İnanın ne diyeceğii bilemedım ihtiyacım var dediğiniz içinpatronun konuyu kapatıp yeni biyere seni alması çok kafa karıştırıcı geldi bana sonuçta patron bu yoluna koyması gerekiyordu. bu kadar saçma olay olamaz herkez bilio ama sana demiyo valla ben olsam kafayı yerım
Ilk mesajinizda da konu duzenlemesi yapabilirsiniz. Bir onceki yazdiginiz konuyu silmeden tabi..
Ilk mesajinizda da konu duzenlemesi yapabilirsiniz. Bir onceki yazdiginiz konuyu silmeden tabi..
Tuhaf.. isten ayrılcan zmn eline al bi güzel..
Sorun yaşamışsın iş arkadaşlarınla.Veya işle ilgili birşeyleri eksik yanlış yapıyormuşsundur yada öyle lanse ediliyordur ,iş arkadaşlarının parmağı vardır .Sorun yüzünden gönderiyor.O sorun neymiş nasıl söylrmezler ya çok tuhaf.Öğrensene mutlaka.neden başka bir yere gönderildiğimi sordum patrona aynı iş yeri ile aynı ilçede oturuyorsun ve sorun yaşamayacağın şekilde çalışırsın dedi
yani mantıklı gelmedi tam cvp değildi
Sorun ya
Sorun yaşamışsın iş arkadaşlarınla.Veya işle ilgili birşeyleri eksik yanlış yapıyormuşsundur yada öyle lanse ediliyordur ,iş arkadaşlarının parmağı vardır .Sorun yüzünden gönderiyor.O sorun neymiş nasıl söylrmezler ya çok tuhaf.Öğrensene mutlaka.
Başka ilçeye mi gideceksin?Bu seni nasıl etkiler?Etkilemezse boşver git daha iyi.Yeni çevre daha iyi olur.Orda o sorunu yapmamaya çalış.
Evet erkek o evli yanına çekip bir olduğu kadında evli ikisi bir oldu bana karşı
- karşı taraf erkek mi? ben mi yanlış anladım
okumaya çalışıyorum ama tabii en baştan okuyup bitirmek mümkün değil....anladığım kadarıyla sorun yaşayacaksınız...hepsini okuyup detaylı yardımcı olmaya çalışayım.İnsan kaynaklarında çalıştım, iş hukuku da iyi biliyorum.okuyuyorum devamını
Patronun tavrı çok anormal.Kimse kimseye 1 yıllık maaş vermez.Kuruş bile vermez.Biraz oyalama gibi geldi bana.....Patrona güvenme.Çalış maaşını al.Gerisini de boşver.Kim ne yaparsa yapsın.Bu durum süreklilik arz ediyorsa ve sistematikse mobbingdir.İşyeri kaç kişilik?Büyük bir yer miÇok sevinirim. Çünkü benimle sorun ne paylaşılmadi stres altına soktular.. İş yeri sahibi konuya çözüm getirmedi zaten çocuk da yanaşmadi sonuç buralara kadar geldi.. Şimdi iş yeri sahibi bana yukarda yazdığım gibi iki seçenek verdi ben çalışmayı uygun gördüm.. Bu seçenekler neden yapıldı şikayet etmiyim diye mi düşünmeye başladım.. Birde acaba geçiştirmek oyalamak için mi böyle yaptı bilmiyorum . Kimse kimseye bir yıl maaşını vereyim demez babamın oğlu değil sonuçta..
Patronun da biliyodur, hiçbir patron çalışanların bildiği ama kendisinin bilmediği bir nedenden dolayı sorun çıkmasına göz yummaz.Aslını merak eder.Gardını almak için dahi olsa, konuyu öğrenir.Muhtemelen cinsellikle aşkla meşkle ilgili bir dedikodu olmuştur vs....yani o kadın ve adam arasında bir şey var demişsin diye dedikodu olabilir.İşinle ilgili sorun olsa patron kızardı.Öyle bir şey değil....amaaan ben neler yaşadım iş hayatında.İşin yok bunu mu takıyosun.Açıkcası işyerindekileri çok da önemsemiyorum.Kimse kardeşim değil bana ne
Sen sinir krizi geçirdikten sonra bsika yere aldıysa bu sinir krizi yüzündendir.Böyle şeyler sorun olarak görülür işyerinde .Patron için son damla olmuş gibi.Haklı mı değil.İşyerleri böyle acımasız olur.Ondan önce herkes mi senke konuşmuyordu?İş arkadaşların seni patrona şikayet etmiştir dediğim gibi...Bizde en ufak bir göze batmada yer değiştirirler.Bunu ceza gibi görürler o kişiye.Amaç kişiyi yıpratmaktır güta o hatayı bir daha yapmasın diye....Sen ya geç sakince çalış orda..Yada ya sorunu söylettir ya istifa de..şimdilik kurtuldum
müdahelesi ben kriz geçirdikten sonra oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?