Akrabamız aynı zamanda yani Kv nin akrabası ondan da çekiniyorum.Hiç çekinmeden söyleyin. Böyle yürüyor bu işler. Sınavsız memuriyet istemiyorsunuz ki, eğer varsa bir iş imkanı sizi önerecek sadece işveren yine kendisi yapacak tercihini.
Laf arasına sıkıştırın o zaman. Yardımcı olmayı kendi teklif eder belki.Akrabamız aynı zamanda yani Kv nin akrabası ondan da çekiniyorum.
Yok ya pek muhattap olmak istemiyorum onunla bu konuda . En ince detayına kadar sorar şimdi uğraşmak istemiyorum .Laf arasına sıkıştırın o zaman. Yardımcı olmayı kendi teklif eder belki.
Kvalideden neden çekiniyorsunuz anlamadım sonra başıma kakar diye mi?
Söylemezsiniz siz de kvalideye. Adamın da özellikle bunu söylemek için kvalidenizi arayacağını düşünmüyorum.Yok ya pek muhattap olmak istemiyorum onunla bu konuda . En ince detayına kadar sorar şimdi uğraşmak istemiyorum .
Mantıklı aslında . Ayıp olmaz değil mi benim böyle böyle işe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz demekSöylemezsiniz siz de kvalideye. Adamın da özellikle bunu söylemek için kvalidenizi arayacağını düşünmüyorum.
Oldu da kulağına giderse de , evet sağolsun X abi yardımcı oldu der diğer soruları geçiştirirsiniz.
Gönlünüzü ferah tutun ayıp olmaz. Tam tersi belki mutlu bile olur beni büyük görmüş yardım istemişler diye.Mantıklı aslında . Ayıp olmaz değil mi benim böyle böyle işe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz demek
Günaydın size de :))Gönlünüzü ferah tutun ayıp olmaz. Tam tersi belki mutlu bile olur beni büyük görmüş yardım istemişler diye.
Günaydın :))
İnşallah gönlüne göre oldun herşey.Günaydın size de :))
Çok tesekkür ederşm deneyeceğim sonucu yazarım :)
Inşallah canım çok Sağol :))İnşallah gönlüne göre oldun herşey.
Iste ben kafamdan normal olmadığı düşüncesini atamıyorum çekiniyorum zaten hassas bir Yapıya sahibimKendini mecbur hissetme bulduğu işte yeter.
Sana iş buldu diye kefil olmuyor. Beğenirsen çalış beğenmezsen çalışma.
Çoğu insan tüm işini çevresi yardımıyla yürütüyor.
Birinden yardım istemek çok çok normal.
Ne bileyim ya yapamazsam sonradan onların Bulduğu işte diye de çekince duyuyorum birazAblam da şuan fıldır fıldır iş arıyor tanıdıkların aracılığıyla. Herkes aynı şeyi yapıyor dert edip çekinmeye değmez. İçiniz rahat olsun :)
Inşallah canım çok tesekkür ederim :)Neden ayıp olsun.
Torpil morpil değil ki bu.
Seni birine tavsiye eder.
Orayla gider görüşürsün olur ya da olmaz.
Ben ev hanımıyım ama eşim vasıtasıyla iş hayatını görüyorum.
Böyle oluyor bu işler.
Biz de böyle yardımcı olmayı seviyoruz.
İşe ihtiyacı olan insanları eşime söylüyorum.
O düşünüp oluruna bakıyor.
Hiç sıkıntı etme.
Umarım gönlüne göre bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?