O sorun neymiş nasıl söylrmezler ya çok tuhaf.Öğrensene mutlaka.

okumaya çalışıyorum ama tabii en baştan okuyup bitirmek mümkün değil....anladığım kadarıyla sorun yaşayacaksınız...hepsini okuyup detaylı yardımcı olmaya çalışayım.İnsan kaynaklarında çalıştım, iş hukuku da iyi biliyorum.okuyuyorum devamını

Başka ilçeye mi gideceksin?Bu seni nasıl etkiler?Etkilemezse boşver git daha iyi.Yeni çevre daha iyi olur.Orda o sorunu yapmamaya çalış.

Cidden kimse sorunun neden kaynaklandığını daha doğrusu o çocuk neden böle yaptı ne oldu ne bitti bilmiyorum sordum kimse konuşmadı sonra engellediler ben de doğru düzgün konuşamadım patronda konuşmadım hala bilmiyorum dedi ama ben daha öncede söyledim inanmıyorum konuşmadığına eminim biliyordur.. İş yeri sahibi de kimseyle konuşma diyor yani her iki tarafta da konuşulmasını istemiyor anladığım kadarıyla..

Başka ilçeye mi gideceksin?Bu seni nasıl etkiler?Etkilemezse boşver git daha iyi.Yeni çevre daha iyi olur.Orda o sorunu yapmamaya çalış.

Başka ilçede çalışcam tabi yer tutulur ayarlanır ise vs bana bu iş uzayacak veya oyalama gibi geliyor oturmayan bi şeyler var nasıl yol izliycem ne yapayım bilmiyorum

Patronun da biliyodur, hiçbir patron çalışanların bildiği ama kendisinin bilmediği bir nedenden dolayı sorun çıkmasına göz yummaz.Aslını merak eder.Gardını almak için dahi olsa, konuyu öğrenir.Muhtemelen cinsellikle aşkla meşkle ilgili bir dedikodu olmuştur vs....yani o kadın ve adam arasında bir şey var demişsin diye dedikodu olabilir.İşinle ilgili sorun olsa patron kızardı.Öyle bir şey değil....amaaan ben neler yaşadım iş hayatında.İşin yok bunu mu takıyosun.Açıkcası işyerindekileri çok da önemsemiyorum.Kimse kardeşim değil bana ne

Çok sevinirim. Çünkü benimle sorun ne paylaşılmadi stres altına soktular.. İş yeri sahibi konuya çözüm getirmedi zaten çocuk da yanaşmadi sonuç buralara kadar geldi.. Şimdi iş yeri sahibi bana yukarda yazdığım gibi iki seçenek verdi ben çalışmayı uygun gördüm.. Bu seçenekler neden yapıldı şikayet etmiyim diye mi düşünmeye başladım.. Birde acaba geçiştirmek oyalamak için mi böyle yaptı bilmiyorum . Kimse kimseye bir yıl maaşını vereyim demez babamın oğlu değil sonuçta..

Patronun tavrı çok anormal.Kimse kimseye 1 yıllık maaş vermez.Kuruş bile vermez.Biraz oyalama gibi geldi bana.....Patrona güvenme.Çalış maaşını al.Gerisini de boşver.Kim ne yaparsa yapsın.Bu durum süreklilik arz ediyorsa ve sistematikse mobbingdir.İşyeri kaç kişilik?Büyük bir yer mi

Yok ben öle dedikodular yapmam yapmadimda yani kötü laf etmişligim yok onlar hakkında zaten benim dikkatimi çeken şey o güne kadar aramızda aylarca hiç husumet olmaması.

Sen si
şimdilik kurtuldum
müdahelesi ben kriz geçirdikten sonra oldu işte
Sen sinir krizi geçirdikten sonra bsika yere aldıysa bu sinir krizi yüzündendir.Böyle şeyler sorun olarak görülür işyerinde .Patron için son damla olmuş gibi.Haklı mı değil.İşyerleri böyle acımasız olur.Ondan önce herkes mi senke konuşmuyordu?İş arkadaşların seni patrona şikayet etmiştir dediğim gibi...Bizde en ufak bir göze batmada yer değiştirirler.Bunu ceza gibi görürler o kişiye.Amaç kişiyi yıpratmaktır güta o hatayı bir daha yapmasın diye....Sen ya geç sakince çalış orda..Yada ya sorunu söylettir ya istifa de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…