iş hayatı acımasız :( şaşkınım

Sözlü sorma.Mail ile sor.İlerde delil olarak kullanırsın o mailleri.Maile de yaz ki, düşünmen ve cvap vermen için zaman tanımak istedim o nedenle yazılı sordum.Tüm ısrarlarıma rağmen cevap vermedin, senden ricam 2 gün içinde cevap ver vs...

Yok ben öle dedikodular yapmam yapmadimda yani kötü laf etmişligim yok onlar hakkında zaten benim dikkatimi çeken şey o güne kadar aramızda aylarca hiç husumet olmaması.
şekerim yaptın demedim ki, yaptın diye anlatmışlardır diyorum...benim başıma örülmeye çalışan çoraplar o kadar çok ki....kadının biri böyle bi iftira atmıştı bana.Güya gülseren hanımın aslan beyle ilişkisi var demişim....

Yok olaydan sonra kimse konuşmadı ilginç tarafı herkesle aram iyidi.. Yani yapana değil yaptırana bak derler bunlara sebebiyet veren o ikisi bu bana ceza ise onlara ne ceza verecek bu adil değil çünkü mağdur olan benim.. Yani bunu normal bir şekilde hakkımı alarak çözmem gerekiyor. Şu an yer olmadığı için çalışamıyorum ki. Ya böle belirsizlik falan bunlar can sıkıcı işte

şu an evde miisin anlamadım

Is yerinde 10 kişi falan var.. Ya bende diyorum ki bu teklifi ben şikayet etmiyim diye mi yaptı acaba.. Yada çalışmayayim diye mi yaptı

Ya ablacıpım iş kazasını senin iyiliğine tutmuş patron .Ne şikayetini düşünmesi.Bardağı sen kırmışsın.Sen etrafa zarar vermişsin......Bir hafta da kafa dinleme izni göze batmış.O yüzden yerini değiştirmiş...Eğer çalışamayacak durumdaysan bir yıllık maaşını vereyim demiş kimse bu derece merhametli olmaz şaşırdım oraya amacını orda anlamadım..Kıdem tazminatını karşılar şekilde mi acaba bir yıllık maaş?..
Sen sinirkrizi için mi diye sor...Sinir krizi geçirme sebebini açıkla ..

Evet evdeyim. Yeni iş yeri açılacak ki çalışayım öyle konuştu yer bak falan dedi..
Bence seni çıkarmış bile olabilirler.Genelde sen birkaç gün izne çık derler ve o izin hiç bitmez.Şimdi senin arkandan 2 tutanak tutar ve mahkemede kazanamazsın bile.....

B
Bu adam ona da cvp vermez gibi...Mail aktif kullanmıyorsa msj yazsın .

Sinir krizi geçirme sebebini biliyo artık sinirlerim yıprandı dayanamadım.. Tazminat şeklinde demedi yeni yer açma durumum var biliyosun dilersen yeni yerde çalışabilirsn ama yok ben kendimi iyi hissetmiyorum çalışcak durumda değilim dersen parayı düşünme bir yıl maaş veririm sana dedi yani her ay geçte olsa.. Böle konuştu bende anlam veremedim acaba neden böle bi teklif yaptı dedim çalışmayayim diye mi yani ben bu kıza böle bi şey söylersem kabul eder mi diye düşündü? Hastanede tutulan rapor her ne kadar ben yapsam da iş kazası olarak geçiyormuş bende orda yetkili den öğrendim raporu öle tuttular..

B
Bu adam ona da cvp vermez gibi...Mail aktif kullanmıyorsa msj yazsın .

Ya konusunu hafif açtığım zaman kapat gitsin unut vs gibi cümleler kurdu bi kaç kez o yüzden daha yazmak istemiyorum bu sefer bu ne böle diyecek hepten yolları kapatmış olucam diye düşünüyorum

İş
Bence seni çıkarmış bile olabilirler.Genelde sen birkaç gün izne çık derler ve o izin hiç bitmez.Şimdi senin arkandan 2 tutanak tutar ve mahkemede kazanamazsın bile.....
İş kazası tutanağında ne yazıyordu gördün mü?O tutanağa bak mesela.O iş kazası da değil aslında.iş kazasında kişi işte zarar görür.Orda sen sinşr krizi geçirmişin bardak atmışın.

Ciddi misin. İyide o zaman neden yeni ofis yer bak desin ki yazismalarimiz delil sonuçta. baktığım kira yerleri mail attım mesela buda delil değil mi

Elim kesildi onlar yazıyordu hatırlıyorum. Patron kaza değil ama bu dedi doktorda iş yerinde olduğu için iş kazası olarak tutmak zorundayız dedi

Sen sinir krizi geçireceğine patronunla konuyu görüşüp sakin soğukkanlı kalacaksın .Patronunla halledecektin.Onlarla da konuşmayacaktın cvp vermiyorlarsa.

Sen sinir krizi geçireceğine patronunla konuyu görüşüp sakin soğukkanlı kalacaksın .Patronunla halledecektin.Onlarla da konuşmayacaktın cvp vermiyorlarsa.

Is yeri sahibi de ilgilenmedi bile.. Sorunu çözebilecek bir tek o varken o bunu yapmadığı için dur demediği için sonuç bu onunda rolü büyük bana göre

Nasıl yer bakıyorsun srn anlamadım.Niy
Ciddi misin. İyide o zaman neden yeni ofis yer bak desin ki yazismalarimiz delil sonuçta. baktığım kira yerleri mail attım mesela buda delil değil mi
Nasıl yer bakıyorsun sen anlamadım.onlar niye yer bakmıyor?
Delil mail kalsın tabi ama onlar bir kılıfına uydurabilir niyett bozdularsa.Umarım bızmamışlardır.

Nasıl yer bakıyorsun srn anlamadım.Niy

Nasıl yer bakıyorsun sen anlamadım.onlar niye yer bakmıyor?
Delil mail kalsın tabi ama onlar bir kılıfına uydurabilir niyett bozdularsa.Umarım bızmamışlardır.

Oturduğum yerde açılacağı için aynı ilcedesin sen bak dedi boş vaktim var çalışmıyorum nasıl olsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…