iş hayatı acımasız :( şaşkınım

Paraya herkes gibi ihtiyacım var olmaz mı.. Bazı evsel özel durumlarimizda üstüne.. Ama şu olanlara bi bak sence benim hakkım bana teslim edil mi? Yada edilecek mi? Gidişata bak herşey ne kadar tuhaf ve yamuk ilerlemiş.. Evet belki erken davranmamak orda doğru olabilirsin

İşte mahkemede o işler öyle yürümüyor.Herşey tanıkla..Haklı olsan bile kaybedebilirsin.O bilmediğin olayın bile tanığı çıkabilir ortaya.O süreçte çok yıpranırsın.Davayı kaybedersen diğer çalışacağın işler için de kötü referans olur..

İse yarar mı dersin

İşyerini değiştirecekmiş patron henüz ekmeğinden edilmedin tabi şimdilik.

Tabiki hukuki süreç başlar ise herşey beklenir herşeyede hazırlıklı olunur orası ayrı

İşyerini değiştirecekmiş patron henüz ekmeğinden edilmedin tabi şimdilik.

İyi de onlar şu aktif çalışıyor ben çalışmıyorum beklemedeyim bence bu bile bi soru işareti.. Yeni yer açılana kadar orda çalışacaksın kimseyle muhatap olma kimsede senle muhatap olmayacak diyebilirdi kim engel oluyor ona patron olan o değil mi? Birde bu açıdan bak

İse yarar mı dersin
Sonuçta yerin değişecek. İşe yaramasa da denemiş olursun. Bakalım hakimin karşısında da böyle sus pus olacak mısınız vs yaz istersen ya da normalde iletişiminiz nasılsa artık. Sizleri dava etmek istemezdim ama sizin yüzünüzden işimden oluyorum gibi de olabilir. Hangisi daha işe yararsa sen bilirsin.

Çok mantıklı geldi bu hiç aklıma gelmemişti vallahi sağol

Şu anda evdesin , sana iş yerinden izinli olduğuna dair yazı belge verildi mi ?
Resmi olarak çıkışın yapıldı mı ?

İş yeri habersiz işe gelmediğine dair tutanak yani , belge hazırlayıp iş haddini fesh edebilir...

Resmi olarak ne yapıldı ?

Şu an benim bildiğim resmiyete dair hiç bir döküman yok.. Konusunu açmadım olay yeni olduğu için art niyet aradığımı düşünebilir iş sahibi diye. Çünkü ara ara yeni yer ile ilgili mailleaiyoruz şimdi kalkıp sorsam bunları ben seni yeni yerde çalıştırmak istiyorum sen nerelerdesin diyebilir yanlış hamle yapmak istemiyorum

Anlıyorum senii , senin lehine işlemez inşallah zaman...

Hakikaten çok karmaşık ama kendini üzme, hiç bir şey gizli kalmaz...

kesssinlikle müllete bir tehtid savur bak neler oluyor sonra aslında sinirlerin el verse maili ortamda bulunduğun zaman at derim

Bak cnm bu isyerinden bu patrondan sana hayir gelmez artik bence de bir arkadasin dedigi gibi mobbing davasi acacagi tehditini savuran guzel bir mail yazarak ortaligi karistir ve dökülmelerini sagla..bence çıkışını yapmak icin zaman kazaniyorlar veya patron hani bir yil maas vereyim calisma demis ya kabul ettigini soyleyince neler olur diye düşündüm acaba patrona fikrini degistirdigini calisamicani soylesen 1 yil maas olayi gerceklesir mi ..tabi bunlari yaparken issiz kalmayi da goze alacaksin..

patron seni bırakmak da pek istemiyor gibi ya da çok büyük bir bok var ortada sana yem veriyor yarın bir gün kullanmak için .... ne yaparsan yap resmi olsun seni çalışıyor gösterip çalıştırmazsa hukuki olarak sen auçlu sayılabilirsin, ya da senin yaptığın görünen işte başka bir bok çıkartıp üstüne atabilir

o kadar insandan bir taneside cıkıp sebebini söylemedi yani :S

kesssinlikle müllete bir tehtid savur bak neler oluyor sonra aslında sinirlerin el verse maili ortamda bulunduğun zaman at derim

Şimdi avukat salıdan sonra randevu al gel dedi önce onla konuşayım ona göre hareket edicem yanlış bi adım atmiyim.. Ama bu fikir çok kafama yattı orası ayrı

Tabii canm dava açarsam da yada maaş teklifini kabul edersem de herşeyi göze almış olucam.. O teklifi de düşünmüyor kafamı bulandırmiyo değil

Aynen herşeyi düşünüyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…